silencio18 Re: poszukiwany, poszukiwana XIII 03.03.06, 13:00 A ja nieśmiało spytam, czy nie stał się cud i czy komuś się przypadkiem nie znudziły Annick Goutal Eau d'Hadrien albo Les Nuits d'Hadrien? Kasa świeci u mnie pustką, ale zasoby półkowe wykazują, że na wymianę byłyby następujące zapachy: - Guerlain Samsara - Lancome Tresor - Gres Cabotine - Cacharel Anais Anais - EL Estee - Balmain Vent Vert - Body Shop White Musk - Givenchy Amarige - Fendi Donna w róznych pojemnościach i konfiguracjach. Są też pewnie inne jeszcze których nie pomnę lub mam nadzieję, że ich nikt nie pożąda ;-) No to teraz idę zaklinać los ;-) Abracadabra! Si Odpowiedz Link
hafsa Re: poszukiwany, poszukiwana XIII 04.03.06, 19:06 chodzi o Herba fresa Guerlain? Napisalam ci maila. Mam 2/3 butelki i moge ja ci odsprzedac za symboliczna cene Odpowiedz Link
gelsomina Violetta di Parma-chociaz kropelke 04.03.06, 21:07 czy ktos sie podzieli odrobina?w miare mozliwosci sie odwdziecze:) Odpowiedz Link
vanilia72 Agent Provocateur może ma ktoś kropelkę? 04.03.06, 21:17 odwdzięczę się czymś z mojej szafeczki ;) Odpowiedz Link
graza4 Tygrys Kenzo, Pure JS, TM Cologne 05.03.06, 18:02 Poszukuje większych ilości Pure Jil Sander i Thierry Mugler Cologne, natomiast Tygrysa pewnie nikt sie nie chce pozbywać (a może :)?), więc byłabym bardzo chetna na wymiane atomizerkową. W zamian moge zaproponować np. Un Zest de Rose, Oriental Summer, Ombre Rose, Yohji, Un Jardin sur le Nil, Stella i inne. Odpowiedz Link
ziereal Hermes sur de nil - 05.03.06, 22:40 chetnie odkupie jakas wieksza ilosc. Ewentualnie mozna mi odpsikac do perfumetki :). Odpowiedz Link
strega Re: Messe de Minuit Etro 06.03.06, 12:16 Ewentualnie cos innego Etro,naczytalam sie i teraz mnie straaasznie kusi, a nie mam mozliwosci poznania :/ Odpowiedz Link
assienka Champs elysees 06.03.06, 14:26 Może komuś się znudziło. Poszukuję w ilości 15 - 20 ml Odpowiedz Link
mmartiene shanghai poszukuje, takowoż agent provocateur :) 06.03.06, 16:09 mam sie czym odwdzieczyc :) prosze o maila martiene@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
jagnaaa Re: poszukiwany, poszukiwana XIII 06.03.06, 16:53 Pięknie proszę o odrobinkę Pure Wish, Apparition, Dolce Vita. Odpowiedz Link
kiku.san Organza Indecence poszukiwana 06.03.06, 20:05 Odkupię Organzę Indecence, może być malutka ilość... Odpowiedz Link
martyna101 jakiejkolwiek les belles niny ricci kropli szukam+ 07.03.06, 19:02 wstyd sie przyznac ale nie znam zadnej:(poratujcie odwdziecze sie:) Odpowiedz Link
oloom roma 08.03.06, 10:21 noszę się z zamiarem kupna w ciemno, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Gdyby ktoś miał kropelkę na zbyciu... Odpowiedz Link
mw35 Re: poszukiwany, poszukiwana XIII 08.03.06, 12:35 witam. szukam do powąchania fleur de diva. na papierku, w pustej fiolce ..... będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link
hafsa Re: poszukiwany, poszukiwana XIII-oferuje i szukam 08.03.06, 21:38 Witam, Uprzejmie donosze szanownym fankom pieknych zapachow, ze mam nastepujace probki do oddania calkowicie gratis lub na wymiane: Angel Violet Pampelune Guerlain x3 Narcisio Rodrigez For her My torrente Un Jardin du Nil Hermes Sonia Rykiel Woman Angel Innocent Escada Magnetism Pivone Magnifica Guerlain Chopard Infiniment Promesse Cacharel x2 Visit for women Azzaro Amor Amor Cacharel Cinema YSL True star Tony Hilinger Noa Cacharel I love Moschino Szukam zas skromnie: Mira Bai Silver Rain Addict2 Addict fraiche Bede wdzieczna za kropelke chocby. Odpowiedz Link
mangos To i owo 08.03.06, 21:56 Poszukuję sobie kilku kropel do przetestowania: Bvlgari eau the Blanc, Cashmere Mist, Splendor, Promesse, Eau de Cartier, Chanel Cristalle, Wish Pink Diamond, Diorissimo, Tendre Posion ( dziś mi się przysniły) Miss Dior Cherie, Sicily, Jose Eisenberg, Beyond Paradise, i z Estee lauder to jeszcze beautiful, Pleasures i Pleasures Intense a także White Linen, JPG Classique, L'instant de Guerlain, Chic, 212 Sexy, DKNY, L'eau par kenzo , Eternity i Eternity Moment, Alexander Mc Queen, Morgan de Toi, Moschino Cheap and Chick, J del Pozo, in black a także Duende Rykiel Rose Pure Jil Sander, Sport Jil Sander for woman, Skin, Cristal Noir Versace, Magie Noire, ufff, ale się rozpisałam. Nie pragne wielkich ilości, wystarczy chusteczka nasączona zapachem. Aż wstyd sie przyznac, że tyle jeszcze nie znam. Tak to jest , gdy bywa sie w Sephorze raz na ruski rok;) Odpowiedz Link
