maja1000 29.08.06, 14:58 aktualnie któregokolwiek z Oblique - nie znam żadnego:-( Na wymianę różniste różności, głównie klasyki, niszowcami również służę:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Paru męskich ... 29.08.06, 16:20 M7 M7 fresh Code Armani Dune Obsession klasyczne Jailsalmer Nu Odpowiedz Link
chatka_ Re: Paru męskich ... 30.08.06, 09:12 chatka_ napisała: > M7 > M7 fresh > Code Armani > Dune > Obsession klasyczne > Jailsalmer > Nu > Troszke mnie czas goni, lada dzien wybywam i moj M zostanie bez probeczek :( Mini zapas chcialam zrobic i cos do testowania, co by sie od perfum nie odzwyczail. Moze ktos ma inne piekne zapachy na zbyciu, jesli te nie sa piekne ;) Moze byc Miller Harris :))) Odpowiedz Link
wiolinka100 Poszukuję małe ilości: 29.08.06, 20:29 Szukam: Incanto Ferragamo Stella Sheer 2005,2006 Angel Lys, Pivoine Eternity (limitowane) Chloe Collection Magnetic Beat Jette Joop ( i wersja night też) Anglomania Trouble Boucheron Flower (czerwony) Uff... Na wymianę mam wiele różności, a więc piszcie @ Pozdrawiam Odpowiedz Link
margot452 Re: Wiolinka100 30.08.06, 11:06 Bym mogła zrobić Ci próbeczke / odlewke Eternity Moments, jesteś zainteresowana? Odpowiedz Link
mika281 Re: lolita mała ilość 30.08.06, 08:48 szukam lolity małą ilość może być odlewka Odpowiedz Link
groszek75 na wymianę 30.08.06, 09:39 oryginalne próbki z atomizerami: Paris YSL 24 Faubourg Joy esentia de duende O Lancome Rouge Hermes Caleche Hermes, a szukam : np. Stella Rose, Guerlain Vanilia & ylang..., i w ogóle jakis kwiatowych-słodkich zapachów. Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: na wymianę 31.08.06, 08:45 Jestem zainteresowana: 24 Faubourg, Rouge oraz Caleche Hermes piszę @ Odpowiedz Link
mangos Usilnie szukam 30.08.06, 09:45 L Lolita Lempicka, Poupee Rochas Rykiel Rose, Vocalise, Tea for Two, Byzance Rochas. Róznosci na wymianę Odpowiedz Link
ivanka333 Poszukuję odleweczki, resztki lub próbeczki Skin 31.08.06, 08:55 Poratujcie, chodzi za mną ten zapach, oj chodzi Odpowiedz Link
mangos Usilnie i dotychczas bezowocnie... 31.08.06, 09:33 poszukuję chocby kropli, choćby na papierku: Idole Lubin, Black Bvlgari,Gaiac, Philosykos i Datura Noir. Naczytałam się tyle,że nie moge sie juz doczekac kiedy je poznam. Odpowiedz Link
hfugwe Poszukuję 31.08.06, 16:02 Kropli do przetestowania: *Venezia *Venezia Pastello odwdzięczę się tym co mam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
iland carolina edt., jeans trussardi, 31.08.06, 17:48 może się zdziwicie, ale nie poznałam jeszcze tych zapachów. postaram się odwdzięczyć. pozdrawiam Odpowiedz Link
heliamphora Pomarańczowy sweterek... 31.08.06, 20:21 A ja tak skromnie... Chętnie przygarnę kropelkę: -Sonia Rykiel klasyczna -Rykiel Rose -Maroussia zielona i czerwona -Paloma Picasso Tentations -Bvlgari Black Zrewanżuję się czymś fajnym :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Poszukuje... 31.08.06, 21:22 Quarzazate Jaisalmer Zagorsk Woodcoffee Nomad Tea Victorie Gobin-Daude Nuit de Desert Shaal Nur Etro Sandalo Etro :)))) W zamian moge zaproponowac: Datura Noir Violette-Menthe Charles Brosseau E.COUDRAY GIVRINE Ivresse Ivresse leggere Jill Sander No 4 L Lempicka Angel Violette Dzing! Ambre Sultan Marc Jacobs Cotton Splash Marc Jacobs Grass Splash Odpowiedz Link
