roxi_hart Re: Envy Me 2 27.04.06, 14:41 Wachalam wczoraj, wg mnie uderzajaco podobny do Envy. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Envy Me 2 27.04.06, 23:37 Ale dzis juz nie sa podobne :)) Zapach jak najbardziej zielony, zielony jak suszona mieta, w kolorze i odbiorze, wizualnie porazka, ale sam zapach mile zaskoczenie! Nie wiem czy nie bedzie sposobem na letnie upaly... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Envy Me 2 28.04.06, 22:00 Ja testowałam go wczoraj i zrobiłam błąd, bo psiknęłam dwa razy na szyję i ... nic kompletnie nie poczułam. Ale pamiętam, że byłam zawiedziona, wychwytując nuty głowy zaraz po psiknięciu. Odpowiedz Link
elve Re: Envy Me 2 01.05.06, 15:06 fajny początek, rzeczywiście sporo mięty, pognieciona trawa plus idealnie wyważona ilość czegoś lepiąco słodkiego... niestety potem porażka i to totalna, po 3 godzinach pachnie jak tani płyn do czyszczenia armatury :/ z pierwszych intrygujących nut zostaje tylko ta kwaśna trawa. zielony, fakt, ale to ciągle fmcg... podobieństwa do pierwszego envy nie widzę, tamten ma klasę i seks w sobie, ten... powiedzmy że dużo świeżości :> Odpowiedz Link