ka2 20.03.07, 19:35 gdyby ktoś wam zaproponował, bo byście wybrali ? :) Pour Une Femme De Caron Lady Caron czy Annick d'Hadrien, Grand Amour, Quel Amour Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: Goutal czy Caron 20.03.07, 20:19 a wolisz jajko z niespodzianką czy loda? :) Odpowiedz Link
ka2 Re: Goutal czy Caron 20.03.07, 20:40 ze wszystkich słodyczy najbardziej lubie suchą krakowską ;P a tak serio, serio, to które, tak osobiście , dla siebie byś wybrała ? Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: Goutal czy Caron 20.03.07, 20:48 wiesz-z opisu, to łatwo sie pomylić a ja wymienionych jeszcze nie wąchałam, ale sądzę, że EAU D?HADRIEN a Ty znasz te zapachy? Odpowiedz Link
ka2 Re: Goutal czy Caron 20.03.07, 21:00 czyli jest inaczej cytrusowy niż Pamplelune chyba zrobię wyliczankę :) mąż jest do czwartku w strefie bezcłowej we Włoszech i zadaje mi takie trudne pytania Odpowiedz Link
sorbet Re: Goutal czy Caron 20.03.07, 21:19 Tak, jest miększy, łagodniejszy i ma pewną "super-mleczność":-). Wąchałem tylko męską wersję. Super jest na lato. Odpowiedz Link
ka2 Re: Goutal czy Caron 20.03.07, 20:54 Une Femme De Caron mam na prawym nadgarstku dzisiaj :) bardzo różany a jutro idę się psiknąć eau d'Hadrien i nie wiem co na drugiej ręce sprawdzić bo niestety, ręce mam tylko dwie :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Goutal czy Caron 21.03.07, 08:56 Sa jeszcze ramiona, ja najbardziej lubie tam nakladac, bo nosowi blizej niz do nadgarsta i jakos nie rzuca sie tak w autobusie w oczy jak powachuje ;) Odpowiedz Link
dragon_fruit apropos Grand Amour 20.03.07, 21:03 kto zna ten zapach? pytałam już, ale nikt nie odpisał jak to pachnie? Odpowiedz Link
renia.renia Re: napisz pozniej co wybrałaś! n/t :) 21.03.07, 16:56 Eau de Hadrien, Annick Goutal, zielone, cytrusowe, wręcz chrupiące i wcale nie słodkie. pozdr Odpowiedz Link
ka2 Re: napisz pozniej co wybrałaś! n/t :) 23.03.07, 13:35 Sorbet tak ładnie napisał o eau d'Hadreien, ze zapragnęłam je mieć :) więc zamówilam właśnie je Odpowiedz Link