kalia_t 20.09.05, 19:35 Maroussią i z nieskrywaną przykrością stwierdzam, że nadal się nie lubimy :(((<chlip> dobrze, że to tylko piętnastka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Alien intrygujaco juz go spacyfikowalam 21.09.05, 11:22 bo ocieplony:)) ambra. Podoba mi sie coraz bardziej. Odpowiedz Link
chatka_ Najpiekniejszym kwiatem pomarańczy jaki znam 21.09.05, 12:12 Piekniejszym niz kwiatki pomaranczy Serge Lutensa. NR For Her. Odpowiedz Link
dori7 Polami Elizejskimi :)) 21.09.05, 19:03 Bylam na dlugim, slonecznym spacerze - w ogole mialam przemily dzien, humor dopisuje :)) Odpowiedz Link
strega Jak mala perfumeria :)) 22.09.05, 12:32 Na jednym nadgarstku Life Essence, na drugim Matle Rouge, a troszke wyzej pachnie Mandragora :))Jutro bede testowac osobno, ale dzis nie moglam sie oprzec :)) A to wszystko dzieki Benicie. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.... 22.09.05, 14:34 tygryskiem kenzo, ale z uwagi na katar nic już (3 godziny od aplikacji) nie czuję. chyba bezczelnie doprawię winter delice, jakoś mi zimno w domu... Odpowiedz Link
kalooo od rana praktycznie niczym,po basenie zaś.. 22.09.05, 20:55 Caroliną C.Herrery-spsiokałam się bezczelnie w perfumerii,jak prawdeziwa buraczara;))) Poza tym jeszcze Natsumi Annayake i MyQueen -zdecydowanie mi się podoba;)) ALe wszystko zwycięża ukochana nutka Daim Blond z próbki-i dzięki temu miejsce na ręce lewej nie zostało już niczym innym sprofanowane;D Odpowiedz Link
kalia_t Lezard Femme *Merolik:-))) 22.09.05, 22:00 ale przytłumił go doskonale Alien:))) Odpowiedz Link
jagda_h Re: Lezard Femme *Merolik:-))) 22.09.05, 22:48 kalia_t napisała: > ale przytłumił go doskonale Alien:))) To dobrze czy żle ???? Odpowiedz Link
kalia_t Re: Lezard Femme *Merolik:-))) 22.09.05, 23:54 Tzn. że Alien dostanie jeszcze jedną, a może i więcej szans...:)))Co tu dużo mówić,podoba się:))) P.S. A Lezarda bardzo lubię...:))) Odpowiedz Link
benita5 Re: Lezard Femme *Merolik:-))) 23.09.05, 07:44 kalia_t napisała: > Tzn. że Alien dostanie jeszcze jedną, a może i więcej szans...:)))Co tu dużo > mówić,podoba się:))) > P.S. A Lezarda bardzo lubię...:))) Ooo, mnie tez zaintrygowal Alien.W weekend moze sprobuje zmierzyc sie raz jeszcze z Hypnose bo poki co rozczarowanie. I wlasnie szanse rzucam Hipnozie. Pozdrawki;)) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Lezard Femme *Merolik:-))) 23.09.05, 12:03 Hej Benitko:) Fajna jest Hipnoza, moze nie jakas odkrywcza ale intrygująca i co ważne nie męczy noska, trzymam kciuki:) P.S. Wąchałaś już nowego Lalique'a?:) Odpowiedz Link
mangos Różami oprószonymi białym pudrem 23.09.05, 08:04 La Perla Shiny Creation.Doskonale dopasowały się do mojej pastelowej,różowej bluzki w czarne róże:) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę.... 23.09.05, 08:08 no wreszcie mi internet ruszył, a już awanturę w UPC zrobiłam, hehe, taką im epistołę faksem posłałam, ze pewnie w pięty poszlo;-P Zatem. Ostatnio oswajalam sie z Narciso i juz wiem, że nie jesteśmy sobie przeznaczeni, choć ładny na mnie naprawdę. Ale po dniu noszenia męczy i denerwuje jakoś. Wczoraj testowałam m.in. My Queen i nie wiem, co z tym Mc Queenem mam, normalnie nie czuję go na sobie znowu, nie lubi mnie ten pan chyba;-). Kaloo też mnie wąchala i też nie czula, a Kingdom na mnie zostaje dopiero po 3 aplikacjach... A dziś mam na Shalimar chyba ochotę. Lecę się "zbierać", zanim z tej radości, że net wreszcie ruszył wpadnę tu po uszy. Na maile odpiszę po pracy;-) Odpowiedz Link
forevermore79 Very I. for Men- Givenchy + 23.09.05, 09:12 lubie, lubie- podoba mi sie ta mieszanka miety, kawy i ziol- ale to tylko z probki, mam troche innych zakupow planow na jesien :-) Odpowiedz Link
rybkad Angel Lily 23.09.05, 13:03 Kosztem wielkich wyrzeczen;)kupilam flakonik, zuzylam 2 psiki a tu mnie w gardle dusi i drapie:( Odpowiedz Link
olesiam Narciso Rodriguez:) 23.09.05, 14:35 A jak pysznie smakuja podobno ulubione ciasteczka Armaniego jedzone z Kaloo:) Odpowiedz Link
kalooo Re: Narciso Rodriguez:) 23.09.05, 14:41 Armani miał bardzo dobry gust wobec powyższego;D -podobnie zresztą jak Szanowna Pani Olesia;))) Odpowiedz Link
toula Le Roy Soleil - lewy nadgarstek, The Parfum 23.09.05, 15:36 Charles Jourdan - prawy.Ale smakołyki :-)))Dzięki Modern_witch:-)) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.... 23.09.05, 21:04 Helmut Lang EdP. szybko ze mnie znika, a od początku jest bardzo przy skórze. fajny :) Odpowiedz Link