voluptas Prada i Asja Fendi 27.10.05, 14:15 Pradę bardzo chciałabym powąchać - mam sporo ciekawych zapachów - moge odpsikać próbeczkę. Asję natomiast już znam i poszukuję większej ilości - może ktoś ma na zbyciu (marzenia ściętej głowy), albo wie, gdzie można ja upolować? Odpowiedz Link
maja1000 Re: Prada - ja też:) 27.10.05, 15:30 voluptas napisała: > Pradę bardzo chciałabym powąchać - mam sporo ciekawych zapachów - moge odpsikać > próbeczkę. Podłączam się do wątku, jak gdzieś znajdę, to się Voluptas z Tobą podzielę:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: Prada - ja też:) 27.10.05, 16:33 > Podłączam się do wątku, jak gdzieś znajdę, to się Voluptas z Tobą podzielę:-) nie ma sprawy - w tandemie łatwiej szukać :) Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: Prada - ja też:) 04.11.05, 08:26 mam reszteczke prady, 1/3 sporej fiolki ktora dostalam od Benity, jesli masz cos ciekawego, to moge sie z nia rozstac - interesuja mnie glownie orientalne albo hesperydowe :) co masz na zbyciu? sciskam i pisz prosze na martiene@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
voluptas Re: Prada - ja też:) 10.11.05, 22:11 Martiene, dzięki za propozycję, ale już znalazłam :) Może Maja będzie chetna - to odstapie kolejke :) Odpowiedz Link
maja1000 Re: Prada - ja też:) 14.11.05, 09:48 voluptas napisała: > Martiene, dzięki za propozycję, ale już znalazłam :) Może Maja będzie chetna - > to odstapie kolejke :) Maja była chętna i skorzystała i miała właśnie zaproponować Voluptas podzielenie się tym co dostała od Martiene:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: Prada - ja też:) 14.11.05, 20:45 > Maja była chętna i skorzystała i miała właśnie zaproponować Voluptas > podzielenie się tym co dostała od Martiene:-) Voluptas serdecznie dziękuje w nadzieji, że jutro do jej drzwi zapuka pan pocztylion niosąc paczuszkę z Pradą :) Odpowiedz Link
strega Re: Poszukiwany, poszukiwana 7 27.10.05, 18:21 A ja nadal poszukuje kropli FdB. Odpowiedz Link
nitulina Re: FdB 27.10.05, 23:12 Ja mam, ale jutro lecę na tydzień out, w przyszły czwartek będę na miejscu to wyślę. Daj adres na priva ;) Odpowiedz Link
edica poszukiwana 7 Jil Sander Sport for woman 27.10.05, 21:14 Chętnie kupię jakąś malła ilość - bo lekkiego i przyjemnego zapachu brakuje na półce :-) Jak się jakiejś Pani znudził to chętnie przygarnę ... pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
graza4 Jovan Musk i inne "muski" 27.10.05, 22:46 Chciałabym przetestować różne zapachy typowo piżmowe, również te ze średniej półki, jak Jovan Musk, ew. White Musk, Musk Oil no6 Gosha, Alyssa Ashley, Tesori' d'Oriente... Body Shop White Musk mam, jak dla mnie za mało musk, za bardzo white. Na wymiane mam też inne rzeczy do zaoferowania :) Odpowiedz Link
nitulina Re: Jovan Musk i inne "muski" 27.10.05, 23:14 Mam Ashley i mam Helmuta Langa jak to Cię satysfakcjonuje ;) “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
graza4 Re: Jovan Musk i inne "muski" 28.10.05, 09:41 Ależ Nitulino, bardzo mnie to satysfakcjonuje! O Langu nawet zapomniałam, pewnie dlatego, że nie ma "musk" w nazwie ;). Zaraz napiszę na @ Odpowiedz Link
rybkad Re: Jovan Musk i inne "muski" 28.10.05, 11:23 GRaża Jovan Musk i inne muski można kupić w małej perfumerii w pierwszym całodobowym tesco na Połczyńskiej ale czy są testery to nie mam pojęcia Odpowiedz Link
