olesiam 12.05.06, 11:01 Ricci Cherry Fantasy i Chergui SL na nadgarstku, i choć to tylko wosk, nie moge sie oderwać:)przypomina bardzo Dzing! Miłego dnia O. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh katastrofą... finansową:-) 12.05.06, 14:55 w perspektywie:-) Po pierwsze ogólnie pachniałam rano, ale to było dawno:-) Incanto i jestem verry happy, ze mam choc próbeczkę. Od kilkunastu minut pachnę Anais z próbeczki od Elve i cos mi się zdaje, że moja minaiturka była trzymana w złych warunkach albo jest bardzo stara, bo wprawdzie coś podobnego jest pomiedzy anais a nią, ale jakies takie... dziwne są... no, nic, trudno się mówi... a Elve przysłała mi jeszcze Agenta Provocateur'a i to jest właśnie ta katastrofa finansowa wperspektywie, którą pachnę, bo padłam trupem, zakochałam się i chcę go! to jest to! mam nadzieję, że jeszcze troche go będę czuć i że jesli się zmieni, to tak, że mi się bedzie podobał dalej tak jak teraz. Sprowokuje mnie do zdobycia go, taki z niego Agent... Ma cos z enjoy i to cos właśnie niesłychanie mi się podoba. och... Odpowiedz Link
toula Zasadniczo Tea Rose , 12.05.06, 16:41 lewy nadgarstek Dzingiem, prawy-Chanel Cristalle. Jestem łagodnie odurzona:-) Odpowiedz Link
benita5 Wybieram sie wieczorem na koncert;)) kompletnie 12.05.06, 17:26 nie wiem w co sie ubiore, za to wiem ze bede pachniec Shalimarem ;))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Wybieram sie wieczorem na koncert;)) komple 12.05.06, 22:18 Odwazna jestes ;) Ja na koncert grupy Majchrzaka wlozylam dzis Romance, co by gesta od dymu i jazzu atmosfere rozcienczyc :)) Odpowiedz Link
benita5 Re: Wybieram sie wieczorem na koncert;)) komple 13.05.06, 10:16 Prosze sie nie nabijac z Shalimarowej odwagi bo...Guerlain chodzil za mna caly dzien, bylam pewna ze go zaloze, za to przez przebieranki ciuchowe omal nie doszlo do spoznienia;o Nie slyszalam natomiast jazzowowania grupy Majchrzaka, jesli jest tak dobra jak aktorstwo Krzysztofa M. to zapewne swietnie sie bawilas;o) Bardzo cenie KM i za obecnosc u Kolskiego i pare innych mgnien, i za celne, niekiedy bezkompromisowe txty z naszego festwialu filmowego;o) Wczoraj doswiadczalam koncertu z marimba;)) m.in. Neya Rosauro... A jeszcze slowko na jazzowo, w niedziele ide na trio z Miskiem Miskiewiczem ale dymu raczej sie nie spodziewam tamze;))bo to filharmonia na Olowiance, ale bedziemy rozcienczac atmosfere i tak;)) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachne...:) 12.05.06, 17:41 na razie tylko na nadgarstkach: dzing! i borneo 1834. i sa to strzały w 11. zwłaszcza ten drugi, a przecież to tylko woskowa próbka! to jak pachnie pełna wersja? chyba sobie zażyczę na urodziny. dzing! przy nim jest troszkę ulotny, ciężko mi go dokładnie poczuć, ale to co czuję jest świetne! a na wieczór mam ochotę na coś słodkiego, pewnie escada collection :) Odpowiedz Link
senta Black M.Korsa 12.05.06, 22:02 zlagodzony dwiema kroplami Ambre Precieux MPetG Na wieczor... Odpowiedz Link
kalia_t Umysł orzeźwiał przez cały dzień L'Eau d'Issey 12.05.06, 22:49 z próbki *Merolik:-))) Odpowiedz Link
