tranzystor4 07.04.06, 23:36 Jak sądzicie, ma to szanse powodzenia? Zapach mnie uwiódł, ale chyba nieco za późno :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saturnzreturn Re: Gucci Homme na lato 08.04.06, 00:41 Na chłodniejsze (takie do 20stopni) wieczory wiosenno-letnie może się nadać ale nie odważyłbym się w dzień przy temperaturze powyżej 20 stopni go użyć ;)..W takich okolicznosciach tylko świeżuchy :) Odpowiedz Link
sorbet Re: Gucci Homme na lato 08.04.06, 13:37 Lato wieczorem, owszem. Tak wiec jedynie teraz Ci pozostaje:-)) Odpowiedz Link
merolik Re: Gucci Homme na lato 08.04.06, 14:29 A biorąc pod uwagę, że na gorące lato możemy jeszcze długo czekać, zapach jak najbardziej wart kupienia i używania od zaraz :)) Odpowiedz Link
pour-homme Re: Gucci Homme na lato 11.04.06, 17:07 Wlasnie dzis kupilem Gucci Pour Homme, chodzilem za nim juz dosc dlugo. Jeszcze przez kilka chlodniejszych dni bedzie mi sluzyl, jak tylko zrobi sie cieplej schowam do szufladki i wymienie na Emporio White. Uzywaj poki chlodno, przy wyzszych temperaturach moze kogos skutecznie omdlic ;) Na letnie wieczory po 21 delikatne dawkowanie bedzie ok :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Gucci Homme na lato 11.04.06, 23:09 Mnie takze i w zime gucci dusi:) A ja teraz sobie używam, bulgari aqua na zmianę z boss edition green;] A White juz mi się skonczył. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link
pour-homme Re: Gucci Homme na lato 14.04.06, 14:30 Jeszcze chcialem cos dodac do tematu, strasznie nietrwaly ten zapach :| Pachnie gora 2-3 godziny, zaluje troche, ze go kupilem :( Pozdrawiam Odpowiedz Link
strong16 Re: Gucci Homme na lato 14.04.06, 14:43 to daj do na stragan:) jatez kupilem Gucciego w tym miesiacu...flakon extra zapach tez, ale trwałosc nienajlepsza... Odpowiedz Link