may2004 16.02.06, 16:01 Winter Delice... każda jego smakowita OPISOWA nuta wydawała mi się piękna a dodane razem! sosna, piernik! nic nie zapowiadało takiego śmierdziucha! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawita Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 16.02.06, 16:16 ja miałam dokładnie tak samo z Winter Delice :). Z opisów i nut wywnioskowałam, że to mój zapach-ideał, a potem nawet nie tyle rozczarowanie, co zdziwienie. Zupełnie nieperfumeryjny zapach jak dla mnie. Odpowiedz Link
nitulina Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 16.02.06, 16:27 Wiele osób jest rozczarowanych WD,trzeba dać mu czas, ponosić... Odpowiedz Link
maja1000 Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 16.02.06, 16:33 Ta sosna mnie się niestety kojarzy bardziej z odświeżaczem, niż z zapachem zielonej choinki, a miało byc świątecznie i piernikowo, buuuuuu. Dodam, że generalnie jestem fanką AA. (faworytne to HF i Mentafollia) Odpowiedz Link
renia.renia Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 16.02.06, 18:21 Ze mną było to samo, wiązałam z WD duże nadzieje, okazały się nie do zniesienia. Odpowiedz Link
majeczkaa Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 21.02.06, 15:27 >>>>>>Ta sosna mnie się niestety kojarzy bardziej z odświeżaczem, niż z zapachem zielonej choinki, a miało byc świątecznie i piernikowo, buuuuuu. Mam identyczne skojarzenia! Odświeżacz do łazienki... zapach wc kostki o "smaku" leśnym... Okropnie. A czytając zachwyty forumek myślałam, że to ideał, coś dla mnie, bo bardzo gustuję w ciężkich i słodkokadzidlanych perfumach. Dobiła mnie sosna. ;)) WD Odpada. Za to spodobały się mojej mamuśce jako bardzo oryginalne i ciekawe. :) Kenzo Tygrys-też nie specjalny zapach, wrażlwcom może głowa pęknąć z bólu pod wpływem tego zapachu. Dość duszący i męczący jak dla mnie. Za to bardzo lubię Słonika. ;) Odpowiedz Link
kalia_t nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba mi się 16.02.06, 21:24 Asja Fendi, Moschino L'eau Cheap&Chic Odpowiedz Link
oosemka Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 16.02.06, 23:28 Le Baiser du Dragon - po nutach bylam tak pewna, ze to jest TO, ze kupilam go w ciemno. no i jeszcze ten piekny flakon, ze o nazwie nie wspomne. tym bardziej nie moglam uwierzyc, ze nie jestesmy dla siebie przez pol roku. dzisiaj Pocalunkiem Smoka rozkoszuje sie osoba, ktora go prawdziwie docenia. Odpowiedz Link
senta Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 16.02.06, 23:38 Podobnie,Le Baiser przyniosl totalne rozczarowanie.. Safari RL-musialam sie szybko pozbyc..dla mnie koszmarek Ogrodek srodziemnomorski..Olesiuuuu!cmoki:) Feminite du Bois...no,no panie Lutens:) gdzie ten tartak cedrowy.. Coco Chanel.. Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 20.02.06, 13:26 U mnie identycznie, Smoka na szczęście mam tylko miniaturkę, ale Safari dostałem ogromny flakon, do tego w drodze ekstrakt perfum, a zapach ani „mnie grzeje ani ziębi”, ale cóż tak to jest, jak dla kogoś określenia „ niedostępne, wycofane, działają jak „ czerwona płachta na byka”, ale z drugiej strony zapragnąłem je ze względu na cały design i niedostępność, smok zrobił się teraz ogólnie dostępny, a Safari ma przepiękny flakon, zresztą dostałem je w prezencie za tg „piękne oczy” , więc mogę im wybaczyć resztę.... Odpowiedz Link
roxi_hart Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 17.02.06, 08:53 Desnuda - kupilam w ciemno pod wplywem opinii. Juz przy otwarciu przesylki poczulam sie jak w drogerii w latach 80 - feeeeeee. Jak to dobrze ze poszla juz w swiat. Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 17.02.06, 11:06 Mira Bai, czyli "usztuczniony" orient w zalewie z przesłodzonej konfitury porzeczkowej, Casmir, bo zbyt budyniowaty i nudny, Wish, bo po raz kolejny sztuczny - czyli marka Chopard króluje:-) Poza tym również Winter Delice no i morderczy dla mej głowy Tygrys Kenzo. To na ten moment:-) Odpowiedz Link
jollinka Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 17.02.06, 11:18 słoń kenzo to dopiero masakra!!! Odpowiedz Link
