benita5 09.08.05, 10:01 Witam w nowej odslonie:)pachnac, baa roztaczajac wokol siebie aure czarnej Coco. Szykuje mi sie Bardzo_Wazne_Spotkanie i Coco pomaga:o) Dobrego dnia drodzy Forumowicze na dzis i na sierpien:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_a Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 10:34 A ja pachnę dziś Dune, perfumami które zakupiłam specjalnie na wakacyjny wyjazd nad morze, jednak bardziej niż z wydmami kojarzą mi się z kombajnem i żniwami;) Odpowiedz Link
forevermore79 Benitko droga, mam nadzieje, ze... 09.08.05, 11:45 BardzoWazneSpotkanie (BWS w skrocie) poszlo zgodnie z Twoim planem (w co nie watpie :-). Coco to dobry, szlachetny wybor- a ja pachne dzis znow Gentlemenem de Givenchy- lekko retro, ale podoba mi sie- zapuscilem wrecz z tej okazji mala brodke, ot taki eksperyment :-). Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Benitko droga, mam nadzieje, ze... 09.08.05, 13:29 Bez bródki bardziej mi się podobasz i już :) (ewentualnie zarost kilkudniowy) Mnie dziś mdli okrutnie, furia mną ciska (w magiczny sposób wyparowała mi cała poczta!), drażni mnie wszystko i wszyscy - po wczorajszym ciężkim uderzeniu (Słoń Kenzo) zapragnęłam jakieś delikatnej odmiany, czegoś lekkiego - użyłam 24 Faubourg Eau Delicate. Bardzo piękny ale też mi dziś nie pasuje. Nic mi nie pasuje, idę zaraz spać... Odpowiedz Link
benita5 Forevju masz Brodke :D ptaki nie cwierkaly 09.08.05, 13:50 ale zaiste jest to njus!! A wogole to okazja do zlotu lub nalotu;)bo w czasie Twych wojazy ...no wiesz,... wiesz? Samo BWS dzisiejsze chyba zle sklasyfikowalam. Planami jeszcze rano siegalam chmur a tu rzeczywistosc sie upomina,haha. Pewnie siegne pon, jak po czarodziejska czarna Coco bo zanosi sie ze BWS to komedia w paru aktach;o) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Benitko! 09.08.05, 14:06 Nasz gorgeous admin wie już o wszystkim bo się wczoraj ze mną spotkał, poszedł na zakupy i wódeczkę :) (słuchaj, wykupiłam pół linii Kerastase Chroma Reflect - jestem bankrutem ale za to mam nadzieję że mój piękny kolor włosów - efekt działań genialnego Bartusia - dzięki temu będzie jeszcze piękniejszy!). Już wczoraj szepnęłam w ucho, że next time jedziemy do Sopotu spotkać się z Tobą, cobyś bidulko nie musiała do nas jechać taki kawał! Ale swoja drogą wczoraj trafilismy na niesamowitą imprezkę w Mieście Aniołów, dawno już czegoś takiego nie widziałam, hehe :D Benitko, ja na czarno dziś, jak zwykle. Ale humor mam lepszy, odzyskałam pocztę, choć kosztowało mnie to nieco histerii :D Żeby nie bylo już tak całkiem offtopicznie, powiem, że czekam na paczkę z Opium Fleur de Sh. od Reni :))) jak już przyjdzie, będę w skowroneczkach :D Buźka :* Odpowiedz Link
benita5 Opium leci i do mnie,hehe ale klasyk bo moje male! 09.08.05, 14:25 malenstwo juz na wykonczeniu;) No to super ze bedziesz nieco dluzej w nowym wcieleniu kolorystycznym bo jest Ci w nim rewelkowo! W kwestii Anielskiej, to zazdraszczam! A mnie wczoraj naszlo na sluchanie Baptism Lenniego Krawca...i robilam chorki do "Calling all angels" ;))hehe telepatia... Odpowiedz Link
benita5 Balbinko,moze jakas kwarantanna? a moze cos pomar 09.08.05, 13:55 ranczowego? ;> Dzis, czy jutro? no jutro maja dojsc paczki, wiec bedzie okazja;)) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 12:18 nie mogę się zdecydować :( na początek Intrusion na lewym nadgarstku Odpowiedz Link
mangos Organza First Light... 09.08.05, 13:09 ...z próbki od Chatki. Nie ukrywam ,że marzy mi się 30stka na półce. Może ma ktoś resztki na zbyciu? Odkupiłabym chętnie. Odpowiedz Link
sharlotka to nie sierpien, to jakis zart, a ja... 09.08.05, 15:59 niezmiennie grzeje sie Organza Indecence, ... zawsze mialam upalne urodziny, a teraz zapowiadaja sie jesienne, hmm... na dodatek wciagnelam sharlotke z cynamonem i marze o koncu pracy. sopockowe pozdrowienia sh. Odpowiedz Link
olesiam Jicky Guerlain 09.08.05, 15:57 Rano Irisia Creed i była to pomyłka:(taaakie drzewo sandałowe, ze az z nóg zwalało... Odpowiedz Link
modern_witch Narciso R po spotk.z Graza i sztucznym ananasem YR 09.08.05, 20:22 ...to dopiero landryna, hehe! A poza tym cala się gotuję ze złości przez tę sytuację na Urodzie i za radą Luloo postanowiłam nie tłumić negatywnych emocji;-P Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 21:10 na przekór tej okropnej pogodzie i remontowi, czerwona DG :))) Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 21:55 Youth Dew, potrzebowalam jakiegos rozgrzewacza w ta piekna sierpniowa pogode :// Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 21:57 ...bo pogoda dziś jesienna- ja już od wczoraj się rozgrzewam tym i owym;) A w piątek jadę nad morze, brrr-mam nadzieje,że sie ociepli. Odpowiedz Link
luloo1 Re: CdG Wood Coffee 10.08.05, 07:42 o kurcze, sorbet zabierz ze sobą następnym razem!!! Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Wood Coffee 10.08.05, 14:54 Nie, ja tylko "ukradłem zapach" ze sklepu:-P Nie wiem, jakoś mało słodki był. A jak już lałem na siebie, to nabrałem natychmiast ochotę na Burnt Sugar. Może następnym razem. Wczoraj spotkałem tam Czechów, któzy przyjechali zrobić zdjęcia. Mieli super aparat z zasłoną, taki z początku XX wieku. Podobno ma powstać reportaż, 12 stron o Warszawie w czeskim czasopiśmie (mix architechtury, mody, design, life style chyba). Zapomniałem tytuł:-P coś jak Dolce vita :-DDD. Odpowiedz Link
elf.woman oficjalne rozpoczęcie sezonu na śliwki, czyli... 10.08.05, 08:45 ... escada collection. się rozpływam w zachwycie. i jeszcze raz dziękuję Reni, dzięki której poznałam ten zapach :* Odpowiedz Link
damona single note garlic;-) 10.08.05, 13:15 no moze z lekka domieszka cytryny i miodu, bo mnie przeziebienie dopadlo i probuje babcinych sposobow. Odpowiedz Link
sorbet CdG Odeur53, tak chłodny, że niespodziewanie 10.08.05, 14:37 dobry na zimne dni:-P Odpowiedz Link