mmartiene 07.11.05, 16:12 ... informuje ze to ja, dawna martiene_ethereyes - meczylo mnie wpisywanie tego dluuugasnego nicka :) sciskam Was Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos M 07.11.05, 19:36 Ja równiez witam panią MM. "M" to moja ukochana litera, moje inicjały od urodzenia i po mężu, inicjały mojego męża, mamy , brata, szwagra...uff. Czy w takiej sytuacji wypada przyszłe dzieci nazwac inaczej niz na 'M";)? Odpowiedz Link
mrouh Re: M 07.11.05, 20:23 Szkoda:-) Bardzo mi się Twj nick podobał, był wyjątkowy, nie do zapomnienia, sama mam taki, że większość przynajmniej na początku nie potrafi dobrze napisać:-) ale dzięki temu zapada w pamięć. A co do wpisywania- moja przeglądarka pamięta go za mnie:-) Na szczęście połowa zostaje- Martiene podoba mi się również:-) Odpowiedz Link
martiene_ethereyes do mrouh 07.11.05, 20:43 to dla ciebie, Mrouh, bede sie logowac z tego ;) a swoja droga ja zapamietalam twojego nicka bo brzmi dla mnie jak mruczenie pieszczonego za uszkiem przystojniaka :)) Odpowiedz Link
mrouh Re: do mrouh 07.11.05, 21:36 > ja zapamietalam > twojego nicka bo brzmi dla mnie jak mruczenie pieszczonego za uszkiem przystojn > iaka :)) Dobrze zgadujesz, tak miało być:-) Miauuu:-) Odpowiedz Link
modern_witch No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę;-) 07.11.05, 20:57 bo mnie to "przerosło", hehe, ten nick był początkowo tylko "zabawką" a potem miał służyć do odbioru poczty... w życiu mi się nie sniło w "urodowych" czasach, ze się będę gdzieś stale logować, bo bym sobie coś bardziej strawnego wymyśliła;-P A tak widzę, że ludzie mają kłopoty ze zwracaniem się do mnie, więc pewnie się za jakiś czas pojawi jakaś wariacja na temat mojego pierwszego nicka, czyli agni, tylko, hehe, nie chcę być "agni155i1/2" Odpowiedz Link
graza4 Re: No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę; 07.11.05, 21:44 I ja o tym myślę, choć raczej z próżności, marzy mi sie coś nieco bardziej fantazyjnego i mniej bezosobowego ;). Graza4 odziedziczona przypadkiem po mamie jakoś mi "nie leży", ale chyba wszyscy sie przyzwyczaili i czasem ktoś do mnie powie "Grażyna", he he :) Odpowiedz Link
kalooo Re: No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę; 07.11.05, 21:59 ja myślę od samego początku,bo mnie te 3 oooooooooooo do szłu doprowadzają..;P Ktoś mi zaiwanił nicka z 2 oo i musiałam jedno gratis dostać;)) Bo nie uznaję kaloo1,kaloo289,kaloo37543 itd.;D Odpowiedz Link
benita5 Re: No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę; 07.11.05, 22:00 graza4 napisała: >;). Graza4 odziedziczona przypadkiem po mamie > jakoś mi "nie leży", ale chyba wszyscy sie przyzwyczaili i czasem ktoś do mnie > powie "Grażyna", he he :) Haha no wlasnie wiem cos o tym droga "Grazo";))Ja jako przewrotna fanka dyktatur i innych plag totalitarnych;o)BE-nita Odpowiedz Link
graza4 Re: No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę; 07.11.05, 22:05 benita5 napisała: > graza4 napisała: > >;). Graza4 odziedziczona przypadkiem po mamie > > jakoś mi "nie leży", ale chyba wszyscy sie przyzwyczaili i czasem ktoś do > mnie > > powie "Grażyna", he he :) > > > Haha no wlasnie wiem cos o tym droga "Grazo";))Ja jako przewrotna fanka dyktatu > r > i innych plag totalitarnych;o)BE-nita Ale jakby tak odrzeć "Benitę" z totalitarnych skojarzeń to brzmi bardzo wdzięcznie :) Nie to, co zwyczajna Graza4, zwłaszcza ta 4 jest dość pastewna, tu zgodze sie z Kalooo :) Odpowiedz Link
modern_witch To się kolejne trzęsienie ziemi szykuje;-) 07.11.05, 22:09 i nickowa rewolucja na forum? jakiś dziwny dzień dzisiaj normalnie;-) Odpowiedz Link
graza4 Re: To się kolejne trzęsienie ziemi szykuje;-) 07.11.05, 22:13 Proponuję, żeby wszyscy zainteresowani taka zmianą pozmieniali sobie nicki, a potem będzie konkurs, kto kogo pierwszy zidentyfikuje na podstawie samego nicka i wypowiedzi :) Odpowiedz Link
benita5 Re: To się kolejne trzęsienie ziemi szykuje;-) 07.11.05, 22:27 graza4 napisała: > Proponuję, żeby wszyscy zainteresowani taka zmianą pozmieniali sobie nicki, a > potem będzie konkurs, kto kogo pierwszy zidentyfikuje na podstawie samego nicka > i wypowiedzi :) Matko, ja tu z apelem o zdrowy rozsadek a Wacpanny sie pomysly trzymaja...hehe po wypowiedziach nie byloby tak latwo, ale male podpowiedzi" z preferencji"...;)) Odpowiedz Link
