mangos 30.12.05, 09:13 Czym pachniemy na przełomie 2005/2006? Czym zamierzamy pachnieć na wielkim balu? Czym będzimy pachnieć pierwszego dnia roku 2006? Ja dziś rozpoczynam Eau des Merveilles. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia.renia Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 09:17 W Sylwestra planuję pachnieć Very Irresistible Sensual, a w nowy rok to chyba niczym no może Eau de Hadrien? hihi. Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 09:26 Po wiekszych imprezach pomagały mi zawsze Blvgari BLV ,nie wiem czemu? Ten imbir działał tak jakos kojąco.Aktualnie mam małą przerwe w uzywaniu BLV ( skończyłam bardzo szybko 20 ml i czekam na nastepne). Wiem,że pierwszego stycznia będe pachnieć czymś lekkim,bezkolizyjnym. Na pewno odpadają słoniatka i tygryski- to by mnie zwaliło z nóg. Chyba zaaplikuje sobie Eau d'Amour... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 09:37 Prozaicznie, próbką Ardenbeauty:) Odpowiedz Link
laura27 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 10:37 Chance Chanel - mój niezmienny wybór na duże i mniejsze okazje:-) a Nowy Rok pewnie również, bo jest tak mocny, że mimo mycia jest wyczuwalny na drugi dzień, szczególnie w okolicy włosów szampańskiej zabawy i samego szczęścia w 2006 roku! Odpowiedz Link
tranzystor4 Pi, Amen albo Envy - HELP nie mogę się zdecydować 30.12.05, 10:38 Nie potrafię się zdecydować, ratunku :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Pi, Amen albo Envy - HELP nie mogę się zdecyd 30.12.05, 11:23 Wszystkie 3 mam i uwielbiam- wybierz Amena- mi bardzo pomogl w sylwestrowe noce, hehe. Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Pi, Amen albo Envy - HELP nie mogę się zdecyd 30.12.05, 11:43 Well, i tak idę do ludzi, którzy znają mnie już od najgorszej strony i żaden Angel mi nie pomoże :-) Z żalem patrzę na Pi, ale to jednak zbyt kobiecy zapach, daruję sobie w Sylwestra. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Chaos- Donna Karan 30.12.05, 11:24 Tym pachne dzis, a w sylwestra- hmm, Amen? Pewnie tak. :-) Odpowiedz Link
mmartiene Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 11:57 dzis pachne swiezo nalozonym apparition i mam radoche jak dziecko bo ladnie mi pieprz wyszedl, co nie zawsze sie zdarza :) na sylwestra planuje organze indecence, bo juz ja przetestowalam na chlopakach i o TAKI efekt mi wlasnie chodzi ;) a w nowy rok, boze uchowaj, bede pachniec co najwyzej bialym mydlem z karity... Odpowiedz Link
madlaine_xx pomarańczowy sweterek :) a wieczorem ... 30.12.05, 12:56 ... ogladam pokaz rycerski w murach zamkowych, przy ogniskach rozpalonych na dziedzińcu, grzanym winie i prosiaku z rożna, więc niczym będe wtedy pachnieć - bo cóz by mogło pasować ? Odpowiedz Link
nitulina Re: pomarańczowy sweterek :) a wieczorem ... 30.12.05, 17:38 Jak to czym,czymś różanym!!!! woda różana była w średniowieczu używana chętnie ponoć!!! Odpowiedz Link
escape5 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 12:58 Ja rozpoczynam Spiced Green Tea,na wielkim balu będzie SMS,a po nim to najprawdopodobniej nic oprócz żelu pod prysznic i szamponu:P Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 12:59 U a ja myślę, że do Sylwestra zdążymy jeszcze ten wątek zapełnić i trzeba będzie nowy otwierać :))) od kilku dni miotam się intensywnie i ponieważ załatwiam Bardzo Ważne Rzeczy to i pachnę Eau Du Soir na zmianę z klasycznym Coco edp. Mimo zatkanego nosa i chorych zatok woń EdS się przebija, co mnie szalenie cieszy! Dziś w domu, spokojnie pachnę sobie Asją Fendi. Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 13:09 Otworzymy kolejny sylwestrowy wątek zatem;) Ja teraz sobie pachną Anais Anais i wiem,że wspomnienie ,które nosiłam ...w nosie;) ( w nozdrzach) było nieco inne... Odpowiedz Link
zettrzy Sylwestrowa? mnie telefon urywa sie od rana, a 30.12.05, 16:29 jakis petent mial nadzieje ze mozemy kontunuowac negocjacje JUTRO (no nie, jutro robie sobie off i pojutrze tez) wiec dzis Aqua di Parma, bo ciagle mlyn i to do wieczora, a jutro rano nic a wieczorem Sacrebleu!, no chyba ze w ostatnim momencie dojde do wniosku ze lepiej jednak Panthere de Cartier Odpowiedz Link
a.g.n.i W tej chwili nadal Aoud;-) który 30.12.05, 17:33 jednak po całym dniu złagodniał, ale przepięknie a ja się waham, czy się teraz przed wyjściem na przedsylwestrowy koncert Voo Voo "poprawić" czy zostawić ten efekt;-P Jutro... nie wiem;-) tzn. mam pewien pomysł. Dobra, powiem - Diva, no, raz w roku można się poczuć jak bogini;-P Odpowiedz Link
