ja_sylwia Re: Tumulte jeszcze:) zapomniałabym 22.06.06, 14:30 ja się obstawiłam świeżakami i na razie mam ich dość, pragnę: * Tumulte * Desnudy * Vicolo Fiori a do popróbowania: * Pythona!!!!!! * Scenta * Le feu * Tygrysa Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Moja lista marzeń 22.06.06, 14:51 A ja zachowałam równowagę pomiędzy ilością "świeżaków" a "resztą" i aktualnie pragnę: Allure Oriental Summer Celine Alchimie (mała 30 -tka starczy w zupełności) Premier Jour Escada Tropical Punch i to by było na tyle- wszystkie inne fascynacje zostały na razie spełnione :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 22.06.06, 15:35 Stanęłam przed moją szafą, w której spoczywaja perfumowe skarby, spojrzałam nonszalanckim wzrokiem na całe to towarzystwo i powiedziałam głośno, z pełnym przekonaniem - nie chcę więcej :) Właściwie ostatnie moje marzenie - Ambre Sultan - jest już w trakcie realizacji, a wszysytkie inne już spełniłam. Teraz pozostaje cieszyć się tym, co jest. To się nazywa raj nałogowca :D Odpowiedz Link
olga1974 ciąg dalszy - sobota - realizacja jednej pozycji 30.06.06, 10:53 Cartier Delices Crystal Noir Annayake pour elle Moschino Couture Angel Schlesser Femme Innocent Stella Sheer 2006 hmmm...i co tu wybrać :( Odpowiedz Link
m23p31 Re: ciąg dalszy - sobota - realizacja jednej pozy 30.06.06, 11:00 obstawiam Stelle:) Ale pewnie i tak wezmiesz Cartiera:))) Odpowiedz Link
olga1974 Re: ciąg dalszy - sobota - realizacja jednej pozy 30.06.06, 11:08 a niekoniecznie :) bo ostatnio innocent mnie "omamił" więc cartier może lato przeczekać Odpowiedz Link
madllen Re: Moja lista marzeń 30.06.06, 11:37 Po nocach mi się śni Dzing i Premier Figuier. I nic więcej, daję słowo;) Odpowiedz Link
olga1974 Re: Moja lista marzeń 30.06.06, 11:46 a ja celowo staram się mieć realne marzenia :) teoretycznie nie ma marzeń nierealnych, ale... Odpowiedz Link
m23p31 do Olga1974 30.06.06, 12:21 a ja, kurde juz myslalam...ze juz mi nic po glowie nie chodzi, ale odziedziczylam koncoweczke Stelli Sheer, klasyk mi nie odpowiadal a ta jest cuuuuudna. No i slecze na allegro czy sie lepsza okazja trafi, wolalabym 50 ml co prawda... A propos, Olu, czy wersja 2006 znacznie rozni sie od ubieglorocznej? Lepsza jest? Powiedz cos o niej:) Odpowiedz Link
olga1974 Re: do Olga1974 30.06.06, 13:10 znam tylko stelle sheer, zużyłam pół roku temu prawie całe 100 ml, była cudna, fakt, no i ta butelka.... tej 2006 nie znam, tylko opi z osmoza, czytałam że nieznacznie się różni. jestem poprostu ciekawa i chcę ją mieć. jak zdobędę to napewno się z próbką zaoferuję :) Odpowiedz Link
m23p31 Re: do Olga1974 30.06.06, 13:13 dzieki:) A wiesz, ze ta moja resztka, to jest resztka Twojej Stelli:) Krąży hehe Odpowiedz Link
olga1974 Re: do Olga1974 30.06.06, 13:23 no tak, nic w przyrodzie nie ginie...to pewno niewiele jej już tam zostało :( Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: do Olga1974 30.06.06, 13:23 dziewczyny, po czym poznac, z ktorego roku to wersja? czytalam, ze sie roznia i ze najfajniejsza jest tegoroczna Odpowiedz Link
olga1974 Re: do Olga1974 30.06.06, 13:29 też czytałam że tegor. jest fajniejsza. na tej 2005 są tylko kwiatki, na 2006 są motylki, czy jakieś tam koliberki i jest jaśniejsza Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: do Olga1974 30.06.06, 13:35 czyli ta to tegoroczna? allegro.pl/item106413219_sheer_stella_mc_cartney_100_ml_unikat.html Odpowiedz Link
merolik Re: Kolejna aktualizacja...:) 30.06.06, 18:59 Mam wymarzone Ambre Sultan, zapas Le Feu i... kolejną obsesję - Ligea La Sirena Carthusii. To przez nią znów wyprzedaję zapachy ;) Odpowiedz Link
mangos Po przemysleniach: 23.08.06, 23:12 Kolejność nieprzypadkowa: Be 21,Elixir Sensuelle Chanel,Artemisia Penhaligon's,Rosamor ( trochę mniej), Narciso Rodriquez for Her. Marzenia ściętej głowy bo kasy ciągle brak:( Odpowiedz Link
elve i znowu... 01.08.06, 15:54 jako, ze watek mobilizuje, pora na wpis! :) do kupienia: Premier Figuier AP Borneo 1834 SL Carnation CdG i do powąchania: Ambre Narguille Avignon Ligea la Sirena Carthusia... Odpowiedz Link
voluptas Re: i znowu... 01.08.06, 23:17 Zerkam na swój poprzedni wpis i właściwie mogę spokojnie powiedzieć, że od jego czasu prawie nic się nie zmieniło. Posiadam Ambre Sultan - niestety nadal wirtualnie, ale mam nadzieję, że kiedyś w końcu do mnie dotrze. Również wirtualnie spełniłam inne duże marzenie - Zest de Rose Rosine. Kolejnych marzeń - właściwie brak ;) Mam parę kaprysów, ale jeśli ich nie zrealizuję - to nie zaburzy mojej wizji szczęścia... Ewentualnie do kupienia: Ambre Extreme l'Artisan Santal Blanc SL Organza Jasmin d'Indes Givenchy Wish Chopard (już tylko czasu obiecuję sobie, że kiedyś do niego wrócę...) a do powąchania Saffran Troublant l'Artisana Voleur des Roses tyż l'A. i wystarczy ;) Odpowiedz Link
jop Re: i znowu... 02.08.06, 11:50 No to jeszcze moja lista: CK Eternity klasyk Serge Lutens Douce Amere Serge Lutens Daim Blond Nina Ricci Les Belles zielone L'Artisan Parfumeur Mure et Musc Extreme L'Artisan Parfumeur Dzing! TDC Osmanthus CdG Carnation CdG któreś kadzidło, może Jaisalmer Etra Etro Hm, sporo tego... Odpowiedz Link
heliamphora A ja mam mało marzeń... 24.08.06, 00:06 ...bo tylko: Must de Cartier Venezia Kingdom Pamplelune i Hiris Bez reszty jakoś na razie przeżyję :) Odpowiedz Link
izolden Re: A ja mam mało marzeń...też 24.08.06, 20:43 Do kupienia na razie nic:) Jednak do powąchania mam dwa małe, choć jak się okazuje, bardzo trudne do zrealizowania marzenia: Jaisalmer CdG Zagorsk CdG I jestem gotowa na wszystko... Odpowiedz Link
uka_m Re: Moja lista marzeń 24.08.06, 20:49 Banalnie?Lolita eau de minuit,lolita L.Brak czasu na degustację... Szukam zapachu papierówek..Nie dkny,ale swojskie papierówki.. Odpowiedz Link
mrouh Re: Moja lista marzeń 24.08.06, 21:27 No, chyba trzeba przestać się rozmieniać na drobne i upolować albo Nilang albo Molinard Fleur de figuier. Chyba nie mogę bez nich żyć:-) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Moja lista marzeń 24.08.06, 21:26 no dobra to napiszę, mam jeszcze jedno marzenie, to Venezia i to by było na tyle :))) Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 24.08.06, 22:02 Ja aż się boję pisać w tym wątku, bo co napiszę, to mi się spełni :))) Poprzednio pisałam o fanaberii - Santal Blanc, nie minęły dwa tygodnie i był mój :) W tej chwili mam właściwie dwa i pół marzenia: 1. Ambre Extreme L'Artisana 2. Ambre Precieux MPG i bardzo bym chciała, żeby oba te marzenia spełniły się jeszcze tej jesieni. Natomiast to "pół" to Alamut L.Villoresi, w którym zakochałam się na etapie pierwszej próbki, a przy drugiej mi już jakby przechodzi... a do powąchania nadal Voleur des Roses i szafran l'Artisana. Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 24.08.06, 22:17 O tak- Ambre Precieux MPG.Kolejne marzenie, chyba nieosiagalne, nawet nie wiem gdzie szukać, a cena? Z pewnością obłęd. Odkąd mam tą obłędną próbką od Olesi wpadam w szal przy kazdym wąchaniu. Odpowiedz Link
