icegirl 25.07.05, 19:59 Dziś ktoś mi powiedział wieść, która mnie zelektryzowała. Czy to prawda, że innocent wycofują? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madlaine_xx Re: Innocent - wycofują? 25.07.05, 20:29 nie słysząłam nic na ten temat, ale jakoś wierzyc mi sie nie chce Odpowiedz Link
lucy215 Re: Innocent - wycofują? 26.07.05, 10:10 też nie słyszałam, chyba że jakaś perfumeria puściłą plotkę żeby zdesperowane fanki masowo go wykupiły ;) Odpowiedz Link
icegirl Re: Innocent - wycofują? 26.07.05, 10:16 Albo być może to sama perfumeria wycofuje ze swojej oferty. Uff... Kamień z serca mi spadł.:D Myślałam, że ominał mnie jakiś news. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Innocent - wycofują? 26.07.05, 17:00 Zdecydowanie nie wycofuja- zwykla dezinformacja. To obok Angela, wielki hit Muglera, ktorego linia wciaz sie powieksza (w tym roku chocby o musujacy zel do ciala Gel Malicieux). Na strefie i w niektorych krajach obecny jest nowy, letni Innocent- Summer Dew (francuska nazwa Rosee d'Ete)- wachalem, b. mila interpretacja, zachowano charakter oryginalu dodajac jednoczesnie zwiewnosci. Odpowiedz Link
madlaine_xx Forever napisz cos więcej o wersji Summer :) 26.07.05, 21:12 jak wrazenia ? Odpowiedz Link
forevermore79 Rosee d'Ete 27.07.05, 17:31 OK- moje wrazenie co do letniej wersji, choc wachalem w "biegu"- opakowanie przypomina pierwsze Angele Innocenty- czyli metalowe, z rozowymi zdobieniami- wybrano taka forme, aby byl praktyczniejszy w podrozy. Calosc- trwala, wciaz jako EdP, na papierku trzymala sie calkiem dlugo, choc podobienstwo do klasyka wyczuwalne. W Rosee d'Ete bardziej zaakcentowano nuty owocowe- jest smakowicie, bardziej lesnie- sa to glownie czerwone owoce, slynna porzeczka jest znacznie mocniej musujaca, czuc tez maliny, baza- pralinkowo-waniliowa. Fajna woda, no i po dobrej cenie- 75ml za 45 euro w klasycznych sklepach, na strefach jeszcze taniej. Zdjecie: www.alfemminile.com/beaute/05eauxfraiches/im05eauxfraiches/3/6.jpg Odpowiedz Link