balbina_alexandra Narciso Rodriguez EDP 05.10.06, 22:34 z dekanta od mojej ukochanej bratniej duszy. Przedziwny, diametralnie różny od edt, muszę się znim pooswajać, i diabelnie trwały. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dzis pachne :) 05.10.06, 23:18 idę spac z paroma kroplami olejku White Musk z Body Shop:-) ależ jestem zmęczona, okropnie... a to takie słodkie, miłe i akurat na spanie... Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dzis pachne Gloria z próbki:) 05.10.06, 23:22 Ale juz niedlugo bede pachniec Gloria ze 100ml buteleczki:))) na oslode w jesienne dni bedzie jak znalazl;) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Smokiem edp, ale... 06.10.06, 05:52 ...trochę na zasadzie "czymś przecież muszę pachnieć" - jakoś nie mam dziś pomysłu na siebie:-( Odpowiedz Link
mangos ...Boudoir... 06.10.06, 06:43 zaaplikowany wczoraj wieczorem przetrwał na łapie do dzisiejszego rana, nieźle! Odpowiedz Link
olga1974 6. godzina już mija a Cristobal nadal pachnie !!! 06.10.06, 12:00 niezwykłe to jak na mnie Odpowiedz Link
olesiam Bois Farine by L'Artisan 06.10.06, 07:44 W klimacie Philosycosa,Navegar i Hirisa:)szalenie delikatny jak na L'A, surowy i czysty, piękny O. Odpowiedz Link
aggis20 poniewaz jest chlodno testuje FdB:) 06.10.06, 08:35 szkoda, ze taki nietrwaly... Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dzis pachne :) 06.10.06, 09:20 wykańczam pradę ;) i testuję perły lalique'a. cierpkie, piękne.. Odpowiedz Link
ja_sylwia Agentem P.:)))) c-u-d-o-w-n-y!!!!! 06.10.06, 10:28 ma kopa i jest rewelacyjnie trwały. Jeszcze raz dziękuję dobrej duszy, która mi go ofiarowała*** Odpowiedz Link
voluptas Ambrą Etro i furią 06.10.06, 11:24 Szlag mnie trafia od rana. W zeszłym tygodniu - fakt - trochę poszalałam na eBayu, więc w tym tygodniu liczyłam na miły złoty deszcz. Nic bardziej mylnego - jedną przechwycił cholerny urząc celny, drugą pewnie też, ale o tej jak na razie nie mam żadnych wieści (a powinna dojść w połowie tygodnia), a w przypadku trzeciej dotąd się wożę z płatnością, bo panna miała jakieś jazdy ze zmianą adresu w PayPalu i musiałam anulować płatność. Summa summarum tydzień kończy się bilansem 0 flaszek, plus wzrostem wściekłości we krwi o 100%... Wrrrr... Odpowiedz Link
benita5 Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 11:25 latwo powiedziec... nie zlosc sie...ale rozumiem i zycze naglego zwrotu akcji;)) Odpowiedz Link
voluptas Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 11:33 Benitka, ja sobie codziennie powtarzam, że może może dziś wreszcie to do mnie dopełznie, ale jak się okazuje to chyba dowód na moją świętą naiwność :( Z dzisiejszą pocztą nie przyleciało nic, więc znowu wszystko się przeciągnie do przyszłego tygodnia. Odpowiedz Link
olga1974 Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 11:41 ja ci zwykłą paczką wysłali to i miesiąc może iść :( Odpowiedz Link
voluptas Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 11:47 Nie, Olu, nie wysłali mi zwykłą paczką, tylko Global Piority Mail, za co zresztą słono zapłaciłam :( O Economy Parcel Post oczytałam się sporo (złego) i unikam jak ognia. Odpowiedz Link
olga1974 Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 11:55 ja właśnie postanowiłam skończyć z e-bayem, za dużo nerwów mnie to kosztowało, a jedna paka wogóle zaginęła...a facet po fakcie mnie poinformował że zwykłą wysłał. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 22:09 Voluptas, bez paniki, przyjdzie! Pamiętasz jak histeryzowałam Ci z powodu moich przesyłek? Na ebay wprawdzie nie kupuję ostatnio perfum, za to tonami książki i bieliznę. Mój ukochany Dennis Lehane plus cała E. Jong przyszło po miesiącu. Słownie: miesiąc. Też był global priority mail, paczka rejestrowana, przesyłka 30 dolarów. Miało przyjść w ciągu paru dni. Czekałam miesiąc i straciłam już wiarę... Odpowiedz Link
voluptas Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 23:56 Balbinko Kochana, ja już nie panikuję, ja się wściekam. Za jedną przesyłkę dop... (ten tego) mi prawie 120 zł :(((( Cały czas czekam jeszcze na to, co licytowałam będąc u Ciebie i nic, cisza. Choć w kontekście wiszącej w powietrzu groźby otrzymania kolejnego zawiadomienia z UC o przejęciu mojego skarbu - cisza jest akurat całkiem niezłym signum. Odpowiedz Link
elve Re: Ambrą Etro i furią 06.10.06, 13:44 uuu, to musi boleć! do mie wreszcie przypełzło moje Messe de Minuit, czekałam dwa tygodnie! może nie warto kupować za oceanem? ale z drugiej strony to wlasnie tak jest najwiecej fajnosci ;) ja dzis pachne Celine Oriental Summer, mialo byc na przekor obrzydliwej pogodzie - ciemno, zimno i swiszczy - ale tylko mnie drazni. na lapie za to MdM zatyka kadzidlem :) chyba mam poczatki kataru, bo obwachalam rano z 10 butelek i nic mi nie pasowalo. Odpowiedz Link
m23p31 Escada Sentiment i robie sie sentymentalna:o 06.10.06, 16:24 ..dzis mialam super dzien!!! Babsztyl z roboty odpełz:) w poniedzialek powiem szefowi, a nie mowilam?:D Odpowiedz Link
m23p31 Re: Escada Sentiment i robie sie sentymentalna:o 06.10.06, 16:25 odpełzł ofkors;P Odpowiedz Link
mangos Alamut LV 06.10.06, 19:34 Cudne... Czuć różę lub drzewo różane na początku, są w składzie- zapach kojarzy mi się z różańcem,który miała babcia gdy byłam mała- prezent z jakiegoś świetego miejsca, paciorki były właśnie w postaci róż- okrągłe ale z wytłoczoną różą... Potem zapach łagodnieje i do głosu dochodzą ciekawe nuty,nie wiem co to, jednak nie potrafie opisywac zapachów jak niektórzy mistrzowie forum:).Trzeba powąchać. Dla mnie chyba najpiekniejszy zapach Villoresi- trochę orientalny, doskonały na jesień, bardzo...rzeczywisty taki. Wwąchuję się w nadgarstek i wyjść z podziwu nie mogę.Ładne i po aplikacji i po chwili krótszej i dłuższej. W ogóle nie przeszkadza mi ylang ylang i tuberoza w składzie, zatem to nie te nuty wkurzały mnie w Amarige. Wklejam nuty: Notes: Osmanthus, rose, jasmine, rosewood, narcissus, tuberose, lang ylang, neroli, labdanum, amber, musk, sandalwood, patchouli, leather and aldehydic notes. Odpowiedz Link
rawita7 znowu Flower Oriental 06.10.06, 20:50 I coraz bardziej mi się podoba. Dobrze, że już go mam, bo krucho by było z kieszenią ;) Odpowiedz Link
lucapuka Siostry Fendi ukołyszą mnie dziś do snu... 06.10.06, 21:33 ...po pracowitym dniu. Odpowiedz Link
a.g.n.i Na łapach MR, teraz cudnie złagodniał:-) 06.10.06, 23:40 przejechaliśmy się na rowerach do lasu, poćwiczyliśmy tai chi, teraz popijam na dobranoc grzane wino przegryzając czekoladą i czuję, że zaraz padnę:-) Odpowiedz Link
chatka_ Wlasna Mania number 2 :) 07.10.06, 01:11 Udalo sie wypatrzyc jeden flakonik na wyspach i juz jest moj, ten pierwszy zostal w domu, tesknilam bardzo... Odpowiedz Link