voluptas Prada Intense mini ilość testową ;) 02.03.07, 12:48 odwdzięczę się czymś równie rzadkim i nieosiągalnym! Odpowiedz Link
ignis1 Lovely SJP, najlepiej koncówkę jakąś poszukuję:-) 02.03.07, 13:42 Ale niekoniecznie, moze byc wieksza pojemnosc. Odpowiedz Link
juella Re: idole de lubin 02.03.07, 15:20 muszę przetestować serdecznie proszę, wiem że mało kto ma i bardzo niewiele recenzji można znależć Odpowiedz Link
izolden Nadal poszukuję zapachu sandałowego 02.03.07, 22:16 małej próbeczki. Mam dużo na wymianę. Odpowiedz Link
wild_daffodil mam 0,5 ml prady intense... 03.03.07, 20:55 Jesli taka ilosc Cie interesuje, prosze o e-mail :) Odpowiedz Link
jop Mandorlo di Sicilia 03.03.07, 08:48 Kapeczki do testów, bo zawładnął moją wyobraźnią, a poprzysięgłam sobie nie kupować w ciemno. Odpowiedz Link
benita5 Poszukuje odlewek 03.03.07, 12:59 Allure Sensuelle Cristalle Dioressence Pure Byzance W zamian moje zasoby;) Odpowiedz Link
olesiam Re: Usilnie poszukuję Nu edp:) 03.03.07, 17:59 nie probek, odlewek...tylko wieksza pojemnosc:) Dziekuje O. Odpowiedz Link
i2h2 Re: Usilnie poszukuję Nu edp:) 04.03.07, 23:12 Olesiu, mam "większe pół" z pięćdziesiątki (gdzieś 30-35 ml) i chętnie zamienię na coś innego, bo mimo że piękne, to migrenogenne :-((( Jeśli wymiana wchodziłaby w grę, napisz na mój gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
plomyczek_ Chanel Coco i Cristalle szukam odrobinki:) 03.03.07, 20:13 prosze o kropelke:) Odpowiedz Link
izolden Szukam kropelki Cerruti Image :) 04.03.07, 11:53 nie wiem jak to się stało, że nie znam tego zapachu?:) Na wymianę mam m.in. Celine Fever, Chopard Infiniment, Trussardi Inside, Bvlgari Rose Essentiele, Hermes Elixir, Obssesion night i wiele innych. Odpowiedz Link
akashya1 Re: Chętnie odkupię En Passant 04.03.07, 18:25 Chętnie odkupię En Passant FM. Jakakolwiek ilość. Aki Odpowiedz Link
dortii Szukam dosłownie kropelki do przetestowania.. 04.03.07, 18:28 Boucheron Initial, Jaipur Saphir,Jaipur; Pure Poison, HP - nie znam i starsznie chciałabym poznać!!! MOże niewielką mam kolekcję ale mogłabym sie podzielić: NR, Desnuda, Dunhill Desire, Angel la Rose, i jesczce troszkę różnych próbek.KOntakt na gazetowego @. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rene.p CH212 Sexy&On Ice,Flower by Kenzo,cokolwiek JLo 04.03.07, 21:29 Oczywiście malutko - do przetestowania :) W zamian próbki większe i mniejsze z moich zbiorów, lub odpsiki z flakonów :) Odpowiedz Link
mangos Re: Usilnie poszukuję 76 05.03.07, 10:57 Rose Essentielle Bvlgari Black Orchid w zamian : Apparition, Automne VC@A,BLV, BC, Nu edt, Jil sander No4,Margaretha Ley edt, La Perla SC, La Perla Blue, Poppy Moreni, Rose Absolue YR, Aigner in Leather, Rouge Hermes, Mariella Burani edp, Shalimar Light,Cinnabar, czarna Mania,Be 21 Orlane , Time to Play, Anna Sui Classic edt, Noa edp, Tea Rose Perfumer's Workshop, Scent Intense i wiele innych. Odpowiedz Link
izolden Re: Usilnie poszukuję 76 05.03.07, 14:47 Mangos mam Rose Essentielle:) Przypomnij adres na @. Odpowiedz Link
mangos Szukam jeszcze: 05.03.07, 15:10 Noa edt i Noa Fleur- mam już wersję edp i chciałabym sprawdzić jak się ma do pozostałych. Odpowiedz Link
aggis20 Może tym razem się uda... :-) Paul Smith London 06.03.07, 13:15 Szukam odrobinkę na przetestowanie... Odwdziecze sie czym chata bogata!;-) Odpowiedz Link
olga1974 Re: Może tym razem się uda... :-) Paul Smith Lond 06.03.07, 13:35 uda się, uda....adresik proszę Odpowiedz Link
mangos Summer Kenzo, Love in Paris NR 06.03.07, 16:21 zachęcona opisami forumowymi szukam wyżej wymienionych celem zapoznania się:) Odpowiedz Link
toula Trussardi, Arden, D&G, Clarins, YSL 06.03.07, 19:28 Trussardi *Skin *Jeans *Inside Elizabeth Arden *5th Avenue *5th avenue after five D&G *The one Clarins * Par Amour * Par Amour Toujours YSL * In Love Again (klasyk, fleur de la passion i wersja jasminowa) Potrzebuję tylko kropli do testów. Służę wszystkim co posiadam:) Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Trussardi, Arden, D&G, Clarins, YSL 07.03.07, 06:52 jesli chcesz, sluze ILA YSL :) Odpowiedz Link
izolden Re: Trussardi, Arden, D&G, Clarins, YSL 08.03.07, 14:40 Mam Trussardi Inside, czy nadal poszukiwania aktualne? Odpowiedz Link
urstina Mangosku mam Love in Paris, aktualne? 08.03.07, 09:30 Jeśli nadal poszukujesz to daj znać na @. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mogra1 Re:Odkupię małę ilość : 07.03.07, 02:14 Cristobal Balecianga do 10 ml Omnia do 5 ml Ambre Sultane małą próbkę i każdą inną odleweczkę SL poza Fleurs d'Oranger (bo miałam przyjemność przetestować). Proszę o odzew na @ gazetowego. Pozdrawiam śpiących , bo z bólu spać nie mogę :( Odpowiedz Link
k-aja Kropelki Asji, Theoremy i Romy... 08.03.07, 14:58 sie odwdziecze czyms ze swoich zbiorow :) Odpowiedz Link
maja1000 Soir de Lune - choć 2 krople;-) 09.03.07, 09:57 plsssss, odwdzięczę się innym Sisley'em, Hermesem, etc... Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: Usilnie poszukuję 76 09.03.07, 10:33 chciałabym poznac: Eau du Soir Sisley Borneo SL!!! Asja Fendi Cabaret Gres Glamourous i Glamourous Daylight R. Lauren Safari tegoż na wymiane mam: oryginalne probki- Penhaligon's: Violetta Lilly Of The Valley Bluebell Amouage: Dia Gold moge zrobic probki: Eau d'Amouage Penhaligon's Malabah Guerlain: L'Instant AA Herba Fresca Mahora Samsara edp Eau Des Marveilles edt Crystal Noir Versace edp Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: Usilnie poszukuję 76 09.03.07, 12:12 z radością odpiszę, jak tylko serwer gazetowy mnie wpuści na skrzynkę, bo jak dotąd usilnie odmawia:( Odpowiedz Link
fridaa Re: nadal szukam BORNEO! 09.03.07, 17:57 moge odstapic/zamienic sie kropelke: Borneo 1834 cherqui FdB i kilka innych SL jesli jest ktos chetny prosze o mail na poczte gazetowa, pozdrawiam :) Odpowiedz Link
fridaa Re: nadal szukam BORNEO! 09.03.07, 18:09 a przy okazji przypomnialo mi sie, ze szukam ;): Love in white Creed Emporio A. White Black Casmere Odpowiedz Link
hafsa Re: Usilnie poszukuję 76 09.03.07, 19:36 dragon_fruit napisała: > chciałabym poznac: > Eau du Soir Sisley Napisalam Ci email. Pozdrawiam hafsa Odpowiedz Link
kiku.san próbki 09.03.07, 12:11 Bardzo chciałabym poznać: - Agent Provocateur - Pink Sugar - Celine Oriental Summer - Desnuda - Femenite du Bois - Cherqui - Theorema klasyczna - Alchimie - Nirmala - Tendre Kiss Lalique - Mira Bai Mam i mogę się podzielić: - EC - OI - OI suchy olejek - BCDK - Bazar - Birmane - Flowerbomb - Le Roy Soleil - L LL - Le Baiser Lalique - Dolce Vita Odpowiedz Link
kiku.san Re: próbki 09.03.07, 15:10 odpisałam wszystkim:) Do poznania zostały mi tylko: - Femenite du Bois - Cherqui - Tendre Kiss Lalique Odpowiedz Link