semi-oriental 21.10.05, 15:36 Czy te perfumy mają jeszcze swoje wielbicielki? Czy ktoś jeszcze pamięta ten zapach? pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Re: Kookai oui non 21.10.05, 16:03 Ja pamiętam,to były moje pierwsze poważne perfumy-dostałam je na 18.Teraz nie mogłabym ich nosic,jest tyle piękniejszych zapachów. Odpowiedz Link
mangos Re: Kookai oui non 21.10.05, 16:36 Niedawno kupiłam je na ebay w ramach wspomnień,ale to już nie to. Zapach wydał mi się płaski, jednowymiarowy, bez głębi. Odsprzedałam bez bólu. Odpowiedz Link
salma88 Re: Kookai oui non 21.10.05, 22:31 Tak, pamietam:) Kupilam je sobie chyba w wieku 10 lat:))) Strasznie sie z nich cieszylam (mialam jakas mala pojemnosc, chyba z 15 ml), ale pamietam, ze mama sie smiala z mojego owczesnego gustu - w sumie jest to zapach niezobowiazujacy, owocowy, troszke slodki. Juz bym go chyba nie kupila, ale na pewno mam senstyment, bo przywoluje wspomnienia:) Odpowiedz Link
kalooo Re: Kookai oui non 22.10.05, 20:37 Ja gdzieś mam cudem zdobytą 15-tkę,lubię czasem powspominać stare dzieje;)) Odpowiedz Link
biel33 Re: Kookai oui non 22.10.05, 22:42 Tak jak poprzedniczki mam do nich sentyment, to byly moje pierwsze perfumu z tych drozszych. Byl to prezent od mojego meza w pierwszym roku malzenstaw wiec maja wartosc sentymentalna, ich cena byla dla mnie wtedy dosyc duza. Jesli chodzi o zapach to o ile pamietam byly to slodkie pomarancze i bardzo bylam nimi zachwycona. Odpowiedz Link