jop Re: Moja lista marzeń 25.08.06, 18:36 Jest na www.luckyscent.com/ . 105 USD za 90 ml. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Moja lista marzeń 29.08.06, 08:18 Moje marzenia krąza wokol dwoch adresow. Pierwszym z nich jest CdG. Nie mialam okazji na spokojnie wszystkich kadzidel i innych slodyczy przetestowac, bo to niemozliwe zeby wszystkie mi sie podobaly, jesli tak jest na pewno nie chodzi o to zeby wszystkie miec. Najchetniej noskiem wracalam do Zagorska, ale intuicja wskazuje w strone Afryki (Quarzazate), Woodcoffee ujal zapachem surowych workow z kawa w drewnianej chacie i nadal trzyma mocno. Nomad Tea testu na skorze nie doczekal, na papierku pachnie jak marzenie. Drugim domem perfum, ktory mnie kusi jest Miller Harris, znam tylko jeden zapach i to z odzywki do wlosow, ale intuicyjnie czuje, ze to jest to, ich estetyka, proste, ale cudnie ozdobione kwiatami flakony przemawiaja do mojego gustu. Proste i naturalne, takie mam nadzieje tez sa ich zapachy. Marze by moc stanac przed witryna salonu firmowego, wpasc miedzy flakony, tubki, pudeleczka, ech... Odpowiedz Link
mangos Co jeszcze chciałabym mieć 01.09.06, 17:12 Le Feu i Le feu Light Grand Amour Safari Abre Sultan Daim Blond Gaiac Idole de Lubin Kenzo Time for peace Ambre precieux Fleur de Shanghai Opium Escada Collection pomarzyc wolno chyba,nie?:) Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 17:21 Mangos, Ambre Precieux jest do kupienia w Warszawie w Galilu i kosztuje 350 zł. Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 17:31 Kwota mnie przeraża, ale dziękuję za informację. Zapach jest obłedny. A może wysprzedam część swej kolekcji, tylko co? Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 17:50 Powiem Ci, że ja dla Ambre Precieux sprzedałam Eau du Soir, Brunsugar CdG i jeszcze idąc za ciosem małe żółte Les Belles :) Ale warto było, naprawde warto - nigdy, za żaden zapach nie zbierałam tylu komplementów, co za AP, a przede wszystkim ja sama czuję się w niej bosssko :) Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 18:04 Przed momentem spłatała mi figla, bo celem przypomnienia zaaplikowałam sobie kroplę na nadgarstek i chyba...próbka musiała zwietrzeć albo co... pachnie inaczej niż przy pierwszych testach. Voluptas, Twoja kolekcja budzi we mnie żadze posiadania- jest wspaniała. W sumie sama nie wiem, co musiałabym sprzedać by mieć w swojej choć kilka rarytasów. Idole, Gaiac, Ambre... to mi sie najbardziej marzy w chwili obecnej. Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 18:07 Zapomniałam dodac, ze jeszcze pragnę: Ambre Narguile hermesa Messe de Minuit Winter Delice Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 22:45 Chyba jednak pójdę sie leczyć, ale co tam; marzy mi się Venezia klasyczna. I już dzisiaj żadnych zdjęć nie oglądam ;D Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 22:50 Proponuję masową terapię, może wyjdzie taniej a zaoszczązoną gotówkę przeznaczymy na...;) Mi dzisiaj całkiem odbiło, rozmyślam , jak to by było cuuudownie mieć pokaźnych rozmiarów kolekcję zapachów ambrowych. Większości z nich nie mam gdzie powąchać,ale te, co znam ,podobają mi się niemiłosiernie... Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 01.09.06, 23:17 > Proponuję masową terapię, może wyjdzie taniej a zaoszczązoną gotówkę przeznaczy > my na...;) Mangos, uważaj, bo balansujesz na granicy nałogu (powiedziała ta, co tę granice już dość dawno przekroczyła ;)))) ) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Moja lista marzeń 02.09.06, 00:50 bardzo chcialabym miec un jardin en editerranee, dzisiaj spotkalam sie z nim w perfumerii, milosc trwa, chyba go wreszcie kupie. wreszcie znalazlam czas na powachanie calej linii miller harris- no coz, mocno sie rozczarowalam, nic mnie nie zachwycilo, poza filozofia, prostota i opakowaniami. ale to za malo :( po lekturze tego forum marze o: philosykos ambre precieux ambre sultan i dzisiaj zaszalam i kupilam probki wszystkich trzech zapachow, choc kupowanie probek tanie nie jest... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Moja lista marzeń 13.09.06, 23:30 Pogoda na wyspie przypomniala mi o dawnej znajmosci z Allure... Pamietam premiere rok 1996 to musial byc, z kieszonkowego Au Pair nie moglam sobie pozwolic, tak samo nieosiagalny byl dla mnie Ocean Dream. Dzis mam te drugie i rownie mocno za nimi tesknie bo zostaly w domu...ale wiedzialam za 20 euro 30 ml, a Allure normalnie w sklepie okolo 50 euro. Wzielam prysznic a Chanelka nadal pachnie, jestem pewna, ze to edt raptem bylo... Odpowiedz Link
elve Re: Moja lista marzeń 18.09.06, 01:43 i znów, tym bardziej, e zmiana na pozycji lidera ;) Tea42 Borneo 1834 SL Carnation CdG Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 18.09.06, 15:59 Kolejne małe marzenie i myślę,że do spełnienia. Zacznę oszczędzać na Hermes 24 Faubourg eau Delicate. Dziękuję Maju1000:) Odpowiedz Link
rainy.streets Ja dziś spełniłam sobie marzenie. 18.09.06, 20:12 Agent Provocateur. (mrrrr....) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Ja dziś spełniłam sobie marzenie. 18.10.06, 15:37 rainy.streets napisała: > Agent Provocateur. (mrrrr....) ja tez ja tez :))) Do skonsumowanych zaliczam tez Elixir des Merveilles i Laury Mercier Ambre Passion. W sferze marzen: Mariage Givenchy Forever and Ever Dior Allure Chanel Vicolo Fiori Etro L'eau de Kasenka Menard Black Vetyver &Cafe Jo Malone dla R.: Vetyver Jo Malone Vetiver Tonka Hermessence Millesime Imperial Creed CdG 2 Odpowiedz Link
vanilia72 chatko ! 18.10.06, 16:35 chatka_ napisała: > W sferze marzen: > L'eau de Kasenka Menard Czy nie masz wrażenia , że do czarnej Manii ciut podobny ? Odpowiedz Link
chatka_ Re: chatko ! 23.10.06, 03:24 Ach wlasciwie moglabym przytaknac, tylko definicja "ciut" nie daje mi spokoju...cos na samym czubku nosa bo w charakterze sie roznia, Mania mimo calej zywotnosci jest bardzo introwertyczna, dosc chlodna w kontakcie i jak dla mnie sa to perfumy na dzien, L'eau de Kasaneka to zapach na noc par excellance, jak maciejka roztaczaja swoj urok najpiekniej po zmroku...dominuje nad zapachem ziol i przypraw ktore szybko gasna, pozostaje zapach kwiatow tak cieplych, slodkich i zmyslowych jak kwiatki maciejki. Odpowiedz Link
chatka_ Re: cd nastapi :) ! 23.10.06, 03:27 Z rana jak bede bardziej przytomna zmieszam Vicolo Fiori z Mania zdaje sie ze to moze byc to...L'eau de Kasaneka :))) Odpowiedz Link
narnijka Moje marzenie..Le feu light!!! 31.10.06, 22:08 Le Feu Light!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ewena Re: Moja lista marzeń 02.11.06, 12:52 niewielka, bo staram sie byc bardziej rozsadna;) Mania czarna to po pierwsze, bardzo mozliwe, ze juz niebawem bedzie zrealizowane:), a po drugie, to Agent Provocateur, w ktorym zakochalam sie namietnie i ilekroc wchodze do perfumeri ciagnac za soba meza, pokazuje mu ta rozowa buteleczke i przypominam, o te, te w rozowym, chcialabym miec:) Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 04.11.06, 09:39 Na celowniku: Avignon Belle de Minuit Theorema Youth Dew Amber Nude Pure Poison Odpowiedz Link
