mangos Mogłabym ładnie... 08.12.06, 16:44 ...pachnieć dzisiaj- Belle de Minuit albo pomarańczowym sweterkiem,albo La chasse aux papillon a tu klapa- mam totalnie zatkany nos. Dziś chyba apogeum przeziębienia, czuję się fatalnie, wyglądam fatalnie ... Na łapie mam BdM ,ale nic a nic nie czuję...;( Odpowiedz Link
kalooo Hiris i Parfum Sacre 08.12.06, 17:59 hopsia, nie ma nic lepszego od przeziębienia!;D A home office to to co lubie najbardziej!;D Odpowiedz Link
mangos Re: Zen:-))) 09.12.06, 11:44 Jednak oryginał? Ufff.... Trochę żałuję,że nie kupiłam od niego:( Odpowiedz Link
flawia_f Re: Fumerie Turque SL 09.12.06, 23:14 I ja tez! Ze swojej wlasnej buteleczki, coz za nieprzyzwoita rozkosz posiadania... Intrygujaca dymnosc nie dosc, ze zachwycajaca, to jeszcze bardzo trwala- po prostu ideal. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę świątecznie * * * <<< 10.12.06, 17:44 YY. jakoś mi z nim nie po drodze od dłuższego już czasu. i dziś się również nie broni. na wieczór pójdzie coś bardziej wyrazistego :) czyżby LLL? ;) Odpowiedz Link
ja_sylwia Scent! 11.12.06, 08:32 łomatko, prawie zapomniałam o nim, leżał bidulek przywalony jakimiś słodkościami:)), a taki piękny:)) Odpowiedz Link