24.10.05, 12:08
Bardzo prosze o opis tych perfum. W innym watku pytalam gdzie mozna powachac
Diorissimo, ale naszlo mnie tez na inne stare zapachy Diora i dlatego pytam
tez o ten:) Jaka to jest kategoria zapachowa? Czy jest to zapach aldehydowy,
babciowaty?:P Bede wdzieczna za opinie wszystkich, ktorzy znaja ten zapach.
Obserwuj wątek
    • sorbet Re: Diorella 24.10.05, 12:14
      zob.
      nowsmellthis.blogharbor.com/blog/_archives/2005/4/20/600118.html
      Tego chyba nie ma w Polsce?
      • maria421 Re: Diorella 24.10.05, 13:18
        Diorella to zapach , do jakiego mam przeogromny sentyment. Moja pierwsza
        Diorelle dostalam .... rowno 30 lat temu. Od tamtej pory Dior zmienil Diorelli
        flakonik (na brzydszy), ale zapach pozostal ten sam.

Jaki to zapach? Przede wszystkim bardzo mocny, nawet ostry. Nie potrafie
        opisywac zapachu, ale Diorella ma zapach troche korzenny. Korzenno- cytrynowy,
        rzeski, pobudzajacy i dla mojego nosa bardzo przyjemny.
        Diorella to jedna z najbardziej udanych kreacji perfumowych Diora, mam nadzieje
        ze nastepna niesmiertelna jego kreacja stanie sie "Chérie".

• salma88 Re: Diorella 24.10.05, 14:39
          Dziekuje za odpowiedzi:) Sorbecie, mysle, ze Diorella jest chyba w Polsce.
          Przynajmniej byla kiedys. Musze jej poszukac, bo mam ochote kupic sobie klasyke
          w ladnym flakoniku i ostentacyjnie ustawic ja w lazience:P no i padlo na
          Diorelle. Mario, chyba jestem sklonna kupic te perfumy w ciemno:) Ciekawa tlyko
          jestem czy jest to trwaly zapach, ktory mozna zakwalifikowac jako caloroczny...
          • maria421 Re: Diorella 24.10.05, 17:52
            salma88 napisała:

> Dziekuje za odpowiedzi:) Sorbecie, mysle, ze Diorella jest chyba w Polsce.
            > Przynajmniej byla kiedys. Musze jej poszukac, bo mam ochote kupic sobie
            klasyke
            >
            > w ladnym flakoniku i ostentacyjnie ustawic ja w lazience:P no i padlo na
            > Diorelle. Mario, chyba jestem sklonna kupic te perfumy w ciemno:) Ciekawa
            tlyko
            >
            > jestem czy jest to trwaly zapach, ktory mozna zakwalifikowac jako
            caloroczny...

Absolutnie trwaly i caloroczny, ale poniewaz jest dosyc mocny, radze go uzywac
            wieczorem, lub przy wiekszych okazjach.
            W ciagu dnia, czy do pracy radzilabym cos bardziej dyskretnego, spokojnego,
            jezeli juz ma byc to Dior, to moze popularne juz "J´adore"?

Mysle, ze nie bedziesz zawiedziona "Diorella", powinnas ja znalezsc w sklepach
            Douglas.

www.douglas.de/DGExtraTreeView.process?DGExtrabaumId=0101000000&Action=loadExtrabaum
    • ewena Re: Diorella 25.10.05, 09:42
      Bardzo dawno temu byłam szczęśliwą posiadaczką 7ml perfum(!)w sprayu. Miałam
      wtedy jednocześnie z 10 innych, ale te były moimi ulubionymi. Nie potrafię dziś
      opisać tego zapachu, pamiętam jedynie emocje z nimi związane. Uważałam je przez
      bardzo długi czas za najpiękniejsze pefumy na świecie. Były obłędnie wręcz
      trwałe( pewnie dlatego, że to były czyste perfumy). Ciekawa jestem jak bym teraz
      zareagowała na ten zapach. Chyba przy najbliższej wizycie w perfumerii przypomnę
      sobie piękną Diorellę...
      • salma88 Re: Diorella 26.10.05, 14:06
        Dzwonilam do wszelkich mozliwych perfumerii w moim miescie i nie ma nigdzie
        Diorelli:( Myslicie, ze kupno testera na allegro jest dobrym pomyslem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka