Dodaj do ulubionych

Dziś pachne...:)

12.05.06, 11:01
Ricci Cherry Fantasy i Chergui SL na nadgarstku, i choć to tylko wosk, nie
moge sie oderwać:)przypomina bardzo Dzing!
Miłego dnia
O.
Obserwuj wątek
    • paniszprottka flowerbomb z probki ;) 12.05.06, 12:48
    • sorbet Odeur53 all over:-)) 12.05.06, 14:04

• mangos Helmutem Langiem i SMS;) 12.05.06, 14:40
      ...mieszanka wybuchowa
      • mrouh katastrofą... finansową:-) 12.05.06, 14:55
        w perspektywie:-) Po pierwsze ogólnie pachniałam rano, ale to było dawno:-)
        Incanto i jestem verry happy, ze mam choc próbeczkę. Od kilkunastu minut pachnę
        Anais z próbeczki od Elve i cos mi się zdaje, że moja minaiturka była trzymana w
        złych warunkach albo jest bardzo stara, bo wprawdzie coś podobnego jest pomiedzy
        anais a nią, ale jakies takie... dziwne są... no, nic, trudno się mówi... a Elve
        przysłała mi jeszcze Agenta Provocateur'a i to jest właśnie ta katastrofa
        finansowa wperspektywie, którą pachnę, bo padłam trupem, zakochałam się i chcę
        go! to jest to! mam nadzieję, że jeszcze troche go będę czuć i że jesli się
        zmieni, to tak, że mi się bedzie podobał dalej tak jak teraz. Sprowokuje mnie do
        zdobycia go, taki z niego Agent... Ma cos z enjoy i to cos właśnie niesłychanie
        mi się podoba. och...
        • toula Zasadniczo Tea Rose , 12.05.06, 16:41
          lewy nadgarstek Dzingiem, prawy-Chanel Cristalle. Jestem łagodnie odurzona:-)
    • arc-en-ciel Flora bella n/t 12.05.06, 16:44
    • epikurejka Belle de nuit Fragonard n/t 12.05.06, 16:57
      • benita5 Wybieram sie wieczorem na koncert;)) kompletnie 12.05.06, 17:26
        nie wiem w co sie ubiore, za to wiem ze bede pachniec Shalimarem ;)))
        • chatka_ Re: Wybieram sie wieczorem na koncert;)) komple 12.05.06, 22:18
          Odwazna jestes ;) Ja na koncert grupy Majchrzaka wlozylam dzis Romance, co by
          gesta od dymu i jazzu atmosfere rozcienczyc :))
          • benita5 Re: Wybieram sie wieczorem na koncert;)) komple 13.05.06, 10:16
            Prosze sie nie nabijac z Shalimarowej odwagi bo...Guerlain chodzil za mna caly
            dzien, bylam pewna ze go zaloze, za to przez przebieranki ciuchowe omal nie
            doszlo do spoznienia;o

Nie slyszalam natomiast jazzowowania grupy Majchrzaka, jesli jest tak dobra jak
            aktorstwo Krzysztofa M. to zapewne swietnie sie bawilas;o) Bardzo cenie KM i
            za obecnosc u Kolskiego i pare innych mgnien, i za celne, niekiedy
            bezkompromisowe txty z naszego festwialu filmowego;o)

Wczoraj doswiadczalam koncertu z marimba;)) m.in. Neya Rosauro...

A jeszcze slowko na jazzowo, w niedziele ide na trio z Miskiem Miskiewiczem ale
            dymu raczej sie nie spodziewam tamze;))bo to filharmonia na Olowiance, ale
            bedziemy rozcienczac atmosfere i tak;))
            • benita5 Na razie kompleksowo jezynami od Yves Rocher ;)) 13.05.06, 10:18
    • elve Re: Dziś pachne...:) 12.05.06, 17:41
      na razie tylko na nadgarstkach: dzing! i borneo 1834. i sa to strzały w 11.
      zwłaszcza ten drugi, a przecież to tylko woskowa próbka! to jak pachnie pełna
      wersja? chyba sobie zażyczę na urodziny. dzing! przy nim jest troszkę ulotny,
      ciężko mi go dokładnie poczuć, ale to co czuję jest świetne!
      a na wieczór mam ochotę na coś słodkiego, pewnie escada collection :)
    • m23p31 Cristobal 12.05.06, 18:12
      jedna z moich pierwszych miłości;o
      • senta Black M.Korsa 12.05.06, 22:02
        zlagodzony dwiema kroplami Ambre Precieux MPetG
        Na wieczor...
    • kalia_t Umysł orzeźwiał przez cały dzień L'Eau d'Issey 12.05.06, 22:49
      z próbki *Merolik:-)))
    • mangos BLV Bvlgari... 13.05.06, 08:35
      uwielbiam
    • a.g.n.i Re: Dziś pachne...:) 13.05.06, 08:43
      Daim Blond;-)))
      • chatka_ BLV, poprawilam Rosamor :))) 13.05.06, 11:21
        Za oknem ciepelko, w domu jakos ponuro, musialam szybciutko cos z tym zrobic :))
    • a.g.n.i Aoudem:-) zachciało mi się"czegoś mocniejszego":-P 13.05.06, 16:01
      mam nadzieję, że nie zamorduję otoczenia, a co tam, podejrzewam, że raczej
      otoczenie zamorduje mnie - będę na juwenaliowym koncercie Kultu, to może mocna
      bariera zapachowa wskazana;-P
    • sorbet Zalany jestem Eau Fraicher Diora (dzięki Chatko:-) 13.05.06, 16:04

