elve Re: Dziś pachnę... 14.06.06, 19:07 Truth Lush dzięki Chatce :) cudnie! a z nadgarstka pięknie pachnie mi Un Bois Vanille, oj jak kusi! ale podobno przy dłuższym noszeniu nudzi się, bo jednowymiarowo słodkie... nie wiem :) wydaje się rozkoszne! zupełnie inaczej niż z wosku... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 14.06.06, 20:05 Pachnę dziś w zasadzie Chopard Wish Pink Diamond od rana ale po spotkaniu z Elve również kilkoma innymi rzeczami - zdecydowanie najbardziej wgryza mi się w nozdrza Cristobal EDT. Porównywałyśmy z EDP, której skromną posiadaczką jestem. Cristobal to jedna z moich największych fascynacji zapachowych w życiu w ogóle. Kto by pomyślał, że tak mnie weźmie! Pamiętam jak C. leżał w perfumeriach (byłam jeszcze wtedy studentką) i jak szybko go skreśliłam (wydawało mi się, że okropnie się na mnie rozwija). A tymczasem takie olśnienie po latach (to mój zapach numer jeden zeszłej zimy). Dzięki dzisiejszej konfrontacji przekonałam się, że jednak EDP mnie bardziej fascynuje, i chyba czas porobić zapacy, a tu maly dramat, wszędzie ino EDT :) Miałabym ochotę użyć nawet teraz, mimo tego okrutnego skwaru na zewnątrz... Odpowiedz Link
chatka_ raz Obsession raz Organza I 15.06.06, 16:09 tak juz od ponad tygodnia, nadeszly w koncu dni na cieple zapachy :)) Odpowiedz Link
voluptas Woodcoffee CdG+ 15.06.06, 18:10 a na łapie Idol z próbki, testuje go od 3 dni. I już WIEM, co będzie moim kolejnym nabytkiem ;))) Odpowiedz Link
ewena Re: Dziś pachnę... 16.06.06, 10:34 już czwarty dzień Romą, no jestem zauroczona, co za piękny, zmieniający się, pobudzający zapach...cudo! Odpowiedz Link
mangos Boskimi Be 21, Chatko, zakochałam się:) 16.06.06, 11:03 Cudowne, bardzo kobiece...piękneeeee! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Boskimi Be 21, Chatko, zakochałam się:) 16.06.06, 14:36 mangos napisała: > Cudowne, bardzo kobiece...piękneeeee! No to jest okazja by w koncu cos kupic:)Powiedziec Ci kto ma je na zbyciu?:))) Odpowiedz Link