a.g.n.i Kingdom:-) Okazało się, że miałam próbkę... 13.04.07, 23:20 Tylko skąd ja ją miałam? Ładna, psikana. Byłam pewna, że miałam tylko jedną i dawno zużyłam. Odpowiedz Link
ja_sylwia zaraz zleję się Herba Fresca 14.04.07, 09:06 słońce piękne za oknem, a ja muszę wybyć na zakupy... Odpowiedz Link
a.g.n.i Mrouh:-) 14.04.07, 10:14 :-) Ja rozpoczęłam jakiś czas temu sezon fiołkami. Kiedyś wąchałam Cristalle i spodobało mi się:-) PS. Twoja "imienniczka" została właśnie zaszczepiona na wściekliznę:-) i ma oficjalnie wpisane imiona do książeczki:-) pani wetka była pod wrażeniem. Odpowiedz Link
mrouh Re: Mrouh:-) 14.04.07, 10:26 O, jak miło:-) Pomiziaj ją ode mnie z okazji oficjalnego chrztu:-) A fiołki zielone czekają na lepszy dzień, dziś idę do pracy, a verte violette wydaje mi się bardziej niedzielne, w każdym razie mam wrażenie, że pachnąc nimi nie powinno sie pracować:-) Pozdrówki:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Mrouh:-) 14.04.07, 10:36 A cała przyjemność po mojej stronie, zwłaszcza że z powinności nałożonych przez imię wywiązuje się w 100 proc. - mruczy jak motorek:-) O, musimy kiedys pogadać o Verte Violette:-) mam od niedawna. W środku zapachu czuję... bez:-) Dla mnie takim zapachem, w którym nie powinno się chodzić do pracy jest z kolei Violetta di Parma:-) Pozdr. Odpowiedz Link
voluptas Fumerie Turque i dość siedzenia przez kompem ;) 14.04.07, 12:18 idę na spacer :) Odpowiedz Link
plomyczek_ Pamplelune 14.04.07, 12:49 nie znam nowosci z AA ale pamplelune to jest to co uwielbiam! Odpowiedz Link
merolik Re: już po pracy - od rana Le Feu, doprawione 14.04.07, 13:07 teraz Pink Jasmine. Odpowiedz Link
voluptas Elami, jak miło Cię widzieć! ;))) 14.04.07, 17:00 dzięki za @, odpiszę wieczorkiem :) Odpowiedz Link
konasana Tendre Poison mgielka do ciala... 14.04.07, 14:45 i starczy! Może wieczorem zapodam cos innego. Odpowiedz Link
mogra1 A ja dziś byłam w Warszawie u lekarza.... 14.04.07, 15:09 i miałam sposobność drugi raz w życiu zajrzeć do Sephory :) I tak na nadgarstkach : Flowerbomb i Prada ; a na testerkach : Addict Fraiche i Boss Women. Już nie byłam taka i mężowi też popsikałam żeby sobie wąchał - chociaż zapachy nic a nic go nie interesują :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę:-) 14.04.07, 15:55 Eau de Dolce Vita. Już myślałam, że to koniec naszej miłości, a tu o dziwo ładnie mi dziś pachnie. Znaczy się - się stara :) Odpowiedz Link
eau_de Esprit d’Amouage 14.04.07, 17:33 z próbki. Przyjemny zapach. No właśnie...TYLKO przyjemny. Gdyby kosztował jedną trzecią tego co teraz, z przyjemnością bym kupiła, ale w obecnym rzeczy stanie bez żalu sobie daruję. Po mniej więcej godzinie Ed'A zaczyna rozwijać się baaaardzo podobnie do Signature S.T. Dupont, przy czym Signature jest troszkę mniej kwiatowo-słodkie, a bardziej drewniane. Jednak zbieżność na mój nos wyraźna. Odpowiedz Link
a.g.n.i Coś Kyoto nie ma do mnie szczęścia... 14.04.07, 17:54 albo ja do niego. Dopiero wstałam po koszmarnej migrenie, która dopadła mnie znienacka (znaczy, lekko pobolewała mnie rano glowa, ale uznałam, że przejdzie). A w dniu kupienia K pochorowałam się na paskudną grypę, w dodatku użyłam ich ze dwa razy w czasie choroby myśląc, że mi poprawią humor:-( Jeszcze z raz taki numer i zaczną mi się źle kojarzyć:-( Odpowiedz Link