voluptas Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 02.11.06, 18:47 Ambre Narguile. Po prostu pękam z radości, spełniło się moje PRZEDOSTATNIE wielkie marzenie i to spełniło się dzięki nieocenionej Chatce, której chciałabym jeszcze raz podziękować za spełnienie funkcji złotej rybki :) Śliczny, podbarwiany na pomarańczowo, hermesowy flakonik z masywnego szkła stoi sobie koło i cieszy oko, a ja sobie pachnę jego cudowną zawartością i cieszę się, że będę teraz tak pachniała dłuuugo... bardzo długo :) Po prostu raj perfumoholika :))) Odpowiedz Link
agmusz Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 02.11.06, 21:19 Extravagance, Anglomanię i tyle na razie. Muszę zacząć się ograniczać:) Boszee straszny ten nałóg, ale jaki przyjemny:))) Odpowiedz Link
mangos Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 02.11.06, 21:37 W kolekcji przybyło bądź przybędzie: Winter Delice, Dune, Escada Sentiment, First Love, J'adore Obsession Nie wszystko pełnowymiarowe , czasem tylko tak na poznanie zapachu, ale zawsze jakas rotacja jest. Ubyło bądź ubędzie Laura, Gucci Accenti Femme Individuelle Mont Blanc I Love Dior :) Odpowiedz Link
benita5 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 08:49 Przybeda dwie. Na razie sa w drodze, ale jeszcze chwila... ;)) Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 14:21 2000 et une Rose. Moja. Cała, pełniutka, nowiutka. Trafiła w moje ręce 2 godziny temu, teraz leży obok, jeszcze jej nie używałam. Trochę się boję, bo do różyczki mam idiotycznie-nabozny stosunek, bo przecież to moje Spełnienie Marzeń. W tym momencie autentycznie mam już wszystko i nie chcę więcej. Tak po prostu. Jestem obłędnie szczęśliwa i perfumomaniacko spełniona ;))) Odpowiedz Link
elami3 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 14:26 Gratulacje!!! I cieszę się razem z Tobą. Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 14:32 ;))) Elu, dobrze wiesz, że gdyby nie Ty, to pewnie jeszcze długo bym się do niej "modliła" ;) Więc jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję! Odpowiedz Link
kalia_t Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 11.11.06, 09:58 gratulacje:-))) Odpowiedz Link
benita5 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 14:34 voluptas napisała: > Jestem obłędnie szczęśliwa i perfumomaniacko spełniona ;))) Gratuluje rozyczki!! Nie znam etapu spelnienia wszystkich marzen...bo poki co pasjonuje mnie etap powolnego wchodzenia na szczyt :o) Odpowiedz Link
merolik Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 20:41 voluptas napisała: > 2000 et une Rose. Moja. Cała, pełniutka, nowiutka. Trafiła w moje ręce 2 godzin > y > temu, teraz leży obok, jeszcze jej nie używałam. Trochę się boję, bo do różyczk > i > mam idiotycznie-nabozny stosunek, bo przecież to moje Spełnienie Marzeń. > W tym momencie autentycznie mam już wszystko i nie chcę więcej. Tak po prostu. > Jestem obłędnie szczęśliwa i perfumomaniacko spełniona ;))) Gratuluję Ci :))) Odpowiedz Link
merolik Re: aha, zapomniałam... 03.11.06, 20:44 Mam nadzieję, że wrzucisz aktualne zdjęcia swojej kolekcji :)) Bardzo chciałabym zobaczyć te wszystkie cuda :) Odpowiedz Link
agmusz Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 20:46 Gratuluję serdecznie. To przepiękny zapach. Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 03.11.06, 15:16 właśnie zamówiłam sobie Słonika Kenzo. Jak p=atrze za okno i myslę o tym to od razu mi się humor poprawia Odpowiedz Link
rene.p Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.11.06, 14:19 Podciągam wątek :) Czy nikt już nie chce się niczym pochwalić? Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.11.06, 14:32 Ja się pochwalę! Mogę powiedzieć, że trzymam się swojego postanowienia, które mówi, że muszę najpierw coś sprzedać aby kupić nowe... I tak oto sprzedałam kilka swoich niezbyt udanych nabytków, w związku z czym mogłam kupić nowe: L'instant Iris millesime i Neonaturę Cocoon :) Odpowiedz Link
chanelka Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.11.06, 14:46 Ja chcę, ja chcę :-))) Ustrzeliłam na allegro Alchimie de Rochas, ale jeszcze niestety nie dotarły :-( czekam z niecierpliwością :-) Odpowiedz Link
mangos Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.11.06, 14:49 To Tobie Chanelko udało się je upolować po tak korzystnej cenie? Odpowiedz Link
chanelka Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.11.06, 19:39 tak, jak najbardziej :-))))))) i jestem cała szczęśliwa :-))) Odpowiedz Link
mangos Teraz ja 07.11.06, 14:49 Mój nowy nabytek, jeszcze wirtualny to Madness. W międzyczasie wzbogaciłam się o Obsession. Odpowiedz Link
cannella Insolence 07.11.06, 19:56 Ja się zaopatrzyłam w Insolence - skoro mają flakon wycofać ... Odpowiedz Link
elve Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 08.11.06, 00:49 miałam nic nie kupić do 13 listopada. pękłam przed chwilą... okazja była, no. ;) Odpowiedz Link
rene.p Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 08.11.06, 08:45 Elve, a zdradzisz co Cię skusiło? ;) Odpowiedz Link
elve Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 08.11.06, 15:06 Cedre SL. miałam go kiedyś w planach ;) Odpowiedz Link
voluptas Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 08.11.06, 16:32 Gratulejszyn! :) Jednak Ci się spodobał! :) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 08.11.06, 17:47 Sander Style, "kupiłam teraz" wczoraj a dziś się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, eh. Odpowiedz Link
mangos Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 08.11.06, 17:56 Reniu, podziel sie wrazeniami,gdy dostaniesz przesyłkę. Odpowiedz Link
nevada87 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 10.11.06, 13:06 Niewiem czy się cieszyć czy płakać:( ,ale właśnie nabyłam butlę elixir de merveilles , tak bardzo tego pragnęłam... czemu to tyle kosztuje:/ Pocieszcie mnie ,że ładny zapach (kupiłam w ciemno) :) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 10.11.06, 13:45 Jeśli lubisz klasyczne EdM, to elixir powinien się spodobać - poczatek to ciepłe jeszcze ciasteczka z toffi, a potem ( na mnie przynajmniej)wychodzi słona nuta kalsyka, może trochę tylko mniej ostra i nieco osłodzona. Poczatkowo sądziłam, że też muszę go mieć, ale po kilku testach zaczął mnie męczyć -więc ulga:) Odpowiedz Link
nevada87 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 10.11.06, 14:00 Uwielbiam obie wersje Merveilles ,klasyka i constellation dlatego tak bardzo pragnęłam elixir , mam nadzieję ,że to będzie strzał w 10:) Pozdrowienia! Odpowiedz Link
kalia_t Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 10.11.06, 13:47 z radością obserwuję, że rozmiar mojej kolekcji się zmniejsza- yes, yes, yes:- ))) Odpowiedz Link
mangos Przyszły Madness i odlewka J'adore 10.11.06, 13:52 Mam dziś dobry zapachowo dzień. Madness, o których miałam wspomnienie bardzo dobre ale nie rewelacyjne pozytywnie mnie zaskoczyły. Bardzo się cieszę z tego nabytku, faktycznie czuję w nich szaleństwo i...o dziwo- kadzidło! I tak bardzo pasują mi do ulubionej czerni. J'adore natomiast są bardzo kobiece, wcale nie pogniewałabym się, gdybym dostała od kogoś 30 ml w prezencie. W ogóle doszłam do wniosku,że lubię Diora. Dzięki uprzejmości Forevermore powąchałam wreszcie Amarige Mariage i kolejne olśnienie- muszę zanabyć- to piekny zapach!!! Odpowiedz Link
merolik Re: Na razie wirtualnie... 10.11.06, 19:49 Ligea la Sirena!!! W której się zakochałam wczesnym latem :))) Od Reni*** Odpowiedz Link
benita5 Re: Na razie wirtualnie... 11.11.06, 11:14 merolik napisała: > Ligea la Sirena!!! W której się zakochałam wczesnym latem :))) Od Reni*** od poznania LlS do zakochania jeden krok... przyznam ze mnie tez oczarowala. Gratuluje i ciesze sie z Toba :)) Odpowiedz Link
desire123 leci do mnie annick goutal 11.11.06, 12:55 petit cherie. Oczywiście zakup w ciemno.już nie mogę się doczekać:) Odpowiedz Link