graza4 Re: Jovan Musk i inne "muski" 28.10.05, 16:39 Ooo, to cenna dla mnie wiadomość! Nie mam okazji tam bywać, ale jeśli Jovan Musk mi sie spodoba to na pewno tam pojadę :) Odpowiedz Link
martiene_ethereyes venezia/helmut lang femme/vanille exquise I INNE.. 28.10.05, 15:04 a takze CHOPARD CASMIR BARDZO POŻĄDAM... FREDERIC MALLE MUSC RAVAGEUR bogner women bogner sonia sonia Rykiel pomaranczowy sweterek szukam szukam... mam sporo na wymiane, plus puste fiolki... kto sie zlituje nad uzalezniona dziewczyna... :) ZE SWOJEJ STRONY MAM NA WYMIANE: POCALUNEK SMOKA BELLE DE MINUIT ORGANZA INDECENCE WINTER DELICE AROMAPARFUM EXALTANT VS VERSACE (SINGLE SHOT) I MASE INNYCH:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: venezia/helmut lang femme/vanille exquise I I 28.10.05, 16:44 Pomaranczowy sweterek jest tu w calkiem niezlej cenie: allegro.pl/show_item.php?item=69471131 Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: venezia/helmut lang femme/vanille exquise I I 28.10.05, 16:55 no tak ale jak on pachnie :)/??? Odpowiedz Link
indian-summer Re: CASMIR 30.10.05, 07:48 martiene, mam oryginalną próbkę Casmiru, ale niestety używaną - zostało trochę więcej niż 1/3 fiolki. chętnie się podzielę, jeśli byłabyś zainteresowana :-) tak czy owak, piszę @ :-) Odpowiedz Link
mangos Les Belles 28.10.05, 19:08 ...szukam kropli. Baaaardzo mnie te pomidory zastanawiają;)... Odpowiedz Link
renia.renia Celine Oriental Summmer i Shalimar Light - po- 30.10.05, 17:44 szukuję do testów, pliz.... renatka.renatka@op.pl cmoki r Odpowiedz Link
renia.renia vanille exquise - także pożądam :o)) 30.10.05, 17:59 renatka.renatka@op.pl pozdr r Odpowiedz Link
mangos Re: Celine Oriental Summmer i Shalimar Light - po 30.10.05, 19:11 pisze maila na adres gazetowy:) Odpowiedz Link
toula Słonik - gdyby komus sie znudziła wieksza ilość 30.10.05, 19:21 to we mnie znajdzie życzliwego opiekuna tego zwierzątka :-))) Odpowiedz Link
eowyn Desnudy kropelki poszukuje... 01.11.05, 00:59 Baaardzo mnie zaczely jej opisy frapowac, jesli ktos jest chetny mnie uszczesliwic i w podziece przyjac cos z moich skromnych zapasow, prosze o kontakt:) Odpowiedz Link
mangos Re: Desnudy kropelki poszukuje... 01.11.05, 07:47 Ja mogę zrobić Ci próbeczkę,ale jestem na etapie zwalniania fiolek:) Szczegóły w @, po powrocie z ceremioniałów dzisiejszego święta. Odpowiedz Link
martiene_ethereyes mam kropelke... 04.11.05, 08:28 desnudy, doslownie krople, nie chcialabym sie jej pozbywac, ale chyba jestes z Poznania, moze spotkamy sie na kawie i powachamy co mamy :) pisz na maila gdyby co :) sciskam Martiene Odpowiedz Link
chatka_ Re: Poszukuje fiolek... 01.11.05, 19:36 Spodziewam sie w tym tygodniu codziennie listonosza, bede chciala podzielic sie probkami moich nabytkow z moimi przyjaciolkami :))) A fiolek brak :((((. Odpowiedz Link
tamara222 Re: Poszukuje fiolek... 01.11.05, 22:24 Hej :) ja mam kilka tzn, na razie mam 5- 2 duże fiolki po zapachach do ciast i 3 małe z avonu ale do konca tygodnia postaram sie o jeszcze kilka :) zainteresowna?? Odpowiedz Link
martyna101 i ja mam kilka :)) 02.11.05, 11:12 w tym 3 z atomizerkiem , tylko musislabys sobie odpachnic:)) chetna??:) Odpowiedz Link
tamara222 Re: i ja mam kilka :)) 02.11.05, 13:50 znalazłam jeszcze kilka :) razem mam 12 :) Odpowiedz Link
nitulina Re: CdG- kadzidła, małe próbeczki poszukuję :) 03.11.05, 16:01 Odwdzięczę się rzecz jasna czymś z moich zapachów. ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
toula Burbery Brit EDT, London Woman i Weekend 03.11.05, 19:29 bardzo bym chciała poznac. Odrobinke. Odpowiedz Link
vanilia72 In black J del Pozo i Euphoria CK 04.11.05, 10:08 szukam próbek, choćby kropelki Odpowiedz Link
strega Re: In black J del Pozo i Euphoria CK 04.11.05, 10:11 Napisalam maila, mam In black Odpowiedz Link
escape5 Love In Paris N.Ricci 04.11.05, 10:15 Może ktoś się chce pozbyć???.Chętnie się zamienię albo odkupię. Odpowiedz Link
renia.renia O de Lancome - kupię ... 04.11.05, 10:38 pliz, może ktoś ma na zbyciu, @ renatka.renatka@op.pl pozdrawiam r Odpowiedz Link
madllen Re: Etra Etro, większa ilość bardzo pożądana! 08.11.05, 12:44 Oleńko, szepnij słówko a biegnę do Quality po flaszkę dla Cię:) Odpowiedz Link
mangos Help-FdB 05.11.05, 18:35 Chyba oszaleję,jeśli nie powącham Feminite du Bois. Pomożcie dobre dusze;) Naczytałam się już sporo, czas,by nanieść choć kroplę na skórę... Odpowiedz Link
nitulina Re: Fdb 05.11.05, 23:32 Mangos, mogę Ci zrobić taką maleńką próbeczkę, maleńką bo u mnie FdB to Panna na wydaniu :) Odpowiedz Link
mangos Re: Fdb 06.11.05, 06:50 Nitulinko-byłabym bardzo wdzięczna. Wieczorem odezwę się na maila.A wystarczy mi kropla-by wreszcie poznac ten zapach. Odpowiedz Link
mika281 CZARNE COCO,TENDRE POISON 06.11.05, 19:38 odkupię lub wymienię na Moschino couture, Hot couture Givenchy EDT Odpowiedz Link
laura27 Burberry Brit Red 07.11.05, 18:37 Czy ktoś może chciałaby się pozbyć? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
rawita Etra Etro kropeleczkę chociaż na papierku 07.11.05, 19:03 Marzę o powąchaniu tego zapachu!!! W zamian podziele się czym tylko mam. Może JPG lub JPG II? Albo Nu, BC, Desnuda, Lempicka? Albo jeszcze coś innego. Odpowiedz Link
nitulina Re: arabie SL zaplace, zatancze... n/t 08.11.05, 13:02 Marti, nie tańcz tylko było mówić. Wysyłam razem z Langiem próbeczkę, ale to już kurcze za jakieś dwa dni bo mam deficyt fiolek. M. Odpowiedz Link
chanelka Re: Poszukiwany, poszukiwana 7 07.11.05, 21:52 poszukuję organzy indecence, może ktoś chce się pozbyć? chętnie odkupię :-) PS. rzadko się udzielam, ale jestem na forum od początku Pozdrawiam Odpowiedz Link
anniehall78 Skin, Cerruti Image, La Perla.... 08.11.05, 16:27 choć odrobinę na spróbowanie..... Odpowiedz Link
nitulina Re: Butelka PUSTA po Feminite du Bois poszukiwana 08.11.05, 20:34 Potrzebuję żeby się podzielić moim z Marlą/ Odpowiedz Link
rybkad Baby Doll 08.11.05, 20:42 W ilości większej niż próbka, np 30 ml lub 50 ml, w zamian oddam wszystko co mam, no prawie wszystko;) Odpowiedz Link
senta Annayake i Hannae Mori 08.11.05, 23:16 kiedys cos tam wachalam,ale chetnie przyjrze sie z bliska. Jesli ktos,cos...prosze smialo:) Odpowiedz Link
chatka_ Casmere Mist, kazdą duzą ilość..... 09.11.05, 12:29 Gdyby ktos zauwazyl w malej dobrej perfumerii lub w internecie zapach, ktorego juz nie ma w Polsce bede wdzieczna.... Odpowiedz Link
toula Dodam jeszcze Euphorie CK - gdyby ktos sie 09.11.05, 21:36 zechciał podzielic kropelka z "listka", bylabym bardzo wdzięczna:-)) Odpowiedz Link