Dodaj do ulubionych

A propos wiosny

30.01.06, 09:15
Szukam czegos na wiosne - nieduszacego ale dosc trwalego. Poradzcie co warto powachac. Z zapachow , ktore mialam do tej pory podobala mi sie Coco M, Emporio Armani, o oui - ale to troche za swieze. Zdecydowanie nie podoba mi sie Desnuda i Organza.
Chcialabym cos kwiatowego, cos nieoklepanego. Moze cos Niny Ricci albo Moschino? Poradzcie co wybrac.
Obserwuj wątek
    • mangos Re: A propos wiosny 30.01.06, 09:29
      Powąchaj może moschino couture albo miracle so magic> przepraszam za brak dużych liter i znakow interpunkcyjnych ale wylałam kawę na klawiaturę i teraz mam problemy:< głowa mnie rozbolała z tego wszystkiego>
      • benita5 Re: A propos wiosny 30.01.06, 10:07

Mangosku, kawa to jeszcze "male piwo", dobrze ze nie miod...Paczka patyczkow
        higienicznych plus 10ml jakiegos skrywanego przed swiatem rarytasu;o) i po
        klopocie! Wyczyscisz wszystko, zdezynfekujesz, a i rozkoszowac sie piekna wonia
        mozna...;))
        • mangos Re: A propos wiosny 30.01.06, 12:26
          Mam nadzieje ze klawiatura to nie wielki wydatek, załatwiłam swoją niestety, jakas tandetna była bo czysciłam pod okiem brata -komputerowca, który stwierdził,że takiego badziewia jeszcze nie widział.
          • mrouh Re: A propos wiosny 30.01.06, 14:22
            wtrącę dla pocieszenia, Mangosku:-) ja na swoją wylałam... rozpuszczalnik.
            Troche sie rozpusciła, ale minęły dwa lata i jest brzydka, ale działa:-)
    • m23p31 Re: A propos wiosny 30.01.06, 09:33
      Z kwiatowych - jasnych proponuję Champs Elysees Guerlaina... boski:)

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20724;116/st/20060212/dt/6/k/df53/preg.png
    • kalia_t Re: A propos wiosny 31.01.06, 22:58
      Eclat d'Arpege Lanvin
      Love in Paris Ricci
      ILA Jaśminowe YSL
      Amor Amor
      Stella(gorzej z trwałością)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka