gatta13 01.12.05, 22:17 Truskawkowe, poziomkowe... i żeby nie kończyły się niczym ciężkim, piżmowym. Doradzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura27 Re: Owocowe? 02.12.05, 08:12 Moze nie do końca poziomkowe czy truskawkowe, ale baaardzo owocowe i świeże to dla mnie osobiście Escada Rockin'Rio Odpowiedz Link
icegirl Re: Owocowe? 02.12.05, 09:00 Był kiedyś taki temat na forum. Wyszukiwarka powinna wiedzieć. :) Odpowiedz Link
hispana Re: Owocowe? 02.12.05, 11:55 na strawberrynet jest Samurai - Alana Delona - jest on swiezy i ostry owoce i pieprz znajdziesz w Apparation Ungaro i jako wierna fanka comptoir de sud pacifique polecam Ci Mora Belle - maja w tle troszeczke slodyczy pizmowej, ale ledwo wyczuwalnej - przede wszystkim czuc owoce oproszone cukrem pudrem L'artisan - Ananas fizz - bardzo swiezy, owocowy z ananasem w roli glowenj Odpowiedz Link
gatta13 Re: Owocowe? 02.12.05, 19:54 Dziękuję za odpowiedzi, lista "do powąchania przy okazji pobytu w mieście" rośnie. :) Wyszukiwarka po wypluciu kaszek, musów i obiadków dała się przekonać do odnalezienia również kilku zapachów. Z przyejemnością przyjmę kolejne sugestie. :) Odpowiedz Link
gatta13 Re: Owocowe? 05.12.05, 16:56 A Miss Dior Cherie? W jakiejś gazetce wyczytałam, że mandarynki i sorbet poziomkowy. Ktoś wąchał? Bo brzmi kusząco. :) Odpowiedz Link
renia.renia Miss Dior Cherie hmmm... 05.12.05, 18:50 byłyby kuszące gdyby nie dodana do nich paczula, która dla mnie zepsuła zapach a raczej zapleśniła ;o) zapach. Dołaczam się do głosów na Hot Couture edt, polecam Escada Collection, Sexy Graffiti, Brita Red. pozdr r Odpowiedz Link
kalia_t Re: Owocowe? 05.12.05, 19:10 Miss Dior Cherie kończy sie szyprem, czyli generalnie dość ciężko. Dla osób pragnących typowych owoców polecam(w podobnym duchu) Apparition E.Ungaro - przepiękne owocowo-różane perfumy, też z paczulą ale w łagodniejszym wydaniu.:) Z innych ciekawa jest Escada Magnetic Beat. Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Owocowe? 05.12.05, 19:00 carolina- carolina herrera, owoce z pieprzem:) Odpowiedz Link