meriamon Fragile II EDT z 50ml zostało ok połowy 19.02.06, 16:07 Wymienie na cos w podobnej pojemności :) Odpowiedz Link
euporia GLAMOUROUS R. LAUREN ZE 100 ML ZOSTAŁO OK 40 ML 19.02.06, 19:40 SPRZEDAM LUB WYMIENIĘ :) 100 % ORYGINAŁ, KUPIŁAM W DOUGLASIE. CHĘTNIE SIĘ UMÓWIĘ WE WROCŁAWIU. POZDROWIENIA Odpowiedz Link
joaasiak1 troszkę Classique na spóbowanie odkupię:-) 19.02.06, 20:42 Jakoś po mnie "chodzi" i mam ochotę sprawdzić, jak bym się w nim czuła. Chętnie odkupię końcówkę lub mini. Odpowiedz Link
krasnoludka Magazyn "Świat perfum" 19.02.06, 21:25 Wygrzebałam na dnie szafy :) Stare numery dwutygodnika, który kiedyś sprzedawano razem z miniaturą (jakieś 8 lat temu). Zeszytów jest 17 (niestety nie po kolei, nie mam pojęcia, co z resztą, miałam wszystkie...), nie są zniszczone. W każdym jest opis kreatora czy domu mody, opisy miniatur i zapachów od a do z, olejków, składników, różne ciekawe historie i artykuły. jeśli ktoś ma ochotę na nie, to proszę bardzo - może coś na wymianę? :) Odpowiedz Link
saint-agnes angel 20.02.06, 10:44 z ciężkim sercem ale jednak. już mam go chyba dość. ma 3 lata i dlatego jest bardzo blado niebieski. Ze 100 ml zostało tak coś na oko z 60 ml. serce mi pęka ale tak chyba trzeba :) to buteleczka która służy do napełniania innych. ma nawet mini lejek :) ja już sama nie wiem na co by się tu zamieniać. ale czekam na propozycje. Odpowiedz Link
majeczkaa Re: angel 20.02.06, 15:07 Witam. ;) A czy sam zapach coś stracił na wartości? W sumie jest "odkręcalny", nie jest to tak szczelne opakowanie jak przy atomizerze. ;) Za jaką cenę byś go mogła/chciała sprzedać? Odpowiedz Link
saint-agnes Re: angel 20.02.06, 21:24 jak dla mnie nic nie stracił. angel piękny jest i basta :) a teraz jak go otworzyłam to znów mi żal się go zrobiło, że chcę go oddać :) ojoj. majeczkaa napisała: > Witam. ;) > A czy sam zapach coś stracił na wartości? > W sumie jest "odkręcalny", nie jest to tak szczelne opakowanie jak przy > atomizerze. ;) > > Za jaką cenę byś go mogła/chciała sprzedać? Odpowiedz Link
majeczkaa Re: angel 21.02.06, 15:07 Hm skoro tak piszesz... ;) Ale to opakowanie nie ma atomizera, a ja też nie mam oyginalnego flakonika po Angel'u, więc nie wiem czy da się korzystać z takiego napełniacza? :D Ile byś chciała za Angela? Odpowiedz Link
saint-agnes Re: angel 23.02.06, 11:59 przepraszam - ale wczoraj tu nie zaglądałam - a w tzw. międzyczasie - angel pofrunął w dobre ręce :) sorrki za zamieszanie majeczkaa napisała: > Hm skoro tak piszesz... ;) > > Ale to opakowanie nie ma atomizera, a ja też nie mam oyginalnego flakonika po > Angel'u, więc nie wiem czy da się korzystać z takiego napełniacza? :D > > Ile byś chciała za Angela? Odpowiedz Link
chanelka Organza Indecence miniaturka 20.02.06, 11:35 Miniaturkę Organzy Indecence wymienię na taką samą ilość flowerbomb, miss dior cherie, le baiser du dragon, starą manię. Mogą być próbki, nie znam tych zapachów a chciałabym poznać :-) Miniaturka jest nowa, w pudełku. Kupiłam ją w dionecie, ale zanim przyszła wymieniłam się z forumowiczką i okazało się, że nie jest to mój zapach. Próbowałam się przekonać, ale nie udało się. Zainteresowanych zapraszam na pocztę gazetową :-) Pozdr. Odpowiedz Link
krasnoludka Eau de Dali 20.02.06, 14:00 Edt w długopisie - kiedyś były takie w komplecie, został mi się tylko ten, z 8 ml pozostało 6 ml. wymienię na jakąś resztkę :) Odpowiedz Link
olesiam Ambre Extreme L'Artisan edp 20.02.06, 15:03 Zauwazam u siebie tendencje do kupowania bardzo podobnych do siebie zapachow, wiec na straganie laduje siostra Ambre Sultan:) Z 9 cm ilosci plynu pozostalo 6 cm, obstawiam, ze troche wiecej niz 35 ml z 50 ml pierwotnej pojemnosci:) Sprzedam za 170 z przesylka,ewentualna wymiana na Ogrodek Nilowy Hermes, ewentualnie jakis niszowiec nie do odrzucenia:) Pozdrawiam Olesia Odpowiedz Link
graza4 Stara Mania, Organza Indecence 20.02.06, 17:45 Poszukuję Hot Couture i Angela fiołkowego, na wymianę mam: Organza Indecence, tester 100ml z korkiem, została połowa Stara, czarna Mania eau tonique (przez polskiego dystrybutora przetłumaczona "woda toaletowa"), 100 ml z kartonikiem, psiknięta 2 razy: raz zeby sprawdzic czy wszystko ok, drugi raz, żeby sie upewnic, że wolę co innego :) Proszę o kontakt na @ gazetowego lub dorida01@yahoo.pl Odpowiedz Link
ziereal Re: Stara Mania, Organza Indecence 21.02.06, 01:27 Stara Mania jeszcze aktualna? za ile bys mogla ja odsprzedac?:) skrobnij do mnie Odpowiedz Link
princeska20 Kupie perfumy na wiosne/lato :D 20.02.06, 18:15 coś lettkiego, energicznego poprostu zapach który pobudza do życia a zarazem coś sexownego ;) propozycja prosze przesyłać na maila Odpowiedz Link
ritta27 Szukam Extravagance-Givenchy 20.02.06, 20:21 Kupie lub wymienie na inne (dowolne w podobnej cenie) perfumy Extravagance.Prosze o odp na maila gazetowego bo zadko tu zagladam:(!!!!! Odpowiedz Link
vishnja Caleche Hermes 20.02.06, 21:03 30 ml, bez jednego psika wymienię na cos ciekawego Odpowiedz Link
karolaaa Ralph Lauren-COOL,Joop! Homme.. 20.02.06, 21:52 Wystawiam wciaz to samo i nikt nic prawie nie chce :( (chociaz na Happy tez dlugo nikt sie nie chcial skusic a potem wymiana wyszla mi na dobre ;)) Ale wracajac do tematu,chetnie wymienie/sprzedam: -Ralph Lauren-Cool (takie różowe z niebieskim korkiem) 30ml 2 razy psikniete -Joop! Homme (meskie) ok 70 z 75ml -Betty Barclay no.2 30 z 50ml Odpowiedz Link
toula Cabaret de Gres 20.02.06, 22:01 ok. 5 z 7,5ml zamienię na resztki czegos ciekawego... Odpowiedz Link
may2004 Mahora EDP, 30 ml, nówka w kartoniku raz psiknieta 20.02.06, 23:40 ...tegoroczny Gwiazdkowy prezent kupiony w Łomiankach;-), wymienię, sprzedam... Odpowiedz Link
mamba8 P.r.a.d.a 21.02.06, 00:35 Cieszę się że znalazłam to forum. Mam pytanie czy wiecie gdzie można jeszcze nabyć kenzo tigre w wawie??? Muszę je mieć :) miałam teraz jungle, ale teraz chce tigre. Byłam niedawno w szwajcarii i nie widziałam ich....nabyłam Pradę 80ml ale niestety zapach nie okresliłabym jako mój.....chętnie się zamienię na tigera albo sprzedam (cena do uzgodnienia). Odpowiedz Link
achemiczka Good Life EdP 21.02.06, 08:51 Mam do wymiany Good Life Davidoffa 22ml/30ml, zakupione w perfumerii, mam kartonik. Wyminię na coś lekkiego, kwiatowo - owocowego, bez piżma ambry, pieprzu, mydła i pudru... Odpowiedz Link
merolik Re: Good Life EdP 21.02.06, 09:16 Alchemiczko, widziałam w wątku "poszukiwany", że Elve tego szuka :) Odpowiedz Link
achemiczka Re: Good Life EdP 21.02.06, 10:00 Dzięki Meroliku :) za podpowiedź, emalia do Elvika już poleciała. Aha może dodam, że ja achemiczka, a nie alchemiczka hihi, złota nie produkuję :) Odpowiedz Link
merolik Re: Achemiczka - sorry :) 21.02.06, 14:24 A ja Cię zawsze odbierałam tak magicznie, jako Alchemiczkę właśnie. Ale już będę pamietać :))) Odpowiedz Link
tamara222 sprzedam Hypnotic Poison 21.02.06, 14:41 z 50 ml zostało 40 - moze ciut mniej :) sprzedam pilnie - cena do uzgodnienia :) Odpowiedz Link
merolik Re: :) 21.02.06, 14:51 achemiczka napisała: > A ja taka pospolita jestem.... :) Tego nie powiedziałam.:)) Chemia to dla mnie taka sama magia jak alchemia ;) Odpowiedz Link
bozena2121 LANVIN ECLAT D`ARPEGE 21.02.06, 22:07 Może komuś już się znudziły, chetnie odkupię każdą ilość. Odpowiedz Link
nitulina Re: Armani złote 23.02.06, 12:32 Zostało około 25/30 ml z 50 ml. Sprzedam albo zamienię na coś fajnego Odpowiedz Link