a.g.n.i Dzingiem:-) a wypatruję... 19.02.07, 09:44 mojej kici, która dziś wraca do domu:-) ależ się za łobuzicą stęskniłam:-) A dla mojej mamy urodził się Walentynkowy Kotek - równiutko 14 lutego:-) i jak tylko maluch będzie się nadawał do wzięcia, to do niej trafi:-) Odpowiedz Link
rene.p La Perla Creation, nie mylić z Shiny Creation ;) 19.02.07, 09:47 Ależ to ziemia i niebo. Dochodzę do wniosku, że jednak paczula drażni mnie w składzie perfum. Odpowiedz Link
voluptas zamiast wiosny wypatruję dziś listonosza... 19.02.07, 11:01 bo czekam na kilka przesyłek, które jak na złość nie chcą do mnie dojść. Nie za bardzo mam ochotę pachnieć czymkolwiek, dlatego bezpiecznie i zachowawczo postawiłam dziś na NR edt. Odpowiedz Link
konasana Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 19.02.07, 13:02 Mahora, poki jest zimno i jeszcze moge. Nie tesknie za wiosna, bo a) ukochane zapachy sa typowo jesienno-zimowe; b) mam ochote jeszcze jeden wypad narciarski w tym roku Odpowiedz Link
renia.renia Pachniałam cały dzień Shalimarem a teraz ... 19.02.07, 17:51 już w domku zlałam się Emporio i czekam na Małża, ciekawa jestem jego opinii. pozdr Odpowiedz Link
paulinaa Rose Absolue 19.02.07, 18:37 podobał mi sie od pierwszego niuchnięcia. Ale teraz to jestem w nim szaleńczo zakochana:) Odpowiedz Link
chatka_ Stella in Two 19.02.07, 23:20 W pracy tak grzeja ze musze sie czyms schładzac ;) Odpowiedz Link
ta Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 19.02.07, 23:29 1 minipsik Herba Fresca + 1 minipsik Ogródka Nilowego wg przepisu męża/niemęża ;) o s t a t e c z n i e może być :) Ta_ Odpowiedz Link
kenzoania No ja to raczej zimowo Opium:D Cudo!!! 20.02.07, 09:21 ale wszystko na czasie bo za oknem pada snieg;) Odpowiedz Link
elve Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 20.02.07, 10:37 wczoraj FT, dziś NU EdP od bladego rana. błogo mi! Odpowiedz Link