• mangos Helmut Lang n/txt 13.05.06, 16:14

• mrouh Re: Helmut Lang n/txt 13.05.06, 16:21
        płynem do podłóg:-) sprzatam, perfumy by sie tylko marnowały w oparach
        domestosa, płtynu do naczyń i podłóg:-)
      • agmusz Re: Helmut Lang- ja też:) 13.05.06, 17:15

• m23p31 Libertine 13.05.06, 16:49
      moja dzisiejsza zdobycz:)
      Nie spodziewałam się, że tak się zaprzyjaźnimy;] Coś mi przypomina...
      b1.lilypie.com/gHwbp2.png
    • epikurejka O Oui 13.05.06, 16:55
    • balbina_alexandra Re: Dziś pachne...:) 13.05.06, 19:50
      Eau de Lalique w rozkosznym maleńkim atomizerku w stylu retro odpsikanym przez
      wielką forumową przyjaciólkę. Ach te Eau de Lalique! Chciałam je już kupić wieki
      temu, ale pojemność 200 ml trochę mnie przeraziła, potem plany odeszły w niebyt,
      teraz wróciły - ale cóż, z powodów mieszkaniowych wszelkie zakupy zostały mocno
      odłożone w czasie :) nie ukrywam, że taki okres zakupowej abstynencji wyszedł mi
      chyba na dobre - ani chybi doszłabym już do 200 flakonow... a tak, uskromniłam
      się, mieszkanie kupione, wszelkie pieniądze idą na ten cel właśnie (no część na
      mojego kociego maluszka ukochanego). A ja poczułam się wręcz przygnieciona
      ilością flakonow i od dawna mam ochotę pozbyć się sporej części... ciągle
      jeszcze mi szkoda trochę, ale kto wie, kto wie :)
      Choć nie ukrywam, że jak się trochę odkuję od finansowego dna, to z wielką
      chęcią nabyłam wspomniane Eau de Lalique... jakoś tej wiosny nie ciągnie mnie aż
      tak bardzo do mocno odurzających kwiatków, chyba wolę te bardziej rześkie,
      wędrujące w kierunku unieksowych.
      • a.g.n.i Re: Dziś pachne...:) 14.05.06, 07:11
        Koci maluszek:-)?
        Och zazdroszczę, takie "maluszkowe" czasy u kota są cudne;-) Ja mam już
        wielkiego bandytę;-P
    • elve Re: Dziś pachne...:) 13.05.06, 20:31
      chciałam porównać zeszło- i tegoroczną edycję letnią Opium, więc pachnę nimi na
      nadgarstkach... cóż z tego, kiedy przyplątało sie katarzysko! zdążyłam tylko
      wyniuchać, że jeden ma bardziej cytrusowe otwarcie - i na tym koniec
      olfaktorycznych doznań. mam nadzieję, że choróbsko szybko pójdzie precz i będę
      się mogła pławić się w oparach Opium :)
    • zettrzy Vicolo Fiori Etro 13.05.06, 23:30

• mangos Nicy 14.05.06, 06:05

• mangos Niczym miało być 14.05.06, 06:05

• a.g.n.i Scentem, potrzebuję czegoś na orzeźwienie+ 14.05.06, 06:49
      ciała i umysłu;-P
      Brrr, żeby o takiej godzinie przychodziło człowiekowi wstawać w niedzielę...
      • agmusz Helmut Lang i poza Pocałunkiem Smoka 14.05.06, 08:18
        przypomina mi zapach magla . Pocieszam Agni, ze ja też od rana na nogach,
        właśnie w pracy jestem:( Ale tylko do 13:)
    • mangos L'Eau par Kenzo 14.05.06, 08:26
      wykończyłam wielką próbkę od Elve. Na dworze rześko, ochłodziło się po wczorajszej burzy;) Ja akurat do pracy dziś nie idę, ale wstałam już o 6 z lekkim bólem głowy. Popijam mineralną z cytryną,która wyjątkowo mi smakuje. Bronię się przed kacem. Wieczorem trzeba być w formie- wypadałoby odebrać rowery zostawione u teściów;)
    • m23p31 Libertine 14.05.06, 08:57
      ... już nie mogłam się doczekać:)
      • merolik Re: Madness :)))/nt 14.05.06, 11:27

• arc-en-ciel live J.Lopez 14.05.06, 13:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka