kalia_t Skin na upały najlepszym lekarstwem:-))) 21.06.06, 15:29 a na nadgarstkach Pamplelune(o dziwo naie zgorzkniały) i przepiękna Thoerma w wersji lekkiej:-))) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 21.06.06, 17:17 Rano Ombre Rose Brosseau, pozniej doprawiłam Musc'iem Lorenzo Villoresi, i mankiet- nadal niestety Angel Rose, nadgarstek juz wyszorowany:-/jaki "brudny" zapach. Odpowiedz Link
merolik Re: czarna Mania z lodówki, ale... 21.06.06, 20:34 w upał nie miała szans się rozwinąć :( Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 22.06.06, 10:50 Testuje Musc Lorenzo Villoresi (galbanum,cardamon,flowers,geranium,rose,musc, amber,sandalwood, amber)-nie pożałowałam sobie,wylałam cała próbke:) czysty,niewinny, pachnie dzieckiem:)troche akcentów z Ombre Rose,Musc Oil i Helmuta Langa. Na popołudnie czeka Ogródek Nilowy, chyba ze Musc zaskoczy trwałością:) Odpowiedz Link
kati_mm Niczym... bo zapomniałam rano czegoś użyć... 22.06.06, 13:02 Ale chyba zaraz poratuję się próbką Heliotrope :) Odpowiedz Link
ja_sylwia Gentianą z próbki, ale... 22.06.06, 14:09 chyba sie nie polubiłyśmy. Pachnie na mnie jak bazarowa woda po goleniu. Odpowiedz Link
m23p31 Tumulte z próbki 22.06.06, 15:02 przypomina mi zapach różańca mojej babci, przywiezionego z Watykanu, wykonanego z drzewa rózanego... mmmm Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Tumulte z próbki 22.06.06, 15:12 m23p31 napisała: > przypomina mi zapach różańca mojej babci, przywiezionego z Watykanu, wykonanego > > z drzewa rózanego... mmmm He, a mnie przypomina rewelacyjny tort z masą z dzikiej róży,który moja daleka babcio/ciocia od lat robi( przepis jest ściśle tajny )na specjalne okazje :) Odpowiedz Link
mangos A ja... 22.06.06, 15:12 w te upały nie wiem czym pachnieć. Rano było Grain de Folie, teraz Anisia Bella ( sprawdza się) , ale w sumie to i tak wszystko wydaje mi sie za ciezkie... Odpowiedz Link