benita5 Re: No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę; 07.11.05, 22:25 Wdziecznie brzmi dla kogos kto sam jest delikatny i subtelnie odbiera innych...Droga moja Grazo, wszak piekno lezy w oku patrzacego. Ja sie tak przyzwyczailam do Waszych nickow i towarzyszacych im niebanalnych numerkow:o) ze apeluje o stalosc!!Nie mam dzis kompletnie powera bo sprawa "gardlowa" daje o sobie znac...Mam nadzieje, ze jak jutro odpale kompa i wejde na nasze forum nie bedzie tu rewolucyjnych transformacji nickowych;)) Odpowiedz Link
graza4 Re: No to przyznam nieśmiało, ze też o tym myslę; 07.11.05, 22:35 Bez obaw, Benitko, nie tak łatwo wpaść na pomysł na nowy nick, oj nie... W kazdym razie mnie same maksymalnie grafomańskie przychodza do głowy, juz chyba poczciwa grazka lepsza ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: tylko dla porzadku ... 15.11.05, 23:15 no dobra, zdecydowałam się. Ale zobaczę, jak mi nie będzie się dobrze z tym loginem wspólpracowało (kropki niewygodne jak cholera), to oba będą w robocie i będę ludziom wodę z mózgu, hehe, robić. póki co, obie poczty aktualne;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie + 15.11.05, 23:29 próbowali mnie ponumerować;-P a z wynalazkiem Chatki dziwnie, próbowałam jak Chatka z _ na końcu to na mnie nakrzyczało, że "znak niedozwolony". Ciekawe... Odpowiedz Link
senta Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:33 No nie robcie czlowiekowi wody z mozgu:)))Ja dopiero niedawno przestalam przeliczac "na stare" buhaha...a teraz musze pamietac,ze modern_witch to a.g.n.i???? Kurde,to dla mnie jest za trudneeee! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:38 ale i tak ludzie sie do mnie Agni zwracają;-) to mój pierwszy nick był, jak niezalogowana pisałam... to co mam robić;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:40 a poza tym moja droga, kto jak kto ale Ty mnie poznasz wiesz po czym;-) Tego Kryla też Jacek śpiewał przecież, doczytałam się w recenzjach z występów Salonu Niezależnych;-) Odpowiedz Link
senta Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:42 Ja Cie poznam ale m_w brzmi tajemniczo i seksownie:)))))Nie chcesz byc tajemnicza i seksowna??:))))))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:46 ależ mnie bierzesz pod włos, hehe powiedzmy tak, skrót do niedawna bardzo lubiłam, od niedawna mniej;-P, całym nickiem trudno się do mnie zwracać, a na samo "modern" mnie nerwy szarpią;-) Ale zobaczę, musze na razie się oswoić, może jednak wrócę do poprzedniego nicka;-) Odpowiedz Link
benita5 Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:49 Aaa zamiast przeczytac ze podniesiony z czelusci watek oznajmiajacy nowe wcielenia, to ja siup wpisalam sie w atomizerkach w watku Senty. No dobrze, zatem skoro obiecalas na dwie skrzynie dzialac, to niniejszym donosze cichutkim glosikiem, ze do mnie ciagle nie przyszla odpowiedz:(( Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 15.11.05, 23:55 no kurczę, napisałam Ci wczoraj parę słów... ale może lepiej, że nie dotarło... lekkiego doła miałam. Odpowiedz Link
benita5 Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 16.11.05, 00:03 no to chyba znowu na Berdyczow poszlo:(( Zrobilam replaya!! Odpowiedz Link
chatka_ Re: to jedyna wersja, która nie była zajęta i nie 16.11.05, 00:25 Ze dwa lata temu wielka akcje na gazecie zrobili i zakazli chocby tego znaczku_, kazali zalozyc nowe konto, bo po 15 lipca, nie bedzie do niego dostepu!!! Co ja sie mialam z przeprowadzka na nowe konto, ponad 300 wiadomosci przerzucalismy dodatkowo do outlooka, a potem okazalo sie, ze nie dosc, ze 15 nie zamkneli to do tej pory dziala :)) Barany ;) Odpowiedz Link
kalooo AGNI!!!!;))) 16.11.05, 22:08 Przyjm waćpani me uszanowania na rączęta swe szanowne-toć jam nie mysłałam byłam,że Waćpani taka oblatana w zakładaniu konta..;DDD Cmoku cmok!;*** Jeszcze moment i ja sobie założę jakieś nowe,na ten przykład Daim_Blondos_oszolomos;))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: AGNI!!!!;))) 16.11.05, 22:26 wyczuwam w Pani głosie lekką nutkę ironii, hehe skąd ja miałam wcześniej wiedzieć, że konto nie gryzie, jak się je zakłada, co? Odpowiedz Link
kalooo Re: AGNI!!!!;))) 16.11.05, 22:29 e tam zaraz ironia, no wiesz pani co!! Ja tu peany pochwalne uskuteczniam!!;DDD <oklaski> no i co, nie bolało-prawda?;))) Spoko,ja dopiero dziś dzięki kragmelowi doszłam jak się edytuje wizytówkę na gazecie;DDD Odpowiedz Link
modern_witch Re: AGNI!!!!;))) 16.11.05, 23:53 proszę się ze mnie nie śmiać, bo mi to źle na samoocenę wpływa... a dodam jeszcze, tylko szeptem, że pracuję nad sobą w kwestii linków, hehe, może się w końcu nauczę;-P Odpowiedz Link