escape5 Re: Dziś pachnę... 04.11.05, 14:32 Na prawym nadgarstku i na szyi-Love In Paris Na lewym-Caleche-próbuje się przekonac,ale marnie mi idzie:( Prawe przedramie-Pola Elizejskie Lewe-Escape-rozstaję się z nim i badam czy dobrze robię Odpowiedz Link
chatka_ Różami :) 04.11.05, 14:35 Róznymi odcieniami różu: Desnuda, So Magic i Love is All. Kurcze w tamtym roku tez tak mialam, jak przychodzi zima to mam ochote na takie niewiniatka ;) Odpowiedz Link
sorbet Pozwólcie że "odejmę" Dziś pachnę... + 04.11.05, 15:18 Zawsze można go odnaleźć:-) i zrobię miejsce dla innego wątku. Maks. liczba przypiętych watków jest bowiem 3. Odpowiedz Link
renia.renia Katar zwycięża jak dotąd, więc zaatakuję go... 05.11.05, 08:20 Eau d'Hadrien AG a potem, jako silniejszą broń, mam naszykowane już Egoiste Chanel. Zobaczymy kto wygra, pozdr r Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę... 05.11.05, 08:54 Rykiel Rose EDT, ale coś mam ochotę na "zdechłe róże" w Tresorze EDP, mam resztkę w butelce, to sobie napsikam. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę...Arabie z próbki 05.11.05, 09:10 ale najchętniej, hehe, to bym znów Dzingiem pachniała;-) Od momentu obudzenia już trzy razy butelkę wąchałam;-) W pracy za nim nie przepadają (wykrzywiło wszystkich), w domu go średnio akceptują, najbliższa przyjaciółka go nie znosi;-) a ja mam to gdzieś, hehe;-) Odpowiedz Link
mangos Aux Chasse Papillon L'Artisan 05.11.05, 09:17 ...i jaki piekny opis znalazłam....taki romantyczny.Wszystko się zgadza... "L'Artisan Parfumeur La Chasse Aux Papillon, this feminine, airy floral translates to 'hunting for butterflies.' Like a garden in full bloom, this warm bouquet mixes fresh linden, orange blossoms, jasmine, and tuberose with a spritz of lime for freshness" dziękuję Olesiu:* Odpowiedz Link
madllen Re: Aux Chasse -Mangos!!! 08.11.05, 12:42 Napisz proszę, czy na Tobie motylki też- też, bo na mnie skandalicznie wręcz- nietrwałe? Bardzo proszę, bo łudzę się nadzieją że ta moja próbka jakaś lewa i zwietrzała tylko;) Odpowiedz Link
modern_witch A tak naprawdę, to dziś ja pomyliłam fiolki 05.11.05, 10:48 więc tak ogólnie to mam Arabie, ale na jednym nadgarstku Arabie wymieszane z Ambre Sultan, tak to jest, jak się człowiek "poprawia" i nie patrzy, co w łapy bierze;-) ale nawet zabawna mieszanka;-) Odpowiedz Link
nitulina Re: A ja też Arabie na nadgarstkach.. 05.11.05, 11:57 I no kurczak kurczak. Zaraz się prysznicuję i będzie na wyjazd coś innego Odpowiedz Link
modern_witch Re: A ja też Arabie na nadgarstkach.. 05.11.05, 12:39 A mnie chyba uczula... cholera, no. Niemozliwe, przecież już nosiłam... może mam po prostu jakiś sezon uczuleń:-( Odpowiedz Link
nitulina Re: A jednak sandał 05.11.05, 23:36 Spocony ale sandał wylazł z Arabie ;)teraz wieczorem dopiero po kolejnych testach ;) Odpowiedz Link
chatka_ Eau d'Amour Givenchy :))) + 05.11.05, 14:43 Przed sekundka kupilam na Allegro :))) Znalazlam cudownego sprzedawce z Bialegostoku! :)))))) Odpowiedz Link
klucha1 Re: Dziś pachnę... 05.11.05, 16:40 Jil Sander Pure - zapach, który odkryłam dzięki forumowiczom. Pachnąc nim czuję się świeżo, dziewczęco i niewinnie:). Teraz intensywnie szukam czegoś rozgrzewającego i osłodzającego jesienne pluchy. Coś smakowito -cukrowo - landrynkowego, co mimo ulepkowatości rozwija się na skórze - a nie tylko pachnie kompotem cioci Joli :) Ilekroć znajdę ładny słodki zapach to na skórze niczym nie zaskakuje a kiedy wpisuje jego nazwę do wyszukiwarki forumowej, wyskakują mi wątki typu; "porażka roku", "czym pachnie ulica" itp. Może coś zasugerujecie...:) Odpowiedz Link
kalooo Les Belles zielone do zielonego sweterka;)) + 05.11.05, 17:52 na nadgarstkach Olesiowy Eau d'amour pour maman tartine et chocolate, czyli mamusia w pełnej krasie,bo gdzieś tam w oddali czuć jakby odrobinkę końcowej nuty Chicque Yardleya,które moja mam niegdyś stosowała;) I takie jakby geranium tu i tam się pojawia..;) Fajna sprawa;) A na drugim nadgarstku Aegyptos Tresori d'Oriente-jaka fajna czekoladka o dziwo;)) A jeszze dalej Lys Mediterranee i Angeliques sous la pluie FM,czyli moja extaza na max;DDD A teraz czas na otwarcie paczuszki z oponą Bulgari..;) Hmm..Synestezja zapachowa w full opcji;)) ps.Olesiu-wielkie,ale naprawdę WIELKIE dzięki WARIATKO!;)))) Odpowiedz Link
toula Feminite du Bois lewy nadgarstek 05.11.05, 18:31 Desnuda - prawy. FdB - zapachowy zawrót głowy:-) Odpowiedz Link
olesiam Eau d'Amour pour Maman Givenchy+łapki 05.11.05, 20:02 kolejność nieprzypadkowa:) Frederic Malle -Angeliques Sous La Pluie, L'Eau D'Hiver,Lys Mediterranee Kaloo-dziekuje! Odpowiedz Link
modern_witch Rozsądek każe niczym, bo mnie wczoraj wściekle+ 06.11.05, 08:59 uczuliło Arabie:-( Ale pewnie jakis mały symboliczny psik Dzinga będzie;-) Odpowiedz Link
modern_witch Symboliczny psik, ale Etrą;-) 06.11.05, 09:52 i to dziś strzał w dziesiątkę. Chyba znów intuicja zadziałała... sama mi ręka po tę właśnie flaszkę sięgnęła i tak po prostu chyba miało dziś być;-) dobrze mi z tym zapachem teraz... Odpowiedz Link