lucy215 Desnuda 17.02.06, 11:28 PRzeczytałam kilka pieknych opisów, zamarzyłam...a to mnie dusi i przyprawia o zawrót głowy, zakwalifikowałabym toto nawet to kategorii babcino-kościelnych :p Odpowiedz Link
martyna101 Simply.. 17.02.06, 12:00 bylam pewna ze bedzie mi sie bardzo podobal a jest koszmarny;/dobrze ze kupilam tylko miniaturke;) milego weekendu:) Odpowiedz Link
sliwkaa Re: Simply.. 17.02.06, 12:55 Le Baiser du Dragon, Desnuda, Mahora... to chyba największe rozczarowania ;-) Odpowiedz Link
ja_sylwia Pure Jil Sander 17.02.06, 14:34 Kupiona kompletnie w ciemno, na szczęście mała pojemnośc. Nie czytałam opisów i nie wiem dlaczego ubzdurałam sobie, że to będzie wdzięczny świerzuch z nutami wodnymi, a tu na mnie jakiś piernik wylazł!!! Czy goździk, czy inne przyprawowe cholerstwo!!! Albo to piżmo, jest w opisie, ale się nie znam. W każdym razie drażni mnie straszliwie, brrrr. Odpowiedz Link
rainy.streets Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 17.02.06, 19:19 Fendi Asja - chociaż zimą się do próbki przekonałam, ale biorąc pod uwagę że chcialam na Alleggro kupić całą butlę, brrrr. Deci Dela - niestety. zbyt słodko-owocowa na mnie Odpowiedz Link
may2004 Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 17.02.06, 19:34 ...Ogródek śródziemnomorski o jacie! taki odświeżacz powietrza dzieki kt. pół ciąży spędziłam w ...no nie jest to miłe miejsce... a tak o nim marzyłam, wydawało mnie sie,z eto MOJ zapach... widocznie mam gusta trywialne, bo podoba mnie się i In Love again i Baby Doll i zjechane na tym forum dokumentnie Delicious DK. Odpowiedz Link
rrooda Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 17.02.06, 20:05 Mahora. Wierzyłam, że mi się spodoba. A to nie :/ Odpowiedz Link
t.nina1 Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 18.02.06, 00:10 Z wyżej wymienionych Desnuda, Winter Delice, Mira Bai, Simply oraz Allure i Narciso. Nacięłam się biorąc w ciemno, ale też trafiłam na śliczności. Zawsze tłumaczę sobie, że jest straganik i ryzykuję... Odpowiedz Link
basiaplewik casmir 18.02.06, 16:59 całe szczęście że kupiłam próbkę na allegro, co ja bym zrobiła z całą setką tego straszydła?? Odpowiedz Link
kasiulek Desnuda:-( 19.02.06, 11:33 Bylam w stanie kupic ja po przeslicznych opisach i na szczescie w sama pore przyszla probka od Mangos... Za slodko, za duszno, za..., za..., za... Odpowiedz Link
konasana Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 19.02.06, 15:55 Desnuda - wedlug wszystkich opisow to perfumy stworzone dla mnie; to samo dotyczy Tygrysa... Odpowiedz Link
benita5 Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 19.02.06, 16:24 Magie Noire, Sculpture, kolorowe Casmiry wtopy jakich malo! Odpowiedz Link
nitulina Re: Sculpture... 24.02.06, 00:21 Kurczę Benita, własnie wpadłam na pomysł wątku... O przechodnich zapachach...!!!!ja Sculpture od Ciebie oddałam Graży...brrr co za zapach...ha ha ha Odpowiedz Link
benita5 Re: Sculpture... 25.02.06, 11:11 nitulina napisała: > Kurczę Benita, własnie wpadłam na pomysł wątku... > O przechodnich zapachach...!!!!ja Sculpture od Ciebie oddałam Graży...brrr co > za zapach...ha ha ha haha i pomyslec ze nawet taka wtopa moze byc inspiracja;o) a wogole to Wacpanna oswiadczam ze emil napisany i mam w wyslanych jakby co! Odpowiedz Link
epikurejka Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 20.02.06, 18:34 Organza Indecence - nabyłam drogą wymiany na forum porę miesięcy temu i zaraz wymieniłam na coś innego. A klasyczną Organzę uwielbiam Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 24.02.06, 23:01 Casmir, niespecjalnie strawny zapach, z okrutnie mdlącą maślaną nutą. I Prada - powtórzę się, ale na mnie pachnie jak z lekka wysterylizowany Angel, daję słowo (a tak byłam ciekawa...) Odpowiedz Link
may2004 Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 25.02.06, 13:47 nonono wysterylizowany anioł? niezle zabrzmialo ;-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: nigdy bym nie przypuszczała, że NIE spodoba m 25.02.06, 14:13 Nie sposob sie nie zgodzic, chyba dlatego ja kupialam (Prade) - to bardziej wytrawna, czyli mniej slodsza wersja Angela. Odpowiedz Link