bonitalore 18.08.05, 00:40 no właśnie... znacie może coś o podobnej nucie zapachowej, ale z wyższej półki ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perfumiarz Re: szukam czegoś podobnego do fullspeeda 18.08.05, 09:37 A jaka to marka powiedz, bo ja teraz nie kojarzę zapachu. Avon? P. Odpowiedz Link
kalooo Re: szukam czegoś podobnego do fullspeeda 18.08.05, 10:00 co to jest fullspeed? Odpowiedz Link
bonitalore Re: szukam czegoś podobnego do fullspeeda 18.08.05, 11:26 no Avon Avon niestety :/ Odpowiedz Link
bonitalore .. 18.08.05, 11:28 trochę obciach dawać komuś perfumy z Avonu na prezent, dlatego szukam czegoś lepszego, ale tak samo świeżego... Przepraszam z góry, ale jestem całkowicie zielona w tej materii... dlatego pytam... Odpowiedz Link
vanilia72 tak wygląda 18.08.05, 11:38 www.avon-shop.it/catalogo/prodotto.php?i=259&p=44&s=45 i cos mi przypomina Odpowiedz Link
vanilia72 link 18.08.05, 11:50 www.perfumebay.com/men-s-f-fcuk-him-by-french-connection-uk-for-men.html Odpowiedz Link
bonitalore Re: link 18.08.05, 22:34 ehhh... milego wyrazu to nie mialo.. nevermind. a wszystkim ze szczerymi checiami pomocy dziekuje :* chyba jednak pozostane obserwatorem ;) Odpowiedz Link
kalooo Re: link 19.08.05, 09:13 bonitalore napisała: > ehhh... > milego wyrazu to nie mialo.. > nevermind. Dlaczego ie miało miłego wyrazu? Wbrew pozorom ta nazwa nie jest obraźliwa-bo jak domniemuje stąd to kojarzenie... To skrót od French Connection United Kingdom,więc nie ma się o co obrażać.;) A butelki podobne;D Odpowiedz Link
icegirl Do bonitalore 18.08.05, 11:40 Może podaj nuty, jakie się tam znajdują? W ten sposób coś się znajdzie. (Nuty powinny być w opisie zapachu w katalogu) Odpowiedz Link
mrouh znalazlam opis na allegro, moze ktos cos doradzi 19.08.05, 09:25 O full speed pisza tak: Odnajdziesz w nich cytrusowe akordy, nuty jagód jałowca, świeżość zieleni. a wszystko doprawione białym kardamonem i cyprysem. wsparte na silnej bazie drzewa sandałowego i cedrowego oraz piżma. Awangardowa linia flakonu kryje awangardowy zapach: śmiały i zdobywczy. Nie mam zaufania do opisów avonu, ale zawsze to jakis trop. Dalej nie pomoge, bom nie ekspertka, a juz na meskich zapachch nie znam sie zupełnie. Pozdr:-) Odpowiedz Link
olcia71 Re: szukam czegoś podobnego do fullspeeda 19.08.05, 10:05 Hmmm buteleczka łudząco podobna również do Revelation Pierre Cardin. Z tym, że zapachu Fullspeed nie znam, ale Pierre Cardin raczej taki drzewny, korzenny, chociaż na początku świeży. I nie z najwyższej półki, a raczej średniej, przystępny cenowo. www.coty.com/WebContent.asp?CO=190&Sec=2&Sub=9&F=Pierre_Cardin_sub&Item=2 Odpowiedz Link