gracef1 Re: Moja lista marzeń 19.01.07, 23:11 Ach.... Nombre Noir - zeby choc raz moc powachac... tylko tak dla doswiadczenia... zeby miec w pamieci na zawsze... wiedzac, ze procz tego, ze niedostepny jest tez niebezpieczny. A z tych bardziej dostepnych, bo przynajmniej istniejacych: Caron: Narcise Noir, Taback Blond, Tubereuse, Violette Precieuse Guerlain: Vol de Nuit, Jicky, Apres l'Ondee Serge Lutens: Bois de Violette, Iris Silver Mist, Tubereuse Criminelle, A la Nuit Divine: Homme de Coeur, L'infante, L'ame soeur, L'inspiratrice Mona di Orio: Lux, Nuit Noir Montgomery Taylor: Ambra di Venezia Prada: wszystkie cztery: Iris, Oeillet, Cuir Ambre, Fleurs d'Oranger Lubin: Idole de Lubin Parfums de Nicolai: Sacrebleu! Ech, zycia mi nie starczy... pieniedzy na pewno nie :) Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 20.01.07, 11:01 O, jak fajnie, że ten watek znowu powrócił :) Przeczytałam go z niejakim sentymentem, zwłaszcza moje zaklęcia, że już niczego nie chcę, nie pożądam i że pławią się w błogim przesycie. Guzik prawda ;) Mam kilka marzeń na "mieć", choć nie są to marzenia na "mieć zaraz", bo chciałabym trzymać się tempa 1 miesiąc = 1 flaszka, dzięki temu zdążę się każdym nowym nabytkiem nasycić i nacieszyć. A na mojej aktualniej wish-liście są: do kupienia: Rahat Loukhoum i Borneo 1834 SL En Passant i Noir Epicees F. Malle Bahiana MPetG (na lato koniecznie! ) no i randki w ciemno: Ambre d'Or il Profumo Fiori d'Ambra Profumum do powąchania: Poivre Piquant l'Artisana Ambre Canelle Creed'a mam nadzieję, że powoli i sukcesywnie przez następne półrocze tę listę zrealizuję :)) Odpowiedz Link
hafsa Re: Moja lista marzeń 22.01.07, 20:30 > Rahat Loukhoum i Borneo 1834 SL > En Passant i Noir Epicees F. Malle > Bahiana MPetG (na lato koniecznie! ) Twoja wish-lista byla bardzo podobna do mojej. Gdy w koncu zakupilam Rahat Loukhoum i Borneo-okazaly sie moim rozczarowaniem... > no i randki w ciemno: > Ambre d'Or il Profumo > Fiori d'Ambra Profumum Znasz Ambre d'Or? Moge ci podeslac probke-z randki w ciemno zrobisz randke w jasno lub skasujesz appointment... Hafsa z pozdrowieniami Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Moja lista marzeń 20.01.07, 12:17 Moja wish lista też się trochę zmieniła. W najbliżych planach mam: 1.Clair de Musc SL 2.Feminite du Bois 3.Ogródek sródziemnormorski 4.Marina Picasso Chapeau Bleu 5.Eau de Hadrien AG 6.Tygrys jako dublet 7.Le feu light jako dublet dwa inne zapachy mam "zaklepane" więc nie wpisuję do obecnej listy, w ciągu najbliższych tygodni będą moje :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Moja lista marzeń:do Wiolinki 22.01.07, 17:33 allegro.pl/item159663710_annick_goutal_eau_de_hadrien_120ml_produkt.html Niezla cena... Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Moja lista marzeń:do Wiolinki 22.01.07, 17:59 tak wiem, widziałam już tę aukcję chatko :) Już nawet do niego pisałam z zapytaniem kiedy będzie miał wersję spray 50ml... :) Odpisał, że się postara na wiosnę :) Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Moja lista marzeń 21.01.07, 15:01 1.Alchimie 2.Premier Figuier extreme 3.Dzing! 4.Chanel 5 elixir sensuelle 5.Carthusia Mediteeraneo Odpowiedz Link
my_queen Re: Moja lista marzeń 22.01.07, 20:11 Ciągle się powiększa, jak narazie to: - Mitsouko Guerlain - Shalimar Guerlain - My Queen McQueena - Poison Diora - Messe de minuit Etro - Baby Doll YSL - Opium (wszystkie warianty prócz Fleur de shanghai ) - Agent Provocateur Maitresse - My Queen Enchanted McQueena - Trouble Boucheron Oj przydałby się worek pieniędzy :) Odpowiedz Link
