czarna_a Organzą Indecence 02.03.06, 09:43 od kilku dni rozgrzewam się nią na zmianę z O klasyczną, ale czuję, że czas na coś nowego... może Eden? Odpowiedz Link
nitulina Re: Od rana Pampelune, a potem się zobaczy 02.03.06, 12:16 Siedzę i piszę, Pampeluna miała mnie postawć na nogi, ale jednak nie ma uroku zimą... Odpowiedz Link
a.g.n.i Jaisalmer!!!!! Już mój;-DDD 02.03.06, 21:02 Nituś, dzięki, już go uwielbiam, a i mojemu się podoba, hehe, sprowadze go w końcu na "złą drogę";-P - jak nic będzie to też nosił, chyba bardziej niż Palisander... Odpowiedz Link
kalia_t Beyond Paradise *Vanilce 03.03.06, 15:48 kiedy miną pierwsze akordy zapach jest nawet do rzeczy:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 03.03.06, 21:16 dekolt - Sicily (oj, pójdzie na wygnanie) prawa ręka - Pure Purple HB (ujdzie, pierwszy akord wali chemicznymi migdałami, potem jest grzecznie i trochę mdło) lewa ręka - Pleasures Exotic EL (przepiękne uderzenie południowych owoców, potem czuć klasyka, niestety wszystko zanika w blyskawicznym tempie) Odpowiedz Link
a.g.n.i Ambre Sultan, przelewałam dla przyjaciółki;-) 04.03.06, 10:12 oczywiście oblałam sobie całe łapy - bo tak, to byłby Jaisalmer;-) Odpowiedz Link
olesiam Blanc Bulgari zmiksowany z Hirisem:) 04.03.06, 10:51 Nieskazitelnie, elegancko, niewinnie:) Milego weekendu O. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę... 04.03.06, 11:11 Variations Carven - malinowa mgiełka:-)))*Mangos Odpowiedz Link
chatka_ After Five EA, Orchidee YR, meskim l'Instant :) 04.03.06, 14:37 Czyli sie doczekalam :) After Five, dobrze, ze to tylko probki, banal, z czasem odrobine zyskuja, wrzucam w głąb szafki, zobaczmy wiosna, latem... Orchidee, zapach z czasow licealnych,jestem zaskoczona, ze uzywalam tak klasycznch zapachow, niedawno So Pretty Eau Friutee przypomnial mi Flamme Bourgeois, a to jeszcze mocniejszy powiew klasyki. L'Instatnt z trojga najbardziej cieszy. Odpowiedz Link