a.g.n.i Ooooch, jak bosko! jak cudnie... Tam Dao:-) 11.02.07, 18:46 Mam jeszcze trochę roboty - wprowadzam poprawki do tego wczorajszego, na szczęście ich niewiele:-) i przypomniałam sobie, że od dwóch tygodni mam próbkę Tam Dao a nawet jej nie spróbowałam, bo taka jakaś chodziłam zakręcona:-) I... chyba za chwilę powiem, że się zakochałam! Co za sandałowiec... Odpowiedz Link
elami3 Re: Ooooch, jak bosko! jak cudnie... Tam Dao:-) 11.02.07, 20:43 Fajnie przeczytać, że jeszcze ktoś podziela mój zachwyt dla Tam_Dao. I wcale mnie nie dziwi, że to Ty Agni. Żałuję bardzo, że Voluptas nie za dobrze w nim się czuje (chociaż też bardzo jej się podoba). Odpowiedz Link
voluptas ja wiedziałam, że tak będzie ;))) 11.02.07, 21:03 bo ten sandałowiec jest naprawdę śliczny, tylko że mnie żaden sandałowiec nie lubi :( Elami, a do Agni powędrowała próbeczka, którą ja z kolei dostałam od Ciebie - więc masz wydatny udział w wyżej opisanej ekstazie :D Odpowiedz Link
a.g.n.i Obie ponosicie moralną odpowiedzialność... 11.02.07, 21:10 To jest demoralizacja niewinnego dziewczęcia, Moje Drogie Panie. Przypominam Szanownym Paniom, że jeszcze niedawno głosiłam, że niczego już nie pragnę... I co? I co, pytam? Och:-) Miałaś Kasiu rację, cudo to niewyobrażalne, jeszcze raz Ci dziękuję:-) I Tobie, Elu:-) Odpowiedz Link
elami3 Re: Obie ponosicie moralną odpowiedzialność... 12.02.07, 10:51 I bardzo dobrze. I kup sobie jak najszybciej bo wiosenna pora jest chyba najodpowiedniejsza dla Tam-Dao. Nie za ciepło i nie za zimno a i mały wiaterek bedzie ożywiał przyczajone na skórze Tam-Dao. Odpowiedz Link
benita5 Re: Obie ponosicie moralną odpowiedzialność... 12.02.07, 12:33 Elu, pamietam watek "z nagroda" :))) od niego sie zaczelo? Agni, a ja sie ciesze, ze z tego odkrycia, bo pamietam jak szlachetnie graja na Tobie drzewne nutki. Odpowiedz Link
elami3 Re: Obie ponosicie moralną odpowiedzialność... 12.02.07, 19:16 Tak, tak był wątek o sandałowcach i była nagroda. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Obie ponosicie moralną odpowiedzialność... 12.02.07, 23:19 A tak, coś mi świta, że był nagrodą:-) A czy ktoś mi zdradzi, gdzie i w jaki sposób (i przy czyjej pomocy, bo ja jak wiecie niekumata w tych sprawach) mogę to cudo nabyć? Odpowiedz Link
forevermore79 Wieczornie Mechant Loup + 11.02.07, 21:07 + pije sobie wino korzystajac z resztek spokojnego weekendu. Zrobilem dzis nawet lasagne- byla dobra. Nie- wrecz byla pyszna. Odpowiedz Link
elve rano pure poison 11.02.07, 22:14 tak jakoś mnie naszło na niego w piżami... a potem FT, właśnie dogasa. coś jeszcze będzie, bo wieczór młody :D Odpowiedz Link
axasa2 "nieskomplikowanym" Cinema :) 12.02.07, 08:51 ale takim slodkim, przyjemnym, bezpiecznym. Cos ostatnio mam pociagi do "nieskomplikowanych" zapachow :) Chyba zima sie konczy... ;) Odpowiedz Link
elami3 Noir Epices F. Malle 12.02.07, 10:47 coraz bardziej zaczynam się do niego przekonywać. Odpowiedz Link
voluptas Ambre Soie Armani Prive 12.02.07, 12:47 Czyli suchą, paczulowo-cynamonową ambrą. Była jednym z niewielu zapachów, których mogłam dziś użyć: mdli mnie okrutnie, wczoraj chyba przedawkowałam słodzik, więc dziś na słodycz w jakiejkolwiek postaci po prostu patrzeć nie mogę. O wąchaniu nie wspomnę :/ Odpowiedz Link
hafsa Meteorites 12.02.07, 15:18 I 4 nowe zapachy czaja sie w szufladce do testowania.. Odpowiedz Link
kalia_t City Glam:-))) 12.02.07, 18:45 i pierwszy raz odsłonił się szypr w pełnej krasie:-))) O dziwo poza lubieniem nabrałam do nich respektu, juz nie tylko są ładnym miejskim zapachem, ale zyskały klasę:-) Odpowiedz Link
ewena Romą... 12.02.07, 18:56 bardzo rzadko się nią ostatnio perfumuję, więc jawi mi się jak objawienie... cudowna! Odpowiedz Link