a.g.n.i Testuję Notte Romana Borsari:-) 17.02.07, 18:47 Najpierw uderzenie lilii, troche mnie przestraszyło (z leliją się nie lubimy), ale tylko przez chwilę i "nieagresywnie". Teraz mieszanka jakichś delikatnych kwiatków, ogólnie słodkawo-świeżo, ale jakiś sandałowiec chyba też jest. Milutko. Chyba zacznę kolekcjonować miniaturki Borsari:-) jakby się jeszcze jakaś pojawiła gdzieś, to proszę o info. Są tak urocze, że chce się je po prostu mieć:-))) Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 00:16 słoń cały dzionek. na rękach Pure Poison. jak na złość nie rozkwita, gdy chcę o nim pisać. Odpowiedz Link
merolik Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 11:02 En passant,ale dziś mnie nie zauroczył... Będą dalsze testy, ale jeśli tak pozostanie, miałabym z głowy dylemat,co kupić w marcu: MR czy En... :) Odpowiedz Link
voluptas Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 12:38 merolik napisała: > En passant,ale dziś mnie nie zauroczył... Będą dalsze testy, ale jeśli tak > pozostanie, miałabym z głowy dylemat,co kupić w marcu: MR czy En... :) > Edytka, to moze MR w MaRcu :) a En passant z kwietniu? :> Odpowiedz Link
merolik Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 15:25 voluptas napisała: > merolik napisała: > > Edytka, to moze MR w MaRcu :) a En passant z kwietniu? :> Tak, MR będzie w marcu - na urodziny :) A En passant - chyba nigdy. Męczy mnie :( A szkoda, bo tak lubię bez... Odpowiedz Link
voluptas Malabah Penhaligon's 18.02.07, 12:37 który absolutnie pięknie rozwinął się na zupełnie niewiosennym jeszcze mrozie :) Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 13:45 pomagam słońcu dogrzewając się TfT Odpowiedz Link
kalia_t Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 14:52 Armand Basi In Red -dużo wspólnego z Anisia Bella:-) Odpowiedz Link
renia.renia Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 15:36 New Haarlem n/m Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 18.02.07, 23:07 wieczorem tabac blond, czyli nisza lat dwudziestych. feminizm w staroświeckim wydaniu, odważny, ale już nie dla mnie. na rękach zapach z wiecznie pełnej Es-kadzi, czyli Sunset Heat (w skrócie S.Heat, czytaj niepoprawnie ale wiadomo jak), oraz Young, Sexy, Lovely YSL - ładny, młody rzeczywiście (zdecydowanie nie jestem targetem, czy ja w ogóle mogę nosić zapach o takiej nazwie? :D), ale przede wszystkim niesamowicie do czegoś podobny. tak, to takie bardziej owocowe L'eau par Kenzo :) Odpowiedz Link
rawita7 Avignon 18.02.07, 23:49 Na wieczorne wyjście, ale za zimno chyba dla niego. Potrzebuje kilku stopni ciepła, żeby się rozwinąć. W temperaturze okołozerowej dużo lepiej nosi się, i tak ścinający lodem, Zagorsk. Odpowiedz Link