kaldko szukam Dolce Vita i Eau de Dolce Vita 08.03.06, 22:08 Najchętniej odkupię. Proszę o kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
elve Re: To i owo 08.03.06, 22:21 jakbys mi parę fiolek podeslala to Ci sporo moge przepsikac. bo na chusteczce to jakos nie tego. nigdy nie wysylalam chusteczek... Odpowiedz Link
achemiczka CLAIRE DE NILANG Lalique 09.03.06, 08:12 Może ktoś posiada i podesłaby mi próbeczke, maleńką... Codziennie patrzę na te wystawione na Allegro i mam ochotę, ale boje się bez spróbowania ...:) Odpowiedz Link
arc-en-ciel aqua allegoria 09.03.06, 08:37 poznalam niedawno HF i jestem zachwycona czytam opisy innych wod z tej serii i bardzo jestem ciekawa jak pachna czy znalazlyby sie dobre dusze, ktore podziela sie kropelka pampelune, anisii belli, flory nerolii lub gentiany? obiecuje odwdzieczyc sie najlepiej jak moge Odpowiedz Link
elve Re: aqua allegoria 09.03.06, 09:45 mam dwie pierwsze, ino fiolek nie mam. pisz na priva :) Odpowiedz Link
milena.rl intrusion edp 09.03.06, 09:42 i może Króla Słońce :) Ale mam tremę, pierwszy raz w tym wątku. Marzę by poznać któreś z tych perfum, tyle sie tu naczytałam :)) Że anyzkowe, grzybowe, słonecznikowe.. Chciałam nawet kupić Intrusion w ciemno (brak w perfumeriach). Ale może któraś z Was mi pomoze. Nie chcę fiolki - bo sama żółtodziób i nie mam fiolek :) Wystarczy mi chusteczka na serio. Sama w zamian mogę wysłać chusteczke choć mój "zbiór" skromny i pewnie wszystko z tego co mam juz znacie (Romance, Daliflor, True Star itd). Odpowiedz Link
roxi_hart AA Guerlain 09.03.06, 12:04 Widze ze ktos mnie wyprzedzil:) Ja znam tylko Pampelelun ( uwielbiam), Herba Fresca, Orange Mag. i Pivone MAg. . Chetnie poznam inne, w Douglasie jak narazie brak. Odpowiedz Link
lesbelles Venezia, zapachy A. Goutal 09.03.06, 15:26 Jak w temacie - będę "aktywnie" wdzięczna ;) Odpowiedz Link
rawita o kropelkę kadzideł CdG bardzo proszę! 09.03.06, 18:02 nie znam żadnego i nie mam jak powąchać :( Odwdzięczę się czym tylko mogę Odpowiedz Link
niesiatek Kto podzieli się L'or 10.03.06, 22:08 Zależy mi bardziej na większej próbeczce (odlewce), bo takie psiki w perfumerii mi nie wystarczają , nadal nie wiem czy chcę je mieć czy nie Podzielę się swoimi zapasami , poproszę o kontakt na @ gazetowego Odpowiedz Link
mangos Anisia Bella 10.03.06, 22:15 Anisia Bella poszukuję w większej ilości. Przypominają mi wakacje, spacery w porannej rosie, boso... Piękne są... Odpowiedz Link
hafsa porcja probek do oddania plus poszukuje 11.03.06, 11:45 Noa Cacharel Promesse Cacharel Simply Clinique Miracle LAncome Miracle so magic Lancome Devotion G.Sabatini Intense Boss AA Orange Magnifica AA Pampelune AA Pivonia Szukam nadal Silver Rain No i Eau du Soir Sisley Pozdrawiam Hafsa Odpowiedz Link
purplehaze obsesyjnie szukam kropelki "lutensów"... 11.03.06, 12:20 Datury Noir, Arabie i Ambre Sultan - bo oszaleję z ciekawości. Sama mogę sie podzielić jedynie BC i Le Baiser du Dragon... (a od przyszłego tygodnia - mam nadzieję - OI). Pozdrawiam, Purplehaze Odpowiedz Link
chatka_ Re: obsesyjnie szukam kropelki "lutensów"... 11.03.06, 12:22 Masz u mnie Ambre Sultan :)Adres chyba jeszcze mam :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: masz @ ode mnie + wdzięczność dozgonną... 11.03.06, 12:59 To w koncu ja bede moga sie odwdzieczyc... Odpowiedz Link
senta Re: obsesyjnie szukam kropelki "lutensów"... 11.03.06, 22:56 nie szalej-tylu wariatów wokol:-) Chetnie sie podziele:-) Odpowiedz Link
purplehaze Re: obsesyjnie szukam kropelki "lutensów"... 12.03.06, 01:14 Bardzo sie staram nie szaleć - stąd moja sygnaturka ;-) Ale im dłużej gonię króliczka... Miło mi będzie za Twoim pośrednictwem złapać któregoś za niewątpliwie (wiem po lekturze waszych recenzji) uroczy ogonek. Piszę @ i dziękczynienia. Odpowiedz Link
kopciuszek82 zielone i wiśniowe Les Belles!!! 11.03.06, 15:22 jak ma ktoś i może użyczyć kropelkę odwdzięczę się czymś z moich zapasów, np. Flowerbomb, L.Lempicka edp, Roma LB... Odpowiedz Link
maugorzata Un Jardin en Mediterranee - odrobinkę 11.03.06, 18:15 A mnie uszczęśliwiłaby niewielka ilość Un Jardin en Mediterranee. Opisy bardzo mnie kuszą, zwłaszcza te skojarzenia z Portugalią... ale boję się kupować w ciemno. Mam na wymianę sporo próbek. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link