kalooo 11.11.05, 20:26 Daim Blond-zawładnął bezwzględnie i przez najbliższe dni nic się nie zmieni;)) Gad demyt!-który zapach jeszcze do tego stopnia odbiera rozum...?!?;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Dziś pachnę... 11.11.05, 20:29 Lolita Lempicka - jakoś dobrze mi się nosi:) Odpowiedz Link
ari43 Re: Dziś pachnę... 11.11.05, 22:17 Przed południem Noa, teraz Dolce Vita, dostałam z Sephorze próbki, ale... to nie jest to... Odpowiedz Link
czarna_a nie mam pomysłu... 12.11.05, 10:10 na taki brzydki dzień:( Może rozweseli mnie stara dobra Dolce Vita... Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę... 12.11.05, 10:58 Olejkami: cynamonowym, waniliowym i jabłkowym czyli szarlotką ;o) Odpowiedz Link
chatka_ Splendor Arden 12.11.05, 11:06 Testowalysmy z mama, jest zachwycona, ze dostanie je od Mikolaja :) Odpowiedz Link
mika_1 Pure Jil Sander 12.11.05, 14:00 Dostałam próbkę od Charade (dzięki:)) Za oknem słońce - czuję sie jak na plaży:) Odpowiedz Link
modern_witch Słońce za oknem, gdzie to dają;-P? 12.11.05, 14:12 u mnie za oknem jednostajna szarość, nic mi sie w związku z tym nie chce... ani wyjść, ani czytać (3 książki zaczęte), ani filmów oglądać (a tak się parę dni temu ucieszyłam, że mi laptok znów płyty czyta)... Shalimar rozleniwia mnie dodatkowo... tak, niektóre zapachy zdecydowanie rozleniwiają... nic pod tym względem nie przebije Ambre Sultan, hehe, jak nosze mam ochotę się wylegiwać na poduszkach i leniwym skinieniem upierścienionej dłoni wzywać slużbę;-) Odpowiedz Link
mika_1 Re: Słońce za oknem, gdzie to dają;-P? 12.11.05, 14:21 Zapraszam do Krakowa:) Jeszcze piękne słońce za oknem... Ślicznie rozświetla resztki liści na drzewach... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Słońce za oknem, gdzie to dają;-P? 12.11.05, 14:25 oj, nawet nie wiesz, jak chętnie bym pojechała;-) uwielbiam Kraków, dodaje mi energii zawsze... Odpowiedz Link
mangos Desnuda... 12.11.05, 14:50 o tak... za oknem na południu Polski pięknie, dostałam ogromnego kopa i posprzatałam , właściwie jestem jeszcze w trakcie, cały dom. Teraz mam pachnąco... Odpowiedz Link
toula Słoniem:-)) 12.11.05, 15:03 troche dziś przedobrzyłam.Odstawiam go na chłody i szarugi wobec tego. Odpowiedz Link
nitulina Re: Starą Manią tak tak i to jakiego... 12.11.05, 15:35 Kaca mam, i normalnego i moralniaka za głupie gadanie... Nie piję z założenia, każde odstępstwo od zasady końćzy się źle... Odpowiedz Link
chatka_ Black Cashmere 12.11.05, 16:33 W koncu wlasne, pelnowymiarowe, butla 100 ml, toz tym mozna czlowieka uszkodzic ;)) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Odeur53:-) 12.11.05, 16:46 Czyzbys dopiero wstal, czy nie mogl do tej pory obudzic?:) Odpowiedz Link
sorbet Re: Odeur53:-) 12.11.05, 16:55 Wstałem oj późno:-P Ale teraz się dopiero melduję. W zasadzie chciałem napisać nawet "zimmym prysznicem" - a miałem gorący:-))). Zmobilizowało mnie na tyle aby wyjąć butlę z dna pudełka z lodówki:-P Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę...Charles Jourdan The Parfum 12.11.05, 17:14 Etra Etro na nadgarstku i Organza Indecence na drugim, ale mieszanka ;)) Odpowiedz Link
renia.renia Very Irresistible Sensuel, podoba mi się i to... 12.11.05, 19:40 chyba na tyle aby nabyć :o) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 12.11.05, 19:47 Theorema, własnie wybrzmiewa, bo to już 4 godziny! ;D trzeba będzie poprawić :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 13.11.05, 01:19 Angel. Nie czuję się najlepiej, wczorajszy wieczór spędziłam w wyjątkowo podłym nastroju, dziś już mi lepiej dzięki bratnim duszom, które mnie wyciągają z otchłani rozpaczy. Dziś wieczorem dopadła mnie chęć użycia czegoś wyjątkowo mocnego, jakiegoś killera w najlepszym tego słowa wydaniu. Wahałam się między Boudoir a Eden, ale stanęło na Angel bo na niego mam najlepszą tolerancję. No i bardzo fajnie ;) Odpowiedz Link
czarna_a mieszanką własnej roboty:-) 13.11.05, 10:23 Zainspirował mnie watek o zimnym prysznicu i postanowiłam przebudzić się po kolejnej kiepsko przespanej nocy mieszanką własnej roboty. Zmieszałam Oceanus z dawno nie używaną Green Tea i kroplą owocowego Miraculum. Miałam zamiar dodać też ogórkowego Versusa, ale jednak jest trochę za mdły. Nie będę szerzej komentowała zapachu, który mi wyszedł, ale możecie mi wierzyć, że spełnia swoje zadanie... Odpowiedz Link
modern_witch Layeringuję się Scentem... no prawie 13.11.05, 10:29 nie mam żelu;-) tylko balsam i wodę Odpowiedz Link
anniehall78 Le Myrrhe... 13.11.05, 14:37 .... z woskowej próbki, coś mi tu pachnie uszlachetnionym szarym mydłem owiniętym w gumowe rękawiczki.... ale dziś i tak dzień jest ponury.... idę zmyć ten zapach. Odpowiedz Link