chatka_ Desnuda i Flowerbomb 30.12.05, 21:29 Dla mnie sa siostrzane, roznica wieku jakies dwa lata nie wiecej ;) Odpowiedz Link
kalooo Generalnie Extravagance,ale.. 30.12.05, 21:40 gdy chłop w myjni-ja w Sephorze..;D Więc: -Nu edp -So Pretty -Casran -Le Baider du Dragon iii... Helmut Lang-hmm.. Potestuję..;) Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 30.12.05, 21:56 Generalnie Alchimie z próbki, a na zmarzniętych łapach Kiyoto, szwedzko- norweskie aromaty ;) i Palisander. Obawiam się, że jeszcze w styczniu Palisander będzie mój... Odpowiedz Link
kalia_t Dzisiejszy dzień pomógł mi przetrwać Alien - 30.12.05, 23:36 życie mnie nauczyło, że wszystkie WAŻNE sprawy trzeba zapisywać... nie tylko w komórce:((( Odpowiedz Link
a.g.n.i Póki co, znów Aoud, muszę się nacieszyć;-P 31.12.05, 10:28 na wieczór prawie na 100 proc. Diva... choć do innego pomysłu na strój (choć nie stroję się jednak za bardzo, wybrałam w tym roku bardzo skromną i spokojną domową imprezę u znajomych) w myślach się jeszcze 24 Faubourg kołacze... Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 10:29 Dziś będę pachnieć czarną Manią lub Black Cashmere. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 11:00 Dzień rozpoczęłam z Jaipur Saphir i chłop mi się zachwycił, poprosił o kontynuację wieczorno-imprezową, a ja dzisiaj też czuję, że JS mi pasuje do nowego koloru włosów i do krajobrazu za oknem. Odpowiedz Link
benita5 Wish Pink Diamonds - coraz czesciej z nim przebywa 31.12.05, 11:18 i rozwazam wlasny flakonik;)) Odpowiedz Link
kalooo Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 19:04 Z rana było Fleur d'Interdit, a teraz dramat-no co ja mam na siebie założyć to pikuś-idziemy do "swoich";)),ale jaki zapach????? No niech to,że też wcześniej o tym nie pomyślałam..;[ Musi być wyjątkowo,więc pewnie zapodam Angeliques sous la pluie FM,ale nie wiem,bo nie lubię z miniówek takich aplikować,mam ochotę zlać się czymś konkretnie;)) Może oh lala zapodać? eee,mydełkiem z lat 80-tych można pachnieć kiedy indziej,chociaż buteleczka w klimacie jak najbardziej dzisiejszym;)) No nie wiem..;{ Może jednak Daim Blond?;) Renia-chwal się szybko co to za kolor teraz!!;D Odpowiedz Link
renia.renia Kaloo! 01.01.06, 10:12 zamieniłam blondzik na brąz, raczej średni i chłodny z lekkimi refleksami. Wyglądam teraz jak szara myszka więc czuję się upoważniona do akcentowania swojej obecności zwiększoną dawką pachnideł ;o) Każdy pretekst dorby, prawda? ps. Twój kolor zlotowy baaardzo mi się podobał :o) cmok Odpowiedz Link
renia.renia Re: Reniu ! 01.01.06, 10:35 Raczej tak, pozostały w dawnym kolorze, są cienki i jest ich niewiele ale chyba je zamaluje, chciałabym pójść na całość w brąz. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Reniu ! 01.01.06, 10:40 ja nie byłam przekonana do całości na brąz i też mam pasemka-refleksy :) :** Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 14:33 Na razie Jovan Musk, a wieczorem chyba będzie JPG Classique edp, ale to sie jeszcze okaże... Odpowiedz Link
agmusz Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 15:11 Kurcze sama nie wiem co:( Mam ochotę na BLV Notte ale też na Addict i BC:) Ide na prywatkę- 3 pary i tyle:) Póki co na łapie Desnuda- staram sie przekonać, a na drugiej Helmut Lang. Nie ma jakiejś cud kreacji- tylko spodnie i tunikę czarne. No i problem co by tu zaaplikować:) Odpowiedz Link
mmartiene oblique!!! wlasnie listonosz przyniosl!!! 31.12.05, 15:43 ale na wieczor przebiore sie w OI Odpowiedz Link
chatka_ ulubione perfumy pod ulubione wino :)) 31.12.05, 16:37 Samsara i rożówy Zinfandel Sutter Home, Prada poczeka na późniejszy wieczór.. Odpowiedz Link
staua Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 16:54 Zdecydowalam sie jednak na FdB. Odpowiedz Link
nitulina Re: Nie mam pojęcia... 31.12.05, 18:06 Zdecydowałam się iść do ludzi, bo wydawało mi się że to najlepsze wyjście... A teraz im bliżej wyjścia w tym większej jestem histerii...gdzie do ludzi z moją żałobą...echhh jeszcze im zepsuję wieczór :( Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę-edycja sylwestrowa:) 31.12.05, 18:19 nie mam jeszcze pomysłu, to będzie spontaniczny wybór przed wyjściem, ale na razie użyłam body spray o zapachu black cherry + nutmeg hihi, jestem zachwycona, bo to coś co poprawia humor, czy znacie zapach, który w nucie bazy miałby czereśnie i gałkę muszkatołową? Odpowiedz Link