tabeletka 03.11.11, 19:33 juz bym siedziala w samolocie, a te dupki odwolaly lot. przebukowalam na jutro... i tak sie zastanawiam: nic mi sie nie nalezy? jakies przeprosiny/odszkodowanie_/pierwsza klasa? nie znam sie na tym wszystkim, zla jestem :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: odwolany lot 03.11.11, 19:38 przepraszamy za mgłę Obsługa Lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: odwolany lot 03.11.11, 19:41 dowiedz sie u operatora. Zalezy tez z jakiejs przyczyny odwolali lot. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 19:46 odwolali, bo jeden tor do ladowania jest zablokowany (dlaczego - nie wiem). spytam jutro przed odlotem, ale ciekawi mnie jak to w ogole jest Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: odwolany lot 03.11.11, 19:50 tabeletka napisała: > odwolali, bo jeden tor do ladowania jest zablokowany (dlaczego - nie wiem). (...) Może zwrotnica się zapiekła? Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: odwolany lot 03.11.11, 19:59 Też tak myślę. Wygląda na zwrotnicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: odwolany lot 03.11.11, 20:09 best.yjka napisała: > Też tak myślę. Wygląda na zwrotnicę ;) Aczkolwiek to wymówka. Drugi pilot zawsze może wyjść z żelazem i ręcznie przełożyć. Tylko mu się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:18 uprasza sie panstwa o niestraszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:39 > Aczkolwiek to wymówka. Drugi pilot zawsze może wyjść z żelazem i ręcznie przeł > ożyć. Tylko mu się nie chce. I jeszcze chuchać na zwrotnice, jak przymarzła. Co-pilots are lazy bastardas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: odwolany lot 03.11.11, 19:50 tabeletka napisała: > juz bym siedziala w samolocie, a te dupki odwolaly lot. przebukowalam na jutro. > .. i tak sie zastanawiam: nic mi sie nie nalezy? jakies przeprosiny/odszkodowan > ie_/pierwsza klasa? > nie znam sie na tym wszystkim, zla jestem :/ nic ci się nie należy, a wątki należy zakładać na forach do tego przeznaczonych (w tym przypadku LATANIE) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 19:51 no pacz pan, ja mam swoja odpowiedz, ty masz swoja porcje jadu, admin bedzie mial wieczorne wycinanko - wszyscy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: odwolany lot 03.11.11, 19:55 A skąd Ty chciałaś odlecieć.? W Polsce w ogóle ruch samolotowy niemrawy jakiś dziś. Może to przez mgłę. Niebo nad większością kontynentu aż roi się od samolotów , a u nas raptem kilka sztuk. Tu taka fajna stronka "co na niebie" life: www.flightradar24.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:18 z zurychu do monachium, ale ladowisko zablokowane dzieki za linka! Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: odwolany lot 03.11.11, 20:28 w Zurychu takie jajca? W bambuko Cie zrobili :) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:32 czytac ty umisz? w monachium tor poludniowy jest zablokowany Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: odwolany lot 03.11.11, 20:34 tabeletka napisała: > z zurychu do monachium (...) Aaaaa, to coroczny problem lotniska w Monachium. O tej porze niektóre lądowiska okupują jodłujące jelenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:35 ja myslala, ze renifery albo jakies niedobitki(-pitki) po oktoberfest Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: odwolany lot 03.11.11, 20:37 "Südbahn nach Zwischenfall wieder geöffnet. Es kommt weiterhin zu Verspätungen und Annullierungen." Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:39 no widzisz i mnie wlasnie takie annulierung spotkalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: odwolany lot 03.11.11, 20:55 tabeletka napisała: > artykul Mieli słabsze relikwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: odwolany lot 03.11.11, 21:04 tabeletka napisała: > to jakis slang? A może mocniejsze bo na własnych kółkach lądował. Chodzi oczywiście o relikwie, które uratowały wczoraj samolot na Okęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 22:08 to tam jakies relikwie byly? a ja juz myslalam, ze pilot taki dobry Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: odwolany lot 03.11.11, 22:12 www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/relikwie_bl._jana_pawla_ii_ocalily_boeinga_767___16580 Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 23:01 wszystko jasne. moze uda mi sie jeszcze do jutra przynajmniej palec wypozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:50 a tak mi sie jakos jodlowanie z gorami skojarzylo, gory z zima, zima z bozym narodzeniem, a boze narodzenie z reniferami. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: odwolany lot 03.11.11, 20:35 Obawiam się, że linie lotnicze to prawem monopilisty mają pozycję boga, więc nic nie muszą. To one są bardziej potrzebne klientowi niż klient im, więc mogą go mieć w dupie. Najwyżej się możesz obrazić i chodzić piechotą. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie [...] 03.11.11, 20:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: odwolany lot 03.11.11, 20:54 a dla ciekawskich: jakis pajac z singapuru przelecial ladowisko i zaparkowal w mchu. geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: odwolany lot 03.11.11, 21:29 na pewno zaciekawi to osoby z innego forum Odpowiedz Link Zgłoś