rawita7 ekstrakt Dolce Vity :D 11.11.06, 14:13 I jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, ale powącham dopiero jutro, jak skończę robotę. Będę miała doping. Odpowiedz Link
merolik Re: Na razie wirtualnie... 11.11.06, 15:26 benita5 napisała: > merolik napisała: > > > Ligea la Sirena!!! W której się zakochałam wczesnym latem :))) Od Reni*** > > od poznania LlS do zakochania jeden krok... przyznam ze mnie tez oczarowala. > Gratuluje i ciesze sie z Toba :)) Dziękuję, Benito :))*** Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: Na razie wirtualnie... 11.11.06, 15:39 przybył tygrys:) dzięki Voltuptas - śmiesznie wygląda taki blondasek przy moim pomarańczowym. Odpowiedz Link
scladaczek Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 15.11.06, 12:43 Black Cashmere i Magie Noire. Kocham czerń i mroczny makijaż. Odpowiedz Link
mangos 180 zł przeznaczone na nowe pachnące zakupy ... 16.11.06, 19:39 zostały ulokowane w ciążowych ubraniach. Kupowałam w ciemno na allegro i trochę sie boję, ale trudno się mówi, najwyżej wystawię na aukcjach. Tak więc przybędą: czarne , eleganckie spodnie, spódniczka z falbankami;) ( czarna), kremowa bluzka kopertowa i jeansy. Cóż... chyba przestałam przeliczać wszystko na perfumy. Muszę się w coś przyodziać:) Odpowiedz Link
flawia_f Fumerie Turque 25.11.06, 17:00 Na razie wirtualnie posiadam, bo dopiero kliknelam. Nie moge sie doczekac! Mam tylko nadzieje, ze doleci bez przeszkod, kupowalam za granica. Odpowiedz Link
izolden Re: Fumerie Turque 25.11.06, 18:18 Gratuluję spełnienia marzenia...w niecały miesiąc!!!:))) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Fumerie Turque 25.11.06, 19:35 Z tego co pamietam, to po raz pierwszy powachalam je na poczatku wrzesnia, wiec to juz prawie 3 miesiace, ale... - wachalam tylko woskowa probke, wiec moze sie okazac, ze FT nie jest dokladnie tym na co czekalam, choc oczywiscie wierze, ze jest - moze w ogole nie dojdzie- tfu tfu, ale z tymi zagranicznymi paczkami to roznie bywa! - gdyby nie edycja limitowana i koniecznosc pospiechu, to pewnie dalej bym sobie marzyla :) Odpowiedz Link
izolden Re: Fumerie Turque 25.11.06, 22:20 Flawio, dzięki Tobie:) również posiadam książeczkę woskową, niektóre zapachy w rzeczywistości różnią się niewiele a niektóre bardzo, niestety nie wiem jak się ma do tego FT, nie poznałam go:( Odpowiedz Link
flawia_f Omnia 02.12.06, 15:09 Kupilam w ciemno, smiesznie tanio. Balam sie czy nie wyjda czasem wspominane ogorki, ale pachnie na mnie cudnie. Niestety jest ulotna jak wiatr, psikam sie nia jak dezodorantem, a i tak niknie w mgnieniu oka... Odpowiedz Link
regina22 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 02.12.06, 19:15 Christmas edition miniatur L`Artisan- zakupionych podczas pobytu w Warszawie i L Lolita, bo za (tylko???) EUR 52 za 50 ml, bo w moim malym miasteczku kobiety kupuja cos zupelnie innego niz "Don`t compromise yourself. You`re all you`ve got!" (Janis Joplin) Odpowiedz Link
regina22 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 02.12.06, 19:17 L.Lempicka z uporem maniaka fonetycznie funkcjonujaca tutaj jako ,,Lempika'' Odpowiedz Link
aniaxs Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 04.12.06, 12:24 o Kenzo Jungle Elephant :) Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 04.12.06, 12:47 OI 0 moja wlasna, tylko moja, przybyla do mnei w paitek. Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 04.12.06, 13:18 do mnie również przybyła w piątek OI:))))))) mmmmm, mruczę z zadowolenia:)))) Odpowiedz Link
zp68 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 05.12.06, 22:24 Aaaaaaaaaa, kilka butelek SL: Bois de Vanille, Chypre Rouge, Daim Blond, Fumerie Turque. Jestem albo na drodze do pelnego bankrupctwa, albo do posiadania pelnej kolekcji SL. Odpowiedz Link
mrouh Jeden już jest na pewno na poczcie 06.12.06, 06:58 Sa majeste la rose od Balbinki, a w drugiego wciąż wierzę... ale nie będę głośno mówić, żeby nie zapeszyć. Poza tym płaszczyk idzie:-) I prezenty gwiazdkowe:-) Odpowiedz Link
merolik Re: i cieszę się, i wyrzucam sobie nieuwagę... 06.12.06, 09:06 Upolowałam Rahat Loukou na eBayu, ale czytając opis widziałam to, co chciałam widzieć (a zdjęcia nie było). Myslałam, że jest pół butelki, a jest pół uncji. I tym sposobem mam 15ml RL za prawie 70$, trochę drogo :( ALE MAM, tym się pocieszam. Odpowiedz Link
mangos Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 06.12.06, 15:00 Przybyły ,ale póki co wirtualnie, bo listonosz leniwy i nic mi dziś nie przyniósł: Czarna Mania edp, Czarna Mania eau Tonique, Belle de Minuit, pomarańczowy sweterek Rykiel, La chasse aux papillon w pojemnościach od 15 ml do 100 ml;) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 06.12.06, 19:42 :OOOO Mangos, chyba rozbiłas bank, czy juz becikowe???:DDD Pozdrowki:)) Odpowiedz Link
toula Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 06.12.06, 19:58 Le Feu ! Tak tak, wreszcie mam czerwona kule na własność:-) Odpowiedz Link
mangos Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 06.12.06, 20:56 Heheh;) Wcale nie. Te zakupy to wyjatkowe okazje od wyjatkowych forumek a kasa... cóż,trochę się nazbierało po urodzinach, a część dodałam. Jak szaleć to szaleć;) Pomaga mi to na ciążowe chandry.Chyba jedyne , co pomaga... Odpowiedz Link
elve Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 06.12.06, 23:55 a swoja drogą becikowe się przyda na perfumy :D Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 14:02 właśnie przytagałam do biura Glorię i Sun Moon Stars Odpowiedz Link
rawita7 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 14:22 A ja od dwóch dni cieszę się Zagorskiem, którego dostałam w prezencie. Na chandrę (w moim wypadku nie-ciążową, ale chyba związaną z pracą i szarówką) pomógł średnio. Chyba przez ten jego melancholijny klimat, ale oczekuję też nabytego wirtualnie Narciso. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 16:52 Moja skromna kolekcja miała się powiększyć o jedną upragnioną flaszeczkę -EC. Niestety w drodze do mnie się rozpłynęła...do dziś nie dotarła, jest już reklamacja, więc już wiadomo że jakiś złodziej- Pani albo Pan z poczty polskiej wspaniale się obłowili :(((( Istnieje jeszcze iskierka nadziei, że się gdzieś znajdzie, ale to tak na 1% :( Pozatym przybył Scent Intense, Brit, Un air de samsara(jedzie do mnie) i Mont Blanc Presence (leci z HK :)i jeszcze Mahora. Odpowiedz Link
rene.p Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 18:27 Wiolinko, współczuję Ci tej zaginionej EC, zwłaszcza, że z pewnością się na nią wykosztowałaś :( Ale w głowie mi się nie mieści jak ten parszywy złodziej zwęszył w paczce akurat taki rarytas. Odpowiedz Link
m23p31 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 18:30 i dlatego z reguly zamawiam za pobraniem, w razie zaginiecia pozostaje co najwyzej zal, ale kieszen nadal pelna;))) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 18:36 Mariko, ja kupiłam ją od naszej znajomej forumki. Dziś podpisałam reklamację, że jej(EC) na oczy nie widziałam, ciekawe ile czasu będzie trwało sprawdzanie drogi zaginięcia. Najbardziej mnie w#$%$ że się troszkę wyprzedałam żeby kasiorę na EC zdobyć (wiadomo jak to z nami nałogami jest;), i tak teraz nie ma ani kasiory, ani flakonu, ani EC :( Odpowiedz Link
m23p31 Re: Moja kolekcja właśnie powiększyła się o... 07.12.06, 18:46 hmm... trudna sprawa, no bo w sumie nie ma prawidlowej odpowiedzi, kto powinien poniesc konsekwencje... Odpowiedz Link
chatka_ Dior i Vera Wang 07.12.06, 21:06 Forever and Ever i zdaje sie w drodze powrotnej zrobie zapas, bo sa w strefie w promocyjnej cenie 60 euro za 2 X 50 ml, i Vera Wang for Men for R. :) Odpowiedz Link
nevada87 Dużo przybyło ,ale również dużo ubyło;)... 08.12.06, 13:52 ... zdjęcie (drugie;)) w albumie poniżej przedstawia 1/2 lub 3/4(sama niewiem;)) mojej aktualnej kolekcji ,wszystkie zapachy uzbierane w przeciągu 1-2 miesięcy ... nevada.fotosik.pl/albumy/95800.html Odpowiedz Link