olesiam 10.01.06, 12:12 Wracaj zdrowa,hehe!i odezwij sie jak bedziesz mogla! czekamy z garsciami pelnymi wrazen i...flaszeczek!:) Kto jeszcze bedzie tesknic?:) O. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 12:28 Ja bede tesknic!! Grazka wracaj pelna wrazen, energii, nowych fascynacji! :** Odpowiedz Link
graza4 Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 12:47 No nie, co ja widzę ;)!!! Wyjazd nie jest stricte wypoczynkowy, raczej hmmm, w sprawach osobistych, niemniej mam nadzieję, że przy okazji równiez sie zrelaksuję, chociaż różnie to może być ...:). Ja też będę tęsknic, na szczęście to tylko 3 tygodnie bez forum, hi hi ;). Żeby wątek był choć nieco tematyczny, to napiszę, że zabieram ze sobą Un Jardin sur le Nil w atomizerku i minaturkę Cherry Fantasy :). Moc buziaków i pozdrowień! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 12:54 Wszelkiej pomyślności! :) Odpowiedz Link
nitulina Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 13:11 Kurczę a gdzie Graża jedzie?zawsze mnie coś ominie :( Odpowiedz Link
sorbet Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 13:45 Ja też nie wiem:-P ale życzę wszystkiego udanego:-) Odpowiedz Link
nitulina Re: A rozumiem ;) stajemy poprostu w kolejce 10.01.06, 14:44 bo stoi ;) za czym okaże się przy kasie, byle nie tak jak w kawale o Leninie ;) Odpowiedz Link
merolik Re: spokojnej podróży i mnóstwa wrażeń :))) 10.01.06, 14:34 ja równiez tego życzę!!! Niech Ci się wszystko układa ja najprzyjemniej :))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 20:29 Ja wszystkich tu lubie, graze mialem nawet przyjemnosc poznac na zlocie, wiec tez zycze milego, spelnionego wyjazdu i jeszcze milszego powrotu :-) Odpowiedz Link
graza4 Kochani!!! 11.01.06, 15:47 Mialam juz nie zagladac do internetu, ale skoro po przyjezdzie do Bangkoku okazalo sie, ze i tak jest potrzeba, wiec nie oparlam sie pokusie rzucenia okiem na forum :). Sorbet ma racje, to wazna dla mnie sprawa, a ze dodtakowo w ciekawych okolicznosciach kultury i natury, to tym lepiej. Na razie nawet nie mialam okazji rozejrzec sie, ale otaczaja mnie rozne smakowite zapachy, mniej smakowite zreszta tez, ale nie za bardzo mi to przeszkadza ;). Jest dobrze, w ogole i w szczegole. Pozdrawiam was serdecznie i dziekuje za cieple slowa! Odpowiedz Link
benita5 Re: Kochani!!! 11.01.06, 15:56 Najgorsza teraz aklimatyzacja, ale jak masz powera i adrenaline to super. Pamietaj Luba, ze procz innych celow masz jeszcze jak z piosenki "Night in Bangkok" do zrelacjonowania :))) Ze kciuki sa w uzyciu to wiesz ;** Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kochani!!! 11.01.06, 18:07 Grażka, nie miałam wczoraj za bardzo głowy do czegokolwiek i nawet Cię nie pożegnałam. Dziś też głowy za bardzo nie mam, ale za Ważne Sprawy trzymam kciuki;-), wypocznij sobie też, zobacz kawałek świata, wracaj do nas pelna wrażeń;-) a my tu troszkę potęsknimy i bardzo się ucieszymy jak wrócisz Odpowiedz Link
senta Re: Kochani!!! 11.01.06, 20:51 Ja Ci dziekuje za DN i przylaczam sie do zyczen a.g.n.i Bankok kurka:) mnie w Sztokholmie d....o zmarzlo na amen..brrr.. Powodzenia!:) Odpowiedz Link