forevermore79 24.05.06, 09:45 Męski Dali Le Roy Soleil- zapomnialem, ze mam :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merolik Re: Też Le Roy :)) śnił mi się, ale zapomniałam .. 24.05.06, 19:46 o tym i wybrałam go nie dlatego. Dopiero teraz sobie o tym przypomniałam :))) Zapach został skomplementowany :))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 25.05.06, 00:08 Scent Gloss - fuj fuj fuj! zamaskowałam go Sensations JS. Odpowiedz Link
zettrzy klasyczna Aqua di Parma, ale od poniedzialku 25.05.06, 00:21 siedze w bardzo korporacyjnej sytuacji i nie moge zmienic repertuaru do konca tygodnia Odpowiedz Link
a.g.n.i Le Feu, na razie spray do ciała i chyba na tym+ 25.05.06, 09:08 poprzestanę... no ewentualnie kropelka przed samym wyjściem... zobaczymy Odpowiedz Link
m23p31 Królem Słońce... 25.05.06, 09:11 ... jest coś w nim, co powoduje, ze przypomina mi Rush - nasiona kolendry? Odpowiedz Link
ja_sylwia Pamplelune-myślałam, że będzie cieplej, a na łapie 25.05.06, 15:51 czarną manią, której to resztki cudem jakimś ustrzeliłam i wącham i wącham i ciesze się niezmiernie,i forum to pod niebiosa wychwalam, bo tu się o Manii dowiedziałam. O! Odpowiedz Link
voluptas Violettą Penhaligon's 25.05.06, 16:23 suszę próbkę w oczekiwaniu na własną, cudownie upolowana flaszeczkę :D Odpowiedz Link
m23p31 Breathless Victoria Secret... 25.05.06, 19:38 najświeższe pranie jakie kiedykolwiek czułam:))) Odpowiedz Link
wiolinka100 Boudoir... 25.05.06, 20:05 Kolejny zakup w ciemno. Właśnie go poznaję i szczerze powiedziawszy nie wiem co o nim sądzić. Ładny, ale coś w nim mi przeszkadza- jakaś świdrująca nutka, trochę starodawny, lekko pudrowy i taki... inny od zapachów które znam. Reakcja męża, na moją prośbę aby opisał ten zapach to cytuję "zapach ciała, erotyczny" i chciałby abym go miała( a ja już go mam :)) Hmmm... Pozdrawiam Odpowiedz Link
benita5 Re: Boudoir... 25.05.06, 21:46 no to milo ze sie podoba mezowi... i w dodatku kojarzy sie erotycznie;) Mnie sie tez tak kojarzy i ale w domu niestety szlaban na Boudoira bo ponoc zbyt doslowny... ;P Odpowiedz Link