jestemiwona Wymienię 05.09.06, 17:44 oryginalne próbki McQueen MyQueen Hermes 24,Faubourg Moschino Cheap and Chic Cartier Le Baiser du Dragon Jean Patou Joy Guelain Aqua Allegoria Anisia Bella na coś co jeszcze nie znam kwiatowo-ciepło-lekko orientalne Odpowiedz Link
jestemiwona Re: Wymienię 05.09.06, 17:49 próbki które zaproponowałam są wypróbowane przeze mnie, czyli psiknięte 2 razy lub 2/3 próbeczki. Odpowiedz Link
sliwkaa usilnie poszukuje Cristobal Balenciaga 01.09.06, 10:35 Cristobal Balenciaga - czy ktoś może chociaż na papierku podesłać?? albo wskazać miejsce gdzie w warszawie można przetestować (Douglas, Sephora, Quality - BRAK):-((( czuję, że to może być to :-) - *************************************************** "I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe a czarne jest czarne" - exposé pewnego premiera... Odpowiedz Link
kasiulek Premier Figuier, Tea For Two - pare kropelek 01.09.06, 11:05 Na wymiane roznosci. Odpowiedz Link
kiku.san Shalimar, Mira Bai, Roma 01.09.06, 11:32 poszukuję jak w tytule - choć kropelki, bo nie znam tych zapachów:( Na zamianę nie mam zbyt dużo, ale może ktoś ma ochotę powąchać: Le Baiser Lalique EDP i EDT Black Cashmere Mauboussin EDT i EDP Lempicka EDP i Midnight Bazar Lacroix EDP Król Słońce Odpowiedz Link
kasiulek Re: Shalimar, Mira Bai, Roma 01.09.06, 11:36 Rome mam - moge podeslac. Prosze o email z adresem. Odpowiedz Link
vatnajokull Koreczek od Yamamoto - poszukuję! 02.09.06, 16:26 Jak w temacie: korek od flakonu 75ml poszukiwany, moge odkupic, moge sie odwdzieczyc czyms pachnacym :) Odpowiedz Link
elve Re: Poszukuję...(part no 70:) 02.09.06, 17:02 niezmiennie do przetestowania Alamut Malabah wszystko CdG poza Kyoto, Cinnamon, Carnation, Rose, Garage i Palisander (bo te miałam okazję niuchnąć) szczególnie zalezy mi na kadzidłach. odwdzięczę się :) Odpowiedz Link
jop Silver Rain i Ambre Precieux 03.09.06, 18:57 O Ambre Precieux to nawet nie śmiem za bardzo marzyć, ale może ktoś podzieli się kropelką Silver Rain? Powód jest smutny: kupiłam je na allegro i mam przykre wrażenie, że są mocno chrzczone. Miałam kiedyś próbkę i moja pamięć stanowczo twierdzi, że były o wiele bardziej intensywne i trwałe. Więc mnie męczy, czy rzeczywiście zrobiono mnie w bambuko, czy też dostałam zapachowej sklerozy. (A powąchać nie mam gdzie.) Odpowiedz Link
kasiaba1 Eternity 03.09.06, 19:28 Ponawiam- jakby ktoś miał "Eternity" i chciał się go pozbyć, chętnie przygarnę :D Odpowiedz Link
mangos 24 Faubourg Eau Delicate kropli i Bvlgari Black:) 04.09.06, 06:51 please, odwdzięczę się. Odpowiedz Link
maminka5 Hypnotic poison 04.09.06, 08:50 asja fendi, safari cabotine venezia pastello :-)). mam rózne rzeczy na wymianke:-) Odpowiedz Link
dixi Re: wspolnikow szukam 04.09.06, 11:27 w celu zakupu do spolki max mara 90 ml; wspolniczki moga byc nawet dwie ;) Odpowiedz Link
iland carolina edt., jeans trussardi, theorema 04.09.06, 12:20 ponownie zwracam się z prośbą. gdyby ktoś chciał zrobić mi próbkę postaram się zrewanżować.. uprzedzam tylko, że jeśli ktoś liczy z mojej strony na nniszowce, to niestety nic takowego nie posiadam. pozdr. Odpowiedz Link