mangos Re: Moja lista marzeń 24.01.07, 22:52 Moje marzenia sa ostatnio przyziemne: Pure Poison J'adore Omnia Chcę mieć,ale nie muszę... Odpowiedz Link
elve Re: Moja lista marzeń 25.01.07, 01:06 jeden, bardzo czarny punkt: Piper Nigrum L. Villoresi. Odpowiedz Link
kati_mm Re: Moja lista marzeń 26.01.07, 00:37 N mojej liście marzeń wciąż widnieją: * Ogródek Śródziemnomorski * Figue Amere Miller Harris * Musc Bleu Il Profumo * Etra Etro a spełniły się ostatnio marzenia o Agencie Prowokatorze i Eau des Merveilles Hermesa :) A figi i ogródek to mi się strasznie marzą tak na wiosnę i lato, zobaczymy czy się uda :) Odpowiedz Link
mangos Troszkę się tego zebrało 25.02.07, 19:20 1. Image Cerutti- coś mnie ciągnie do tej liściastej świeżości 2. My Queen- cudowne sa te fiołki 3. wszystkie oblicza Stelli ( kocham Stellę) 5. Rosa Magnifica - wystarczyłoby 30 ml 6. Aniołek Liliowy 7. wrócić do Angel Innocent i Theoremy Leggero 8. Gloria Cacharel ( również powrót) 9. Oxygene j.w. 10. Yvresse- to już od dawna Udało mi się zanabyć Ogródek Śródziemnomorski i Avignon:)) Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja lista marzeń 25.02.07, 20:32 To fajny pomysł "rozliczać się" w tym wątku ze swoich marzeń tak raz na miesiąc :)) Niestety, pomysł z 1 flaszka na miesiąc u mnie się nie sprawdza, zwłaszcza jeśli chodzi o robienie zapasów. Kurcze, powinnam sobie wymyślić jakieś mocne postanowienie co do zaprzestania chomikowania flaszek, bo czuję, że już mi sie w mojej szafie niezły tłok robi... A co do marzeń? Dalej planuję En passant - w marcu, choć raczej pod koniec - to taka moja nagroda za sukcesy dietetyczne. Tyle, że żeby na nią zasłużyć jeszcze trochę muszę zrzucić. Dzięki Meroliczkowi spełniło się moje marzenie o Rakat Loukoum SL - mam go ok. 15 ml, ale na ten sezon zupełnie wystarczy, więc właściwie marzenie spełnione. Dzięki Hafsie z kolei odfajkowałam marzenie o Ambre d'Or i jednak o Borneo: pierwszy do złudzenia przypomina mi Ambrę Etro, no może z pominięciem pierwszej, pięknej nuty miodowej, ale ta niestety szybko się ulatnia, natomiast Borneo to paczula, paczula i jeszcze raz paczula - jednak jej ilość przekracza moja wytrzymałość. Bahiana MPetG pozostaje w planach letnich. Co poza tym? Loukhoum Keiko Mecheri (wszystko przez Hispanę ;) ) i dalej platoniczne marzenia o Pradzie Intense. Ale ta ostatnią wolałabym najpierw powąchać :) Poza tym? Na słodko: Chocolat i Chocolat Frais Il Profumo, oraz nadal Fiori d'Ambra Profumum. Najchętniej w ilości na spróbowanie - okrutną mam teraz ochotę na słodycze aplikowane przez nos ;) Więcej grzechów nie pamiętam... zresztą poza En Passant to sa już w sumie kaprysy, a nie marzenia :) Odpowiedz Link
fridaa Re: Moja lista marzeń 25.02.07, 22:00 a ja marze o wiekszej ilosci Borneo - dla mnie wlasnie ta paczula jest zniewalajaca :) Odpowiedz Link
k-aja Re: Moja lista marzeń 25.02.07, 22:04 fridaa napisała: > a ja marze o wiekszej ilosci Borneo - dla mnie wlasnie ta paczula jest > zniewalajaca :) Tez uwielbiam w Borneo wlasnie ta paczule!! :) Odpowiedz Link
fridaa Re: Moja lista marzeń 25.02.07, 22:12 i co jest zaskakujace k-aju, ze przez lata zylam w przekonaniu, ze paczuli nie lubie ;) do czasu, gdy testowalam Borneo- dla mnie naprawde odjazd zmyslowy z SL jeszcze mam 2 faworytow- Cherqui oraz Daim Blond :) Odpowiedz Link