mangos 09.07.05, 17:51 Kolejna odsłona:)) Poprzednia wkrótce się skończy. Ja dziś pachnę Tendre Kiss:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Dziś pachnę... 09.07.05, 19:43 kończę l'eau par kenzo (włąśnie umyłam głowę a z nią spłukałam zapach), na wieczór planuję Carolinę :) Odpowiedz Link
zettrzy A la nuit Serge Lutens 09.07.05, 20:08 probka, ale cudownej pieknosci - ogrod pelen kwiatow o zmierzchu; chyba kupie Odpowiedz Link
olesiam EdM Hermes 09.07.05, 21:54 dzisiaj to nie byl dobry pomysł, ale tak sie za nim stesknilam:) Odpowiedz Link
kalooo Le Monde est Beau-pierwszy raz od dawna...+ 09.07.05, 22:04 miałam odwagę na tak radosny zapach Odpowiedz Link
zettrzy Datura Noir Serge Lutens 10.07.05, 19:58 kolejna probka, chyba byloby to lepsze na zime, no ale psiknelam sie wiec niech juz zostanie, do wieczora sie znosi Odpowiedz Link
graza4 Herba Fresca, tralala :) 10.07.05, 20:38 od kilku dni wygrywa u mnie z Un Jardin sur le Nil Odpowiedz Link
modern_witch Kropelką Króla Słońce - zatem jesteśmy w domu 10.07.05, 23:44 wyprawa udana, choć teraz humor mam średni, nie wiem, czy mi wyjazd nad morze wypali. zobaczymy. na pewno się przesunie o parę dni, co znaczy, że skróci a i tak już się skrócił:-( wg pierwotnych planów bylybyśmy nad morzem juz dziś... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Flowerbomb 11.07.05, 00:40 ... wychodziłam z domu dość późno, mimo iż mi się bardzo podoba, nie zaryzykowałabym go w południe. Pierwsze uderzenie słodyczy zbija z nóg swą mocą, ale zaskakująco szybko potem łagodnieje... Odpowiedz Link
kalooo Essencia de Duende 11.07.05, 08:30 w końcu nadszedł czas na tak orzeźwiający zapach,w tak upalne dni-ideał..;) Odpowiedz Link
escape5 Upadłam na głowę-Bleu Marine! 11.07.05, 10:04 Chyba zwariowałam.Wystawiłam to już na stragan prawie nietknięte,ale od wczoraj zaczął mi się podobać!!.Niby nic specjalnego,ale przypomina mi Celebre Avonu i za to go zaczynam lubieć! Odpowiedz Link
mangos Gloria Cacharel+ intensywna ,miętowa woń serum ... 11.07.05, 10:08 ...Eveline ( juz od godziny na dłoniach);) Odpowiedz Link
benita5 Re: Very Irresistible :))ja rowniez bo maniakalnie 11.07.05, 13:11 od kilku dni packam sie Bodyshopowymi truskawkami i VI mi podchodzi:) Odpowiedz Link