arc-en-ciel 12.03.06, 16:10 czy ktos zamawial i czy sie sprawdzily? www.allegro.pl/item90896122__i_i_fiolki_na_proch_probowki_na_proch.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitulina Re: fiolki na proch 12.03.06, 16:19 Kupowałam, ale nie wiem jak się sprawdziły, tz są szczelne...ale czy zapach się nie zmienia i czy fiolki nie "wsysają" zapachu tak jak te które kilka forumek kupiło kilka miesięcy temu nie mam pojęcia... Musiałayby się wypowiedziec te dziewczyny które dostały próbeczki... Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: fiolki na proch 12.03.06, 16:26 kurcze, nawet nie wiedzialam, ze moga zmieniac zapach, chodzilo mi raczej o szczelnosc dzieki za odp, kupie na probe Odpowiedz Link
mrouh Re: fiolki na proch 12.03.06, 16:34 wczoraj kupiłam, zobaczymy jak się sprawdzą, powinny przyjść w tygodniu. Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: fiolki na proch 12.03.06, 16:36 jeszcze znalazlam szklane takie www.allegro.pl/item91508588_fiolki_szklane_4_ml_10_sztuk_od_ss.html Odpowiedz Link
nitulina Re: fiolki na proch 12.03.06, 16:41 O kupiłam te szklane. A co do plastikowych i owszem, zapac może się zmienić...mam próbeczki od kalooo które nie nadają się do użytku, perfumy weszły w reakcję z plastikiem, wżarły się w ścianki fiolki i całkiem zmieniły zapach... Odpowiedz Link
kalooo Re: fiolki na proch 14.03.06, 15:23 tak,te z allegro co miałam to były warte o kant tyłka potrzeć za przeproszeniem;> Ojej,ale byłam zła;{ Z całej dostawy do użytku jako takiego nadawało się chyba 5,bo reszta to już do mnie przyszła popękana... Jezu,ale się zeźliłam wtedy,łomatko;[ Odpowiedz Link
jop Re: fiolki na proch 12.03.06, 16:42 Nie - pękają w transporcie. Zasadnicza wina oczywiście leży po stronie poczty, która chyba traktuje przesyłki walcem, ale falt jest faktem - pękają przy korku, i to masowo. Odpowiedz Link
izolden Re: fiolki na proch 12.03.06, 19:23 Zgadzam się z tym w zupełności, pękają przy korku. Odpowiedz Link
achemiczka Re: fiolki na proch 12.03.06, 19:41 Wiem, że bardzo fajnie sie sprawdzają fiolki przeznaczone do analiz krwi :) Nie pekaja, w transporcie są ok i są szczelne, przy otwieraniu się nic nie wylewa (z tych szklanych bardzo niefajnie zdejmuje sie koreczek) Nie jestem tylko pewna co do absorpcji medium w ścianki fiolki... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: fiolki na proch 12.03.06, 21:06 te do krwi są rewelacyjne, trzeba je tylko przed napsikaniem perfum wypłukac, one mają jakąś substancję, żeby krew nie krzepła;-P Osoby, z którymi się czasem dzielę fiolkami, niech nie popadają w przerażenie - dostają wypłukane już;-) Nie zauważyłam niekorzystnych zmian w zapachu perfum;-) aha, "piorą" się z zapachu też ładnie... Szkoda tylko, że dostaję je tylko od czasu do czasu;-P ale głupio mi prosić o więcej... Odpowiedz Link
senta Re: fiolki na proch 12.03.06, 22:14 Te na proch nie sa dobre.Wlasnie szykuje przesylke Lutensow i wyciekla mi prawie cala zawartosc Datury..wrrrr,korki sa nieszczelne!! Odpowiedz Link
mrouh Re: fiolki na proch 14.03.06, 21:00 Potwierdzam, na proch sa beznadziejne! Nie tyle mają nieszczelne korki, co perfumy osłabiają ten plastik i bez żadnych nacisków po prostu pęka. Przygotowałam dla Mangos trzy próbki i już po 3 godzinach miały zdruzgotaną część przy korku. Dobrze, że mam pomysł jak je inaczej wykorzystać:-) W każdym razie nie warto, nei nadają się. Ten plastik jakiś nie taki. Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: fiolki na proch 14.03.06, 15:02 zamowilam te szklane, przyszly dzis, sa calkiem w porzadku :)) Odpowiedz Link