chatka_ AA Orange Magnifica 01.09.06, 09:02 Ach jak mi sie podoba, coraz bardziej, bardziej niz 5 minut temu, no nie poznaje zapachu...:))) Odpowiedz Link
kasiulek Philosykos z probki i... 01.09.06, 09:06 ... MUSZE JE MIEC KONIECZNIE I BEZWZGLEDNIE!!! Tylko nie wiem, gdzie sie je kupuje...:-((( Odpowiedz Link
mrouh dylematem 01.09.06, 10:32 Mam tyle próbek, które chcę i powinnam w końcu potestować, a i tak polazłam do szafki, popatrzyłam i wzięłam Cinema. Czuję sie w tym zapachu bosko, bardzo lubię i w ogóle, ale co chwile przypomina mi się jakis zapach z pudła z próbkami i stwierdzam, że szkoda, że już sie wypachniłam, bo bym go wypróbowała... Odpowiedz Link
iland Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 01.09.06, 12:03 samsara-czysta poezja. pozdr. Odpowiedz Link
wiolinka100 Od rana Flowerbomb, a teraz 01.09.06, 12:42 doprawiłam Belle de Minuit z próbki.Czyli słodko mi dziś :) Odpowiedz Link
chatka_ Silk Ribbons Jessica McClintock - ladne! 01.09.06, 15:02 Przypominaja cos znajomego, ale nie wiem jak to sie pisze. Cos dla mamy. Odpowiedz Link
a.g.n.i Przepraszam się z zapomnianym Królem, wróciłam+ 01.09.06, 15:55 dzień wcześniej niz planowaliśmy, wypędziła nas pogoda i w ogóle... Właśnie regeneruję siły po pięciogodzinnej podróży pociągiem (niestety) i chyba zaraz idziemy coś zjeść, bo nie chce się nam robić zakupów ani gotować;-P Ale żeby poczuć, że wróciłam do domu - Król. Niewierna, nie zabrałam go, nie wiem, jak to się stało, bo zawsze ze mną jeździł... Odpowiedz Link
sniezy Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 01.09.06, 16:03 Witam serdecznie pachnące towarzystwo:)Dziś testuję Ambre Sultan i Idole z próbek. Ku mojemu zdziwieniu wygrywa ten drugi. Odpowiedz Link
vanilia72 Les Belles Delice D'Epices bylo rano + 01.09.06, 21:47 a teraz wspomnieniowo Indian Summer ;) Odpowiedz Link
ja_sylwia wietrzeje już na mnie jaśmin...Alien, i dobrze,bo+ 01.09.06, 22:14 testuję właśnie Ambre Sultan, pierwsze, totalnie pierwsze wrażenie, to podobieństwo do OI? na drugiej łapie umościł się Agent....jak na razie nie mam zdania:))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 01.09.06, 23:44 cały dzień do pępka nieprzyzwoicie ;) osy mnie uwielbiały, dwie pojechały nawet ze mną autobusem :D Odpowiedz Link
a.g.n.i Osmanthusem TdC, a przede mną bardzo nielubiana+ 02.09.06, 08:27 czynność, czyli rozpakowywanie się po wyjeździe, a sądząc po tym, jaka była pogoda to wszystko pewnie wilgotne... spuśćmy na to zasłonę miłosierdzia, pralka dziś będzie najukochańszym sprzętem domowym:-) Ale nie sprzątam. O nie. Dwa tygodnie nas nie było, no ale nie było też kota, więc kurzu mniej, niż się można było spodziewać;-P A jak będę miała dość, zawsze można na pocieszenie do kompa usiąść... a może w przerwie i po sklepach polatam;-P Odpowiedz Link
voluptas Secret Datura MPG w Warszawie takie dziwne słońce+ 02.09.06, 11:30 raz jest, raz go nie ma, więc kwiatowo-czekoladowa Datura pasuje mi idealnie. A ze sweterka nadal czuję Ambre Precieux :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 02.09.06, 16:59 kurzowa figa czyli philosykos. Odpowiedz Link
ja_sylwia na mnie dogorywa Scent Sheer 02.09.06, 17:03 na prawej łapie siedzi Agent (od wczoraj!!!! ależ łajza trwały jest!), na lewej siedzi Bandyta. Odpowiedz Link
chatka_ Escada Collection dzieki Merolik :) 02.09.06, 17:54 Piekna jak dzem owocowy z platkami jasminu... Odpowiedz Link
flawia_f Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 02.09.06, 22:58 Dzis pachne oszalamiajaco, bo wpadlam do perfumerii po poludniu :) Cala pachne (a raczej pachnialam) Narciso Rodriguez For Her- moje pierwsze zetkniecie z tym zapachem, bardzo mnie intryguje, ale tak szybko sie ulotnil- czy macie podobne odczucia czy to tylko moje wrazenie? Do tego na lewym nadgarstku oszalamia mnie Flowerbomb, a na prawym pobudzal wyobraznie figowy Miller Harris- przy okazji- czy to jest bardzo podobne do Philosykos? W kazdym razie ulotnil sie momentalnie. A jutro bede pachniec Theorema- udalo mi sie dzisiaj upolowac 50ml za 10 funtow, byla na wyprzedzy z powodu likwidacji Fendi (chlip) i uszkodzonego opakowania. Chyba nie musze Wam mowic, ze skalalam z radosci! Przy okazji, czy jest gdzies watek, na ktorym mozna podzielic sie radoscia z zakupu nowego zapachu? W koncu to takie podniecajace nabyc nowy zapach... moze nie jak sie ma ich sto (vide mega kolekcje forumowiczek), ale jak sie ma kilka to na pewno :))))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 03.09.06, 00:32 jest taki wątek, o tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=30391939&a=31550853&s=0 :) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Dziś pachnę nadchodzącą jesienią... ;) 03.09.06, 01:07 wiedzialam, ze musi gdzies byc, dziekuje bardzo. zabieram do lozka na sobie moj nowy cudny esprit d'ete theoremy, mniam! Odpowiedz Link