zettrzy a ja wilgotna piwnica... Mure et Musk, leje od 11.10.06, 19:19 rana i tak jakos szaro buro i mam muchy w nosie i nic mi sie nie chce ... Odpowiedz Link
sniezy Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 11.10.06, 19:49 Otworzyłam szufladę z próbkami i teraz pachnę Angel Violette na jednej ręcę i parę kropel La Chasse aux Papillons Extreme LA na drugiej. Jestem rozdarta między latem i jesienią... Odpowiedz Link
ja_sylwia Alienem - wykańczam próbki 11.10.06, 20:06 łomatko, myźnęłam się rano ino kropelką, a do tej pory czuję...hm, wolałabym już go nie czuć... Odpowiedz Link
jollinka Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 11.10.06, 21:12 fred hayman 273 indigo - u nas niedostepne dlatego bardzo oryginalne i zebralam za nie stos pochwal! idealnie pasuja do cieplego pazdziernikowego dnia bo ani za swieze ani za ciezkie Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 11.10.06, 22:52 Ja pachnę dziś Escadą Collection, po którą sięgnęłam dziś rano w biegu, jak zwykle tocząc szaleńczy wyścig z czasem o świcie. Machinalnie, bo nie używałam jej od wieków. No i chyba jednak po bardzo dlugim okresie Nu/Kingdom/Le Baiser du Dragon chyba odwykłam od słodyczy :) A w ogóle to jest mi dziś strasznie źle, dopadła mnie migrena, mam masę pracy z którą nie mogę sie wyrobić (i nie wyrobię się do piątku, nie ma szans!), nie wiem co by tu sobie zapodać na podniesienie nastroju, może Le Feu, a może 24 Faubourg... w dodatku jutro znów muszę wstać o świcie, a buuu :( Odpowiedz Link
senta Chypre Rouge SL 11.10.06, 23:02 ..ale z prezentacji i tak nici:-( Jak tak dalej pojdzie 13 rzeczywiscie bedzie feralny:-( Odpowiedz Link
a.g.n.i Tea for Two wymieszaną z resztkami Idola+ 11.10.06, 23:08 Dopiero wróciłam, lecę pod prysznic, ten Sphinks to masakra zapachowa... Już nie mówię, że namówiły mnie pod koniec spotkania na trzecie piwo... aaaaa, chyba zaraz spać padnę, to nie na moją słabą głowę... Sencik, dobrze będzie. A trzynastki wcale nie są pechowe, to moja ukochana liczba:-) Odpowiedz Link
mangos Opium Fleur de Shanghai 12.10.06, 09:34 Wiem,że bez wielgachnej butli się nie obędzie!!! Piekne aczkolwiek na mojej skórze nie są super trwałe:( Odpowiedz Link
olga1974 Micallef night aoud z próbki 12.10.06, 12:07 gdzie słoneczny to słoneczny, u mnie pochmurno Odpowiedz Link
i2h2 Tea for Two... 12.10.06, 09:45 ...z próbki i już zaczynam ciułać na nie kasę - zaryzykowałam, bo mam dziś migrenę i nie przeszkadzają!!! Szaleję ze szczęścia ;-) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Narciso edt... 12.10.06, 11:08 ...póki na dworze ciepło i świeci słonce - juz niedługo ten zapach na mnie zgaśnie:-( Odpowiedz Link
voluptas Miel du Bois SL 12.10.06, 11:12 a na rękach EC na poprawę humoru. Zaczynam powoli juz dostawać pocztowej obsesji, czekam na 3 flakony, których nie ma i nie ma i nie ma... buuu. Odpowiedz Link
mary32 Love in Paris 12.10.06, 11:55 ach, w tym zapachu czuję się jak kobieta LUKSUSOWA! Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 12.10.06, 13:31 Amarige Mariage, nowy nabytek dotarł :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 12.10.06, 20:39 najpierw Pradą, potem pociągnęłam temat Ambrą Sułtańską. Odpowiedz Link
mangos Youth Dew Amber Nude 12.10.06, 21:04 cudne :):):):)Nuitblanche - wielkie dzięki, dziś miałam niebo na ziemi dzięki Tobie. Odpowiedz Link
chatka_ The One Dolce &Gabbana ;( 12.10.06, 23:30 Na poczatku jeszcze cos w nim gra, a potem waniliowy szum jak z telewizora noca... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dune, czyli... 13.10.06, 05:46 EDT i balsam perfumowany - cudny zestaw:-) Odpowiedz Link
mangos i do testów 13.10.06, 08:25 Na nadgarstek , celem testów zaaplikowałam sobie Hanae Mori Butterfly. Poczułam się jak wielkie ciastko. Chyba nie wytrzymam dziś z nadmiaru słodyczy. Odpowiedz Link
kalia_t Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 13.10.06, 08:27 Rockin' Rio - w sam raz:-))) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 13.10.06, 08:30 Flowerbomb z próbki. I nie mogę sobie darować, że jakiś czas temu pozbyłam się go tak pochopnie... :o( Odpowiedz Link