Dodaj do ulubionych

Dziś pachnę sierpniowo...

09.08.05, 10:01
Witam w nowej odslonie:)pachnac, baa roztaczajac wokol siebie aure czarnej Coco.
Szykuje mi sie Bardzo_Wazne_Spotkanie i Coco pomaga:o)
Dobrego dnia drodzy Forumowicze na dzis i na sierpien:))
Obserwuj wątek
    • czarna_a Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 10:34
      A ja pachnę dziś Dune, perfumami które zakupiłam specjalnie na wakacyjny wyjazd
      nad morze, jednak bardziej niż z wydmami kojarzą mi się z kombajnem i żniwami;)
    • forevermore79 Benitko droga, mam nadzieje, ze... 09.08.05, 11:45
      BardzoWazneSpotkanie (BWS w skrocie) poszlo zgodnie z Twoim planem (w co nie
      watpie :-). Coco to dobry, szlachetny wybor- a ja pachne dzis znow Gentlemenem
      de Givenchy- lekko retro, ale podoba mi sie- zapuscilem wrecz z tej okazji mala
      brodke, ot taki eksperyment
      :-).
      • balbina_alexandra Re: Benitko droga, mam nadzieje, ze... 09.08.05, 13:29
        Bez bródki bardziej mi się podobasz i już :) (ewentualnie zarost kilkudniowy)
        Mnie dziś mdli okrutnie, furia mną ciska (w magiczny sposób wyparowała mi cała
        poczta!), drażni mnie wszystko i wszyscy - po wczorajszym ciężkim uderzeniu
        (Słoń Kenzo) zapragnęłam jakieś delikatnej odmiany, czegoś lekkiego - użyłam 24
        Faubourg Eau Delicate. Bardzo piękny ale też mi dziś nie pasuje. Nic mi nie
        pasuje, idę zaraz spać...
        • benita5 Forevju masz Brodke :D ptaki nie cwierkaly 09.08.05, 13:50
          ale zaiste jest to njus!! A wogole to okazja do zlotu lub nalotu;)bo w czasie
          Twych wojazy ...no wiesz,... wiesz?
          Samo BWS dzisiejsze chyba zle sklasyfikowalam. Planami jeszcze rano siegalam
          chmur a tu rzeczywistosc sie upomina,haha. Pewnie siegne pon, jak po
          czarodziejska czarna Coco bo zanosi sie ze BWS to komedia w paru aktach;o)
          • balbina_alexandra Benitko! 09.08.05, 14:06
            Nasz gorgeous admin wie już o wszystkim bo się wczoraj ze mną spotkał, poszedł
            na zakupy i wódeczkę :) (słuchaj, wykupiłam pół linii Kerastase Chroma Reflect -
            jestem bankrutem ale za to mam nadzieję że mój piękny kolor włosów - efekt
            działań genialnego Bartusia - dzięki temu będzie jeszcze piękniejszy!). Już
            wczoraj szepnęłam w ucho, że next time jedziemy do Sopotu spotkać się z Tobą,
            cobyś bidulko nie musiała do nas jechać taki kawał! Ale swoja drogą wczoraj
            trafilismy na niesamowitą imprezkę w Mieście Aniołów, dawno już czegoś takiego
            nie widziałam, hehe :D

Benitko, ja na czarno dziś, jak zwykle. Ale humor mam lepszy, odzyskałam
            pocztę, choć kosztowało mnie to nieco histerii :D

Żeby nie bylo już tak całkiem offtopicznie, powiem, że czekam na paczkę z Opium
            Fleur de Sh. od Reni :))) jak już przyjdzie, będę w skowroneczkach :D

Buźka :*
            • benita5 Opium leci i do mnie,hehe ale klasyk bo moje male! 09.08.05, 14:25
              malenstwo juz na wykonczeniu;)
              No to super ze bedziesz nieco dluzej w nowym wcieleniu kolorystycznym bo jest
              Ci w nim rewelkowo!
              W kwestii Anielskiej, to zazdraszczam! A mnie wczoraj naszlo na sluchanie
              Baptism Lenniego Krawca...i robilam chorki do "Calling all angels" ;))hehe
              telepatia...
        • benita5 Balbinko,moze jakas kwarantanna? a moze cos pomar 09.08.05, 13:55
          ranczowego? ;> Dzis, czy jutro? no jutro maja dojsc paczki, wiec bedzie okazja;))
    • vanilia72 Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 12:18
      nie mogę się zdecydować :(
      na początek Intrusion na lewym nadgarstku
    • vanilia72 Re: Dziś pachnę sierpniowo..Ellen Tracy ;) 09.08.05, 12:25
    • mangos Organza First Light... 09.08.05, 13:09
      ...z próbki od Chatki. Nie ukrywam ,że marzy mi się 30stka na półce. Może ma ktoś resztki na zbyciu? Odkupiłabym chętnie.
      • sharlotka to nie sierpien, to jakis zart, a ja... 09.08.05, 15:59
        niezmiennie grzeje sie Organza Indecence, ... zawsze mialam upalne urodziny, a
        teraz zapowiadaja sie jesienne, hmm...
        na dodatek wciagnelam sharlotke z cynamonem i marze o koncu pracy.
        sopockowe pozdrowienia
        sh.
    • olesiam Jicky Guerlain 09.08.05, 15:57
      Rano Irisia Creed i była to pomyłka:(taaakie drzewo sandałowe, ze az z nóg
      zwalało...
    • babiloniaa Allure na reku ale nie pasuje mi. 09.08.05, 16:00
      • charade Diesel Plus Plus 09.08.05, 16:57
        Fajny bardzo, taki przytulny :)
    • renia.renia Jaipur Saphir n/t. 09.08.05, 17:11
    • damona scent gloss cn 09.08.05, 17:14
      ale jakis ulotny jest na mnie.
    • modern_witch Narciso R po spotk.z Graza i sztucznym ananasem YR 09.08.05, 20:22
      ...to dopiero landryna, hehe!
      A poza tym cala się gotuję ze złości przez tę sytuację na Urodzie i za radą
      Luloo postanowiłam nie tłumić negatywnych emocji;-P
      • modern_witch oczywiscie komentarz to byl do YR;-P 09.08.05, 20:34
        Narciso jest piękny
    • kajakajak Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 20:58
      Dune.
      • merolik Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 21:10
        na przekór tej okropnej pogodzie i remontowi, czerwona DG :)))
    • mangos Hot Couture edp do snu kropelka na nadgarstek... 09.08.05, 21:36

• epikurejka Re: 24 Faubourg 09.08.05, 21:38
    • strega Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 21:55
      Youth Dew, potrzebowalam jakiegos rozgrzewacza w ta piekna sierpniowa pogode ://
      • mangos Re: Dziś pachnę sierpniowo... 09.08.05, 21:57
        ...bo pogoda dziś jesienna- ja już od wczoraj się rozgrzewam tym i owym;) A w piątek jadę nad morze, brrr-mam nadzieje,że sie ociepli.
        • sorbet CdG Wood Coffee 09.08.05, 23:29

• luloo1 Re: CdG Wood Coffee 10.08.05, 07:42
            o kurcze, sorbet zabierz ze sobą następnym razem!!!
            • sorbet Re: CdG Wood Coffee 10.08.05, 14:54
              Nie, ja tylko "ukradłem zapach" ze sklepu:-P Nie wiem, jakoś mało słodki był. A
              jak już lałem na siebie, to nabrałem natychmiast ochotę na Burnt Sugar. Może
              następnym razem.

Wczoraj spotkałem tam Czechów, któzy przyjechali zrobić zdjęcia. Mieli super
              aparat z zasłoną, taki z początku XX wieku. Podobno ma powstać reportaż, 12
              stron o Warszawie w czeskim czasopiśmie (mix architechtury, mody, design, life
              style chyba). Zapomniałem tytuł:-P coś jak Dolce vita :-DDD.
    • mangos Jaipur Saphir 10.08.05, 08:41

• elf.woman oficjalne rozpoczęcie sezonu na śliwki, czyli... 10.08.05, 08:45
      ... escada collection. się rozpływam w zachwycie. i jeszcze raz dziękuję Reni,
      dzięki której poznałam ten zapach :*
    • modern_witch Etro Heliotrope;-) 10.08.05, 08:55

• benita5 Etro Shaal Nur 10.08.05, 10:27
    • madlaine_xx Escada Collection w sam raz na wiatr za oknem :))) 10.08.05, 10:35

• forevermore79 Leje, wieje- a pachne klasycznym XS-em 10.08.05, 12:57
    • damona single note garlic;-) 10.08.05, 13:15
      no moze z lekka domieszka cytryny i miodu,
      bo mnie przeziebienie dopadlo i probuje babcinych sposobow.
    • balbina_alexandra Innocent (n/txt) 10.08.05, 13:26
      • sorbet CdG Odeur53, tak chłodny, że niespodziewanie 10.08.05, 14:37
        dobry na zimne dni:-P
    • olesiam Shalimar Guerlain 10.08.05, 16:24

• kasiulek Hiris n/t 10.08.05, 16:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka