Gość: fajny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:02 Studenci wy sie bawcie u siebie w domach a nie na ulicy i bez piwa bo tylko chlacie piwsko a potem rozrabiacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Re: Inne trasy autobusów IP: 213.199.204.* 21.05.04, 10:22 jesteś niefajny , że tak sądzisz.Ale co tam słońce świeci jest się z czego cieszyć;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki Re: Inne trasy autobusów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:07 Wycofane autobusy, coś mi się zdaję że nie potrzebnie - i tak na tych "juwenaliach" będą jedynie garstki ludzi. Inni albo bojkotuja, albo pojechali do domu. Ps. a na miejscu Żywca to bym się wycofał! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Inne trasy autobusów IP: 213.199.204.* 21.05.04, 14:30 Szczerze mowiac w du*ie mam takie juwenalia ze nawet pobawic sie nie mozna!!Ja na pewno nie ide... znajomi tez sie nie wybieraja wiec zycze powodzenia i milej zabawy!Jak ma byc tak samo jak w tamtym roku to WIELKIE DZIEKI za taka zabawe!! PS mam nadzieje ze nie skonczy sie na strzelaninie tak jak w Lodzi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloe Re: Inne trasy autobusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:52 Ja na miejscu żywca chciałbym zwrotu kasy, te juwenalia to KOMPROMITACJA władz miasta i uczelni :( Odpowiedz Link Zgłoś