beata_ 24.11.01, 15:21 Przejechałam się!!! Zrobiłam rundkę honorową i siłą powstrzymywałam się żeby nie zatrąbić:-))) Na środku pięęęęekne miejsce na jakiś pomniczek może...:-) Ciekawe, jak rondko będzie się sprawdzać w normalnym ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akacyjna Re: Byłam na ROWie IP: 10.130.128.* 24.11.01, 16:06 Wczoraj byłam czujna i gdy tylko zobaczyłam brak tablic objazdowych przeleciałam się po ROW-ie. A miejsce na środku i owszem na pomnik . Tylko co ma przedstawiać? Worki z piachem? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 16:08 Wolę nie myśleć co by mógł przedstawiać:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Byłam na ROWie_PS do Agi 24.11.01, 16:09 Na piechotę się przeleciałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Byłam na ROWie_PS do Agi IP: 10.130.128.* 24.11.01, 16:17 Samochodem! Dwa kółeczka zrobiłam. Na ósemkę jest miejsce gdyby tak połączyć dojazd z płytami. Sprawdzałam płyty-zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata` Re: Byłam na ROWie IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 16:21 Szkoda - dobre były te płyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Byłam na ROWie IP: *.el-4100100.acn.pl 24.11.01, 22:17 Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > Wczoraj byłam czujna i gdy tylko zobaczyłam brak tablic objazdowych > przeleciałam się po ROW-ie. > A miejsce na środku i owszem na pomnik . > Tylko co ma przedstawiać? Worki z piachem? A może niech przedstawia "takiego wała" albo Kozakiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:23 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > > > Wczoraj byłam czujna i gdy tylko zobaczyłam brak tablic objazdowych > > przeleciałam się po ROW-ie. > > A miejsce na środku i owszem na pomnik . > > Tylko co ma przedstawiać? Worki z piachem? > > > A może niech przedstawia "takiego wała" albo Kozakiewicza? Wzorzec wała w wykonaniu Kozakiewicza jest przechowywany obecnie w Muzeum Miar i Wag w Sevres pod Paryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 16:26 Phi... Ja tam już wczoraj zostawiłam po sobie ślad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Byłam na ROWie IP: 10.130.128.* 24.11.01, 16:39 ??? Przy trasie WZ był taki starszy bezdomny pan , dekorował wszystkie latarnie kwiatami i gałązkami. To kto rano leci dekorować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Byłam na ROWie IP: 10.130.128.* 24.11.01, 16:49 Co by było i piknie, i przyjemnie, i ślad po nas w czasie nieobecności. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 21:26 zdzicha napisał(a): > Phi... > Ja tam już wczoraj zostawiłam po sobie ślad. Zdradzisz jaki? Pooooowiedz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:14 beata_ napisał(a): > Zdradzisz jaki? Pooooowiedz:-) Przyjrzyj się uważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 21:49 Zazdroszczę wam dziewczyny. Jutro i ja dostąpie zaszczytu kołowania się po rondku, bo jadę z wizyta na Białołękę. Bardzo mnie wzruszył p. burmistrz S., dając w dzisiejszym "Metrze" wyraz swojego zdziwienia, że chcemy rondo nazywać. "Bez nazwy jest tez sto ulic w gminie - ich nazwanie nie jest dla nas priorytetem" - ładny cytacik, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:10 palker napisał(a): > "Bez nazwy jest tez sto ulic w gminie - ich nazwanie nie jest dla nas > priorytetem" - ładny cytacik, co? A nazwijmy jeszcze te 100 ulic! Co to dla nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
dok_33 Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 21:49 Też byłem ale bez rundek. Tak szybko przejechałem, że nie zdązyłem się dokładnie przyjrzeć. Będę musiał to powtórzyć. Cześć Beata:-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:00 A ja jeszcze nie byłam ale się poprawię i choć mi nie po drodze to pojadę a co!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:07 Wiecie co, a ja mam taki pomysł szalony żebysmy sie zmówili kiedyś i zarundkowali z klaksonkami, co? Cześć Doc:-)) Ps. Tylko porządek najpierw musimy zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:17 Tak tak - ruch lewo czy prawo skrętny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Byłam na ROWie IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 22:39 k_kula napisał(a): > Tak tak - ruch lewo czy prawo skrętny??? Nooo, przepisów to bym raczej nie łamała dodatkowo - wystarczy że trąbniemy raz po raz i juz nas mają:-) Ps. Dobrze, ze ta policja obok jeszcze w budowie:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Byłam na ROWie IP: *.el-4100100.acn.pl 24.11.01, 22:22 beata_ napisał(a): > Wiecie co, a ja mam taki pomysł szalony żebysmy sie zmówili kiedyś i > zarundkowali z klaksonkami, co? > Cześć Doc:-)) > > Ps. Tylko porządek najpierw musimy zrobić Podoba mi się.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Byłam na ROWie 24.11.01, 22:48 k_kula napisał(a): > A ja jeszcze nie byłam ale się poprawię i choć mi nie po drodze to pojadę a co! Chlebem i solą będziemy witać przyjezdnych :) P.S. Biorąc pod uwagę, że idzie zima, to raczej solą... Odpowiedz Link Zgłoś