Dodaj do ulubionych

Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie!!!!

10.01.06, 12:12
Wracaj zdrowa,hehe!i odezwij sie jak bedziesz mogla!
czekamy z garsciami pelnymi wrazen i...flaszeczek!:)
Kto jeszcze bedzie tesknic?:)
O.
Obserwuj wątek
    • benita5 Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 12:28

Ja bede tesknic!! Grazka wracaj pelna wrazen, energii, nowych fascynacji! :**
      • graza4 Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 12:47
        No nie, co ja widzę ;)!!! Wyjazd nie jest stricte wypoczynkowy, raczej hmmm, w
        sprawach osobistych, niemniej mam nadzieję, że przy okazji równiez sie
        zrelaksuję, chociaż różnie to może być ...:). Ja też będę tęsknic, na szczęście
        to tylko 3 tygodnie bez forum, hi hi ;). Żeby wątek był choć nieco tematyczny,
        to napiszę, że zabieram ze sobą Un Jardin sur le Nil w atomizerku i minaturkę
        Cherry Fantasy :). Moc buziaków i pozdrowień!
        • chatka_ Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 12:54
          Wszelkiej pomyślności! :)
          • sorbet Wszelkiej pomyślności! :) 10.01.06, 13:02

• nitulina Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 13:11
      Kurczę a gdzie Graża jedzie?zawsze mnie coś ominie :(
      • sorbet Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 13:45
        Ja też nie wiem:-P ale życzę wszystkiego udanego:-)
        • nitulina Re: A rozumiem ;) stajemy poprostu w kolejce 10.01.06, 14:44
          bo stoi ;) za czym okaże się przy kasie, byle nie tak jak w kawale o Leninie ;)
          • sorbet Nie nie. Myślę że to ważne wydarzenie dla Graży:) 10.01.06, 15:15

• madlaine_xx spokojnej podróży i mnóstwa wrażeń :))) 10.01.06, 13:42

• merolik Re: spokojnej podróży i mnóstwa wrażeń :))) 10.01.06, 14:34
        ja równiez tego życzę!!! Niech Ci się wszystko układa ja najprzyjemniej :)))
    • forevermore79 Re: Graza, milego wypoczynku!!!czekamy na Ciebie! 10.01.06, 20:29
      Ja wszystkich tu lubie, graze mialem nawet przyjemnosc poznac na zlocie, wiec
      tez zycze milego, spelnionego wyjazdu i jeszcze milszego powrotu :-)
    • graza4 Kochani!!! 11.01.06, 15:47
      Mialam juz nie zagladac do internetu, ale skoro po przyjezdzie do Bangkoku
      okazalo sie, ze i tak jest potrzeba, wiec nie oparlam sie pokusie rzucenia
      okiem na forum :). Sorbet ma racje, to wazna dla mnie sprawa, a ze dodtakowo w
      ciekawych okolicznosciach kultury i natury, to tym lepiej. Na razie nawet nie
      mialam okazji rozejrzec sie, ale otaczaja mnie rozne smakowite zapachy, mniej
      smakowite zreszta tez, ale nie za bardzo mi to przeszkadza ;). Jest dobrze, w
      ogole i w szczegole. Pozdrawiam was serdecznie i dziekuje za cieple slowa!
      • benita5 Re: Kochani!!! 11.01.06, 15:56

Najgorsza teraz aklimatyzacja, ale jak masz powera i adrenaline to super.
        Pamietaj Luba, ze procz innych celow masz jeszcze jak z piosenki "Night in
        Bangkok" do zrelacjonowania :))) Ze kciuki sa w uzyciu to wiesz ;**
        • a.g.n.i Re: Kochani!!! 11.01.06, 18:07
          Grażka, nie miałam wczoraj za bardzo głowy do czegokolwiek i nawet Cię nie
          pożegnałam. Dziś też głowy za bardzo nie mam, ale za Ważne Sprawy trzymam
          kciuki;-), wypocznij sobie też, zobacz kawałek świata, wracaj do nas pelna
          wrażeń;-)
          a my tu troszkę potęsknimy i bardzo się ucieszymy jak wrócisz
          • senta Re: Kochani!!! 11.01.06, 20:51
            Ja Ci dziekuje za DN i przylaczam sie do zyczen a.g.n.i

Bankok kurka:) mnie w Sztokholmie d....o zmarzlo na amen..brrr..
            Powodzenia!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka