unhumblee 17.07.07, 19:34 znam tylko extreme z probki, jak uwazacie - czy moglabym w ciemno kupic premier figuier liczac na to, ze spodoba mi sie? czy roznia sie tylko intensywnoscia zapachu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Premier Figuier Extreme 18.07.07, 01:09 nie, różnią się dość znacznie. nie kupowałabym w ciemno, wielu ludziom extreme podoba się bardziej niż PF RdT. ja akurat mam odwrotnie :) Odpowiedz Link
unhumblee Re: Premier Figuier Extreme 18.07.07, 07:44 dzieki bardzo:) wiec zaczne od probki, chyba zbyt duza kasa zeby ot tak sobie pojsc w ciemno, a jeszcze mam prosbe, trafilam na figowca tylko w Quality, czy u nas moge kupic go gdzies jeszcze? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Premier Figuier Extreme 18.07.07, 09:17 Tak- sa tylko w Quality i ich Quality's Choice. Ja pozwole sobie dodac jeszcze linka do blogu elve- gdzie dokladnie opisane sa te roznice, jak zwykle mistrzowsko zreszta: nosthrills.blox.pl/2007/07/LArtisan-Premier-Figuier-EdT-versus-LArtisan.html Odpowiedz Link
unhumblee Re: Premier Figuier Extreme 18.07.07, 09:43 no to mysle, ze figuier spodoba mi sie:) bo w extreme zdarze wychwycic to co podoba mi sie w nim najbardziej i tak jak szybko pojawia sie ta nuta tak szybko znika prztloczona slodycza, dzieki za podpowiedzi:) Odpowiedz Link