mmartiene Re: Dziś pachnę - limited edition ;) 29.12.05, 17:02 tułów - mauboussin ;) prawa ręka - apparition lewa ręka - kenzo flower wow :) jeszcze nie mam migreny, ale aspiryna już pod ręką... Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę - limited edition ;) 29.12.05, 17:45 Łomatko trzy killery:-))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Aoud Micallef, Sandalo Etro i Malabah Penhaligon's 29.12.05, 22:33 przede mną stosik papierków i próbek, ale kiedy wszystko przetestuję, to nie wiem. Póki co, ciesze się Aoud - boski! I już mój, taki prezent na zakończenie tego szalonego roku, tzn. sama go sobie sprawiłam, ale może jakąś refundację od pewnego osobnika wyciagnę, hehe, nie na darmo mam jutro rocznicę ślubu;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i Aoud Micallef;-) 30.12.05, 08:53 a początek teraz skojarzył mi się z miodem;-) wielokwiatowym, ale takim mocniej pachnącym (choć "do jedzenia" to osobiście najbardziej lubię jednak ten najdelikatniejszy, rzepakowy;-P). Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Aoud Micallef;-) 30.12.05, 09:02 chatka_ napisała: > meskim czy damskim? ;)) Zgadnij;-P No ja tak naprawdę nie wiem jak z nimi jest, może to jednak uniseksy są? Ale fakt, że klasyczny Aoud chyba bardziej ma być niby "męski" a pozostale dwa już bardziej "damskie" (Night i Rose). Nawet się przez moment wahałam, czy jednak nie wziąć Night, ale w końcu pojechałam po całości, a co;-D Jaki on tam na mnie męski... mmmmm Odpowiedz Link
chatka_ Re: Aoud Micallef;-) 30.12.05, 09:06 Ojej Agni nie przetestowalam dobrze, ale na tyle by nie chciec miec na rece czerwonego, ale od niebieskiego nie moglam nosa uwolnic ;)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Aoud Micallef;-) 30.12.05, 09:12 niebieski to Night a mój jest jeszcze ladniejszy;-P Odpowiedz Link