aggis20 Princess VW odkupię (najlepiej) niewielką ilość... 23.08.06, 17:38 Jednak mnie zastanawia caly czas ten zapach a za granice sie w najblizszym czasie nie wybieram;) jesli ktoras z Was ma to chetnie odkupie, najlepiej na poczatek mala ilosc na przetestowanie ale jesli bedzie wiecej to zaryzykuje i odkupie w ciemno:) Odpowiedz Link
ja_sylwia Delices Cartier i Gloria 23.08.06, 20:09 Delices przygarnęłabym jakąś resztkę bądź odleweczkę (ach, jak mi w nich słodko:))) a Glorię, parę kropel do testów. Za Delices zrobię odlewkę: Pamplelune, D&G red, Eau d'amour Givenchy, ewentualnie z ciężkim sercem Stellę Sheer 2006. O, to na razie tyle, niedużo mi trzeba:) Odpowiedz Link
maminka5 szukam próbki bvlgari au blanc 23.08.06, 21:12 moze jednak znajdzie sie ktos kto ma odlewke lub moze zrobic zielonych pomidorków. PROSZE odkupie/wymienie szukam tez próbki poeme, bvlgari au blanc mam wiele na wymiane Odpowiedz Link
roxi_hart Re: VENEZIA PASTELLO Laura Biaggiotti 24.08.06, 08:36 A skad jestes? Widzialam Venezie w pewnej perfumerii w Olsztynie, moge podejsc i sprawdzic ile za nia chcha. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
groszek75 Re: VENEZIA PASTELLO Laura Biaggiotti 24.08.06, 09:23 napisałam na pocztę, bo mam 10ml eau de parfum. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
anielkac Angel Innocent 24.08.06, 09:15 Odkupię każdą ilość Angel Innocent (powyżej 5ml) lub wymienię na 70ml Versace Woman Odpowiedz Link
mia_20 Re: Poszukuję... edycja 69 24.08.06, 09:27 BLV lub BLV Notte ILA Fleur któraś z wód toaletowych AA Too Much Champs Elysees 1881 Collection Extravagance wersje Delicate - 24 Faubourg oraz Rouge Flora Bella mam nadzieje że wszystko napisałam ;) Odpowiedz Link
maja1000 Diva Ungaro 24.08.06, 16:46 ... próbkę/odlewkę chętnie przygarnę. W zamian różniste różności:-) Odpowiedz Link
mangos Poupee i Byzance i Tocade Rochas + 24.08.06, 18:41 Aquawoman, Vocalise, Rykiel Rose Silk Ribbons, Beyond Paradise Magie Noire L Lolita lempicka Cheap and Chic Moschino Winter Delice dla przypomnienia hanae Mori Butterfly, Spellbound, White Linen Euphoria Blossom, Code Armani Black Jdel Pozo Bvlgari Black Lilia Bella AA Escada Tropical Punch Escada Ocean Blue Chic CH Delices de cartier Lista jak zwykle długaśna i z góry dziękuję tym,którzy przez nia przebrnęli. Byłabym wdzięczna za chociażby kroplę któregoż z zapachów. Sama mam na ew.wymianę próbkową: Le Baiser du Dragon, Nu edt, Black Cashmere, stara Mania, OI (resztka ale oddam ciut za coś na czym mi szczególnie zależy) Fleur de Diva Amor Amor, Shalimar Light Premier Jour, Addict, Grain de Folie Oriental Summer, Roma, mauboussin Dolce Vita, Initial Boucheron, Desnuda, Jaipur Saphir, Sun Moon Stars, Stella Carven Variations Hot Couture edp ( tez resztki), Carolina edt ( moge przytaszczyc od kolezanki,której podarowałam) Le Monde est Beau, BLV Lolita edt Extravagance Helmut Lang Automne Van Cleef and Arpels Chyba to wszystko co sie w szafce kryje. Mam jeszcze kilka próbek,które leżą a wiem,że używać nie będę: Gentiana, Ombre Rose resztka itd Odpowiedz Link
a.sieniek L'or pusty flakon 25.08.06, 09:23 Czy ktoś mógłby mnie poratować pustym flakonikiem po L'or klasycznym? Umówiłam się z forumowiczką na odlewkę i chciałabym ją mieć w tej pięknej buteleczce. Chętnie zapłacę - w granicach rozsądku ;) Odpowiedz Link
nevada87 Poszukuję korka od Versace Crystal Noir... 25.08.06, 15:26 ... może być to korek od 90ml lub 50ml (niewiem czy taki sam jest przy 30ml) , na pewno się odwdzięczę:)). Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Flowerbomb - szukam :) 25.08.06, 21:10 Witam, to mój debiut, jeśli chodzi o wątki poszukiwawcze : ) Jak w tytule - szukam Flowerbomb’a :ehem: Zapach zdał już pierwszy test i nadal mi się podoba, więc pora na dalsze bardziej gruntowne testowanie. W związku z tym poszukuję odlewki Flowerbomb’a - najchętniej takiej większej niż 5 ml. Resztki w oryginalnych flakonikach – baaardzo mile widziane. Moje zbiory nie są - niestety - tak imponujące jak kolekcje niektórych Forumek :( Niemniej jednak za poszukiwany przeze mnie zapach mogę zaoferować: 1) Oryginalne „fabryczne” miniaturki: Burberry - Brit EDT, 5 ml bez atomizera, raz testowana, w kartoniku Christian Dior - Miss Dior, 5 ml bez atomizera, raz otwarta, nie używana, rok produkcji 2004 Cacharel - Noa Fleur (rezerwacja dla Kaloo) 2) Oryginalne „fabryczne” próbki: Caron - Muguet du Bonheur, raz otwarta, nie używana Lalique - Le Parfum, nowa Lalique - Flora Bella, nowa Bvlgari - Omnia Cristalline, nowa 3) Próbki „robione” (w malutkich fioleczkach z Sephory, mieści się tam ok. 1 ml) Cristobal Balenciaga EDT, 1 ml Kenzo - Flower by Kenzo Le Parfum, 5 x 1 ml Poza tym mogę zrobić „odlewki” (ok. 5 ml) następujących zapachów: CK - Eternity Moment Guerlain - Champs Elysees Nina Ricci - Love Fills L’Air du Temps Odpowiedz Link
orzeszek_solony INCENSE CdG 25.08.06, 21:18 Rozpaczliwie pożądam;) i poszukuję - odkupię/wymienię - każdej, choćby najmniejszej ilości zapachów Jailsamer, Kyoto, Avignon, Zagorsk, Quarzazate Odpowiedz Link
brombusia80 Odkupię Burberry London (stare) i Mira-Bai 27.08.06, 15:58 Najchętniej trochę większe ilości ( powyżej 10 ml). Może komuś się znudziły? Pozdrawiam Odpowiedz Link
chatka_ Końcowke, odlewke Dune i probeczke meskiego Dune 27.08.06, 16:40 Piszcie czego potrzebujecie w zamian :) Odpowiedz Link
chatka_ probeczki Armani Code i Tumulte meskie, pliiiz 27.08.06, 22:21 Mam same ciekawe rzeczy na wymiane ;) Odpowiedz Link
chatka_ Rozpaczliwie nadal szukam M7 klasyczne i fresh + 28.08.06, 14:46 meskie Code Armani i Dune meskie. Obsession tez pamietam mi sie podobalo, ma ktos kroplke, szukam dla mojego M. Odpowiedz Link
maminka5 Re: Poszukuję... edycja 69 27.08.06, 17:36 EUPHORIA CALVIN KLEIN caleche nina ricci prawie wszystkich zapachów oprócz nowej niny i belle de minut a zielonych szukam odlewki no chociaz próbki :-)) poeme gio armaniego la perla mam sie czym odwdzięczyc.. i prosze zauważcie moja prosbe, bo pisze tu juz chyba x raz. chyba juz nudna jestem.. :-) Odpowiedz Link
vanilia72 Calèche Eau délicate szukam 27.08.06, 20:52 kilku kropelek, celem poznania zapachu ;) Odpowiedz Link
vanilia72 szukam : Anglomania i Tentations 28.08.06, 16:43 dosłownie kropelki, bo mnie męczy wyobraźnia Odpowiedz Link
aniamasnik BLACK Kenneth Cole męskie i damskie - po kropelce 29.08.06, 08:55 Odwdzięczę się z pewnością Odpowiedz Link
nuitblanche Re: i jeszcze Magie Noire dla przypomnienia 29.08.06, 08:57 aniamasnik napisała: > też kropelkę Aniu wyślij mi adres - In Black oraz Magie Noir czeka :) Odpowiedz Link
hafsa Petit Cherie,Cristobal Balenciaga,Rose Aoud,Watch 29.08.06, 09:10 szukam odrobiny: Petit Cherie A.Goutal Cristobal women Balenciaga Watch M.Micallef Rose Aud M.Micallef Ambre Sultan SL w zamian moge podzielic sie: Euphoria Mahora Guerlain Hot Ralph Mira Bai Nirmala Molinard Safari Lauren i inne... Odpowiedz Link
sitc Bulgari Black próbeczkę 29.08.06, 11:21 Bardzo poszukuje, strasznie przemówiły do mnie opisy tego zapachu :) Oczywiście chętnie się czymś odwdzięcze :) Pozdrawiam Iwona. Odpowiedz Link
vatnajokull Re: Poszukuję... 29.08.06, 11:54 Poszukuje korka od Yohji Yamamoto, 75 ml, odwdziecze sie czyms pachnacym lub odkupie :) Odpowiedz Link
dixi wody imbirowej healing garden szukam 29.08.06, 14:40 chetnie bym sobie przypomniala moj ulubiony zapach sprzed paru lat :) a moze cos innego imbirowego ?? tak mnie jakos naszlo... Odpowiedz Link