kalooo 24.12.06, 20:41 Ambre Sultan. I wyjatkowo dobrze wpasował mi się w świąteczny klimat..;) Wesołych Świąt! ---> z eskimoskim akcentem: Jutdlime pivdluarit ukiortame pivdluaritlo! :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m23p31 Wigilijnie - Rush, swietnie się wpasował;) 24.12.06, 20:46 rowniez Wesołych Świąt, i nam wszystkim duuuużo śniegu;) Odpowiedz Link
voluptas Belle de minuit + 24.12.06, 21:06 Rahat Loukhoum od Edytki na łapie. Miło, słodko, świątecznie - taka nagroda za ostatnie kilka dni kuchennej i nie tylko harówki. RL... zdecydowanie zburzył mój ascetyczny spokój. Już wiem, co będzie moim pierwszym nabytkiem w Nowym Roku. I już się cieszę :))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 24.12.06, 21:35 Jak co roku, Królem Słonce, ekstraktem i balsamem który udało mi się prawie wykończyć. Już jestem po dwóch kolacjach, u teściowej i u mamy, ledwo się dotoczyłam do mamy komputera. Mój, niestety, zdechł chwilowo i nie wiadomo, kiedy będzie naprawiony, stąd korzystam z okazji, bo życzenia świąteczne bardzo chciałam Wam złożyć. Jeszcze raz - dobrych, spokojnych świąt. Odpowiedz Link
lucapuka Agni jak miło Cię znów czytać :) 24.12.06, 22:48 ...i wiedzieć że jest coś niezmiennego na tym świecie: Agni wierna Królowi :) A mój Król stanął sobie w stajence obok Angela - tak mi jakoś pasowało do nastroju i pobawiłam się butelkami jak figurkami jasełkowymi - wystawiłam wszystkie ze złotymi korkami na pólkę i ozdobiłam świerkiem:) A pachnę sobie Kenzo de Kenzo już od dwóch tygodni niezmiennie...Pozdrawiam świątecznie - luca Odpowiedz Link
magnas11 Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 24.12.06, 23:39 i nostalgicznie Stella, ktora jest prezentem od brata. U nas kolacja dopiero za 1.5 godziny. Wesolych i serdecznych Swiat zycze wszystkim. Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: 25.12.06, 01:19 Wieczorno-wigilijnie była L LL, a teraz na łapie testowo Maroussia. Odpowiedz Link
renia.renia Na Wigilii był Shalimar edp, ... 25.12.06, 06:37 potem w ramach deseru Un Bois du Vanille, na sen doprawiłam kropeką LLL. Wesołych Świąt! r Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 25.12.06, 07:23 Wczoraj było Romance, dziś będzie Belle de Minuit. Wesołych Świąt,raz jeszcze:*:*:* Odpowiedz Link
neverman Wczoraj Chanel no19 25.12.06, 09:56 Dzis, poki co, mix "gozdzik- czekolada i kawa - czarna porzeczka" w calym mieszkaniu sie z kominka zapachowego roznosi;) Wesolych! Odpowiedz Link
regina22 EL Pleasures 25.12.06, 15:17 Bo coz bardziej pasowaloby do Christmas Turkey :))) Merry Christmas for everyone ! Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 25.12.06, 15:21 Wczoraj C.Christian X for Man, dzisiaj C.Christian 1872 for Woman Odpowiedz Link
kati_mm Testuję AG Mandragore :) 25.12.06, 17:13 Początek podobny do AA Mentafollii - ziołowo-miętowo :) Odpowiedz Link
lucapuka Ja też Panthere de Cartier ekstrakcik :) 25.12.06, 20:01 ....aż ryby w galarecie drżą! Odpowiedz Link
zp68 Rano: Gris Clair, po poludniu:Colonia Assoluta, 25.12.06, 20:56 Teraz, dla odpoczynku: Eau Ivre, ktore pieknie rozwija mi sie swieza majowa koniczyna i pierwszym pokosem trawy. Odpowiedz Link
voluptas Safran Troublant l'Artisana 25.12.06, 22:42 w sumie minimalna ilość na nadgarstku. Nie toleruje dziś zapachów, strułam się totalnie. Co mnie podkusiło... :((( Odpowiedz Link
zp68 Skonczylo sie na Chergui, chociaz powinno byc 26.12.06, 22:49 Ambre Sultan, gdyby mi sie podczas przeprowadzki nie zawieruszyl moj maly spray, a nie chce otwierac nowej butelki, moze by sie ludzie ode mnie odsuwali z niesmakiem w sklepach (ach, te tlumy w Selfridge'sie). Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 26.12.06, 23:07 Infiniment EDT- chwilowo z próbki... Odpowiedz Link
kalooo Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 27.12.06, 01:04 Shalimar - 15-tka miała swoją wielką chwilę w Święta, które upłynęły właśnie pod znakiem Shalimar. Ładne, choć nie do końca moje;) Odpowiedz Link
katjanka Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 27.12.06, 01:58 A cóż może być bardziej swiątecznego od Organzy Indecence?? :) Jednak 3 psiki były już dla mojego chłopaka byt ciężkim działem wytoczonym na ten piękny dzień... Ja nie mam dość, więc niech i te działa atakują mnie z wszystkich stron! Odpowiedz Link
venus22 Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 27.12.06, 02:59 Midnight Charm Diora :) aniolek przyniosl :) Venus Odpowiedz Link
addinka eternity dziś 27.12.06, 12:10 nareszcie:)) z nowej 50 ml buteleczki, to prezent dla mnie ode mnie na gwiazdkę; pachnie boooooosko Odpowiedz Link