chatka_ BLV, poprawilam Rosamor :))) 13.05.06, 11:21 Za oknem ciepelko, w domu jakos ponuro, musialam szybciutko cos z tym zrobic :)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Aoudem:-) zachciało mi się"czegoś mocniejszego":-P 13.05.06, 16:01 mam nadzieję, że nie zamorduję otoczenia, a co tam, podejrzewam, że raczej otoczenie zamorduje mnie - będę na juwenaliowym koncercie Kultu, to może mocna bariera zapachowa wskazana;-P Odpowiedz Link
mrouh Re: Helmut Lang n/txt 13.05.06, 16:21 płynem do podłóg:-) sprzatam, perfumy by sie tylko marnowały w oparach domestosa, płtynu do naczyń i podłóg:-) Odpowiedz Link
m23p31 Libertine 13.05.06, 16:49 moja dzisiejsza zdobycz:) Nie spodziewałam się, że tak się zaprzyjaźnimy;] Coś mi przypomina... b1.lilypie.com/gHwbp2.png Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachne...:) 13.05.06, 19:50 Eau de Lalique w rozkosznym maleńkim atomizerku w stylu retro odpsikanym przez wielką forumową przyjaciólkę. Ach te Eau de Lalique! Chciałam je już kupić wieki temu, ale pojemność 200 ml trochę mnie przeraziła, potem plany odeszły w niebyt, teraz wróciły - ale cóż, z powodów mieszkaniowych wszelkie zakupy zostały mocno odłożone w czasie :) nie ukrywam, że taki okres zakupowej abstynencji wyszedł mi chyba na dobre - ani chybi doszłabym już do 200 flakonow... a tak, uskromniłam się, mieszkanie kupione, wszelkie pieniądze idą na ten cel właśnie (no część na mojego kociego maluszka ukochanego). A ja poczułam się wręcz przygnieciona ilością flakonow i od dawna mam ochotę pozbyć się sporej części... ciągle jeszcze mi szkoda trochę, ale kto wie, kto wie :) Choć nie ukrywam, że jak się trochę odkuję od finansowego dna, to z wielką chęcią nabyłam wspomniane Eau de Lalique... jakoś tej wiosny nie ciągnie mnie aż tak bardzo do mocno odurzających kwiatków, chyba wolę te bardziej rześkie, wędrujące w kierunku unieksowych. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachne...:) 14.05.06, 07:11 Koci maluszek:-)? Och zazdroszczę, takie "maluszkowe" czasy u kota są cudne;-) Ja mam już wielkiego bandytę;-P Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachne...:) 13.05.06, 20:31 chciałam porównać zeszło- i tegoroczną edycję letnią Opium, więc pachnę nimi na nadgarstkach... cóż z tego, kiedy przyplątało sie katarzysko! zdążyłam tylko wyniuchać, że jeden ma bardziej cytrusowe otwarcie - i na tym koniec olfaktorycznych doznań. mam nadzieję, że choróbsko szybko pójdzie precz i będę się mogła pławić się w oparach Opium :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Scentem, potrzebuję czegoś na orzeźwienie+ 14.05.06, 06:49 ciała i umysłu;-P Brrr, żeby o takiej godzinie przychodziło człowiekowi wstawać w niedzielę... Odpowiedz Link
agmusz Helmut Lang i poza Pocałunkiem Smoka 14.05.06, 08:18 przypomina mi zapach magla . Pocieszam Agni, ze ja też od rana na nogach, właśnie w pracy jestem:( Ale tylko do 13:) Odpowiedz Link
mangos L'Eau par Kenzo 14.05.06, 08:26 wykończyłam wielką próbkę od Elve. Na dworze rześko, ochłodziło się po wczorajszej burzy;) Ja akurat do pracy dziś nie idę, ale wstałam już o 6 z lekkim bólem głowy. Popijam mineralną z cytryną,która wyjątkowo mi smakuje. Bronię się przed kacem. Wieczorem trzeba być w formie- wypadałoby odebrać rowery zostawione u teściów;) Odpowiedz Link