chatka_ 24.10.05, 12:22 allegro.pl/show_item.php?item=68065787 Znam te perfumy z innego flakonika, wysokiego podluznego z grawerowanymi kwiatami, co to za wersja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 24.10.05, 12:38 Ten sam zapach, ale w nowym flakonie- zgodnie z aktualnym image klasykow Givenchy (meskie Gentleman, Insense i Monsieur maja podobne, tak samo damskie L'Interdit i Eau de Givenchy- u nas wycofane). Kartonik jest wciaz w dawnych kolorach, a tamtego, ladnego flakonu juz sie nie produkuje niestety. Wiem, ze nasze forumowiczki maja juz Fleur d'Interdit wlasnie w tej nowej szacie. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 24.10.05, 12:55 Pewnie jak zwykle poszlo o pieniadze, oszczednosci.... Odpowiedz Link
dori7 Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 24.10.05, 13:31 forevermore79 napisał: > Wiem, ze nasze forumowiczki maja juz Fleur d'Interdit > wlasnie w tej nowej szacie. O przepraszam - ja sie jeszcze zalapalam na te sliczna stara wersje flakonu projektu Lalique :)) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 24.10.05, 13:34 To kto mial na zlocie ta nowa wersje? Chyba nasza nieoceniona kaloo, o ile mnie pamiec nie myli? :-) Have a great week! Odpowiedz Link
kalooo Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 24.10.05, 20:46 forevermore79 napisał: > To kto mial na zlocie ta nowa wersje? Chyba nasza nieoceniona kaloo, o ile mnie > > pamiec nie myli? :-) > Have a great week! Hehe;)) No ja,a jakże;) Właśnie sobie na niego patrzę-stoi nadal w kuferku, bo do dziś niektórych flaszeczek jeszcze nie wypakowałam..;] Nie ma to jak być urodzonym leniem;D Odpowiedz Link
staua Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 25.10.05, 04:51 No prosze - nie moglam sie zdecydowac na ponowny zakup jednego z moich pierwszych, ulubionych zapachow (buteleczki tamtego juz dawno nie mam) a tutaj zmiana. Nowy flakon raczej w stylu Chanel, nie sadzicie? Zamowilam na perfumeemporium.com godzine temu, na zdjeciu jest stara buteleczka. Mam nadzieje, ze taka bedzie i tym razem juz nie wyrzuce (bedzie drugi flakon Lalique do kolekcji). Trzymajcie kciuki... Odpowiedz Link
staua Re: Givenchy FLEUR D'INTERDIT 31.10.05, 02:31 Dostalam wlasnie przesylke z EDP. W starym flakoniku z kwiatami. Strasznie duzo wspomnien wywolal u mnie ten zapach... Odpowiedz Link