mangos 28.09.06, 16:15 czym się różnią? Jesli o tym juz bylo , przepraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rheia Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 17:07 Pewnie już gdzieś było;)Ale to nic;)Miałam okazję poznać obie wersje.Obie są prześliczne.Edt jest ostrzejsza, bardziej wyrazista jednak na mnie mniej trwała.Najpiękniej rozwija się w cieple(nie w upale!!).Wersja edp uwiodła mnie na tyle,że zakupiłam pełnowymiarowy flakonik:).Nie ma tej ostrosci co edt-jest taka miękka i aksamitna.W odróżnieniu od edt nadaje się także na dni chłodniejsze-ale na zimne już nie;).Jest bardzo trwała i tworzy wokół noszacej osoby bardzo przyjemny aromatyczny obłoczek:)Zapach stworzony do tulania:D Odpowiedz Link
olesiam Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:37 NR juz wprowadza w USA puder o tej samej nucie, jak zwykle czytałam na biegu, ale pewnie jest do ciała:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:42 Bedzie puder, jest i swieca, bedzie tez limitowany, bialy flakon EdT :-) Wkrotce takze watek o gwiazdkowych nowosciach- niektore flakony to prawdziwe cuda, pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
olesiam Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:45 Bedzie puder, jest i swieca, bedzie tez limitowany, bialy flakon EdT :-) > Wkrotce takze watek o gwiazdkowych nowosciach- niektore flakony to prawdziwe > cuda, pozdrawiam! :-) Bedzie cudeńko AG Mandragora w "bombkowych" malowanych flakonach-na Polske 2 sztuki, 1000 zl, jak ktos chętny, to khekhe, rezerwuje:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:47 Z ciekawosci to EdT, czy EdP? :-) Odwiedze za jakis czas te slawetne miejsce, moze jakis shopping time, hehe. Odpowiedz Link