renia.renia Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 29.12.06, 10:23 Musc Ravageur, ma mi dodać odwagi ponieważ idę własnie do doktora usunąć znamię i mam stracha :o( Odpowiedz Link
voluptas Ambre Narguile Hermessence 29.12.06, 21:07 3 psiki czuję na sobie od rana. Eh, żeby choć niektóre edp były tak trwałe jak woda toaletowa (sic!) AN... pomarzyć można. Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 29.12.06, 22:07 Fumerie Turque SL, teraz odrobina Noir Epices FM-juz wiem, co mi przypominal X for Man Cliva Christiana:) Odpowiedz Link
elami3 Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 29.12.06, 22:26 X for Man Cliva Christiana (dzięki Olesiu) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 30.12.06, 12:05 Euphoria (dalej dzielnie zużywam próbki) na czczo - uch alem zemdlona... a już przy ostatniej próbce myślalam że nie jest aż tak źle, że może źle oceniłam ten zapach. Niestety, dziś jestem zmulona do sześcianu. Odpowiedz Link
mangos Re: Chanel 5-tka Elixirek Sensuelek:D 30.12.06, 13:50 Mari, a mnie zazdrość zżera i niepokój,że moje perfumy zaginęły;( Odpowiedz Link
m23p31 Re: Chanel 5-tka Elixirek Sensuelek:D 30.12.06, 14:03 Małgosia nie martw sie, mowie Ci, ze od tego "Twojego" sprzedawcy nikt nie dostal jeszcze;) Odpowiedz Link
mangos Re: Chanel 5-tka Elixirek Sensuelek:D 30.12.06, 15:05 Gorzej,jeśli facet w kule leci;) Wrrr, sama wiesz,jak to jest czekać na coś wymarzonego;) Odpowiedz Link
lucapuka Po basenie... 30.12.06, 14:33 ...gdzie spalałam świąteczne fałdy pachnę sobie bardzo luksusowo Panthere Cartier i czuję w niej cynamon, ale pięknie...mam nadzieję że nie pobudzi apetytu i kolejnych fałd :) Odpowiedz Link
voluptas NR edt od rana aktualnie z dodatkiem wersji parfum 30.12.06, 18:32 Jakże ja ich strasznie dawno nie nosiłam! Już prawie zdążyłam zapomnieć, jak bardzo lubię ten zapach. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę *Świątecznie*... 31.12.06, 02:28 Coco Chanel EdT. teraz muszę potestować EdP, i jeśli nic się nie zmieni, trzeba będzie nabyć którąś wersję, bo są obłędne :) Odpowiedz Link