paulinaa 28.02.07, 18:58 słyszałam, ze to jakies bardziej ekskluzywne perfumy Avonu. znacie je? Co sądzicie? Warte uwagi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos Re: Today tomorrow Always 28.02.07, 20:20 Z tej trójki mogłabym używać jedynie Always. Today jak dla mnie zbyt mocne, Tomorrow -zbyt waniliowe a Always ...może zbyt zielone ale strawialne. Trwałość ok, na mojej kuzynce Today brzmi cały dzień. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Today tomorrow Always 01.03.07, 10:38 są faktycznie trwałe, w przeciwieństwie do pozostałych zapachów Avonu. Today są dosyć ciężkie, kwiatowo-duszące, ciekawe, ale kojarzą mi się z nieco dojrzalszą kobietą. Tomorrow są wg mnie waniliowe, mdłe i duszące, nie znoszę ich. Always są piękne, bez zastrzeżeń, świeże, kwiatowe, konwaliowe. Odpowiedz Link
paulinaa Re: Today tomorrow Always 01.03.07, 20:27 i nikt nie moze nic wiecej powiedziec? bo znalazłam na allegro zestaw miniatur 3*6ml i nie wiem czy kupic.... Odpowiedz Link
jollinka Re: Today tomorrow Always 02.03.07, 00:37 today sa wedlug mnie akacjowe, na mojej duzo mlodszej kolezance pachnialy slicznie, swiezo az musialam spytac co to; tomorrow rzeczywiscie slodkie i waniliowe ale przeciez mezczyzni uwielbiaja wanilie:) always bardzo swieze kwiatowo owocowe - taki zapach wiosny; byly jeszcze wersje letnie tych wod ktore troche sie roznily nutami; sa wersje limitowane "heart" i nowosc "in bloom"; dla mnie najlepsze sa tomorrow meskie